Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 160
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 780
Защо? И Гошо и Милена се държат добре със "своите" и зле със останалите.Тоест- ако пеят всички във един хор,що да не са приятни?!Гошо даже по съвсем приятен начин изпрати Дидо на дуел миналия път..
Роман,Милена,Сашка,Дидо,Гошо си се държат добре един със друг.Другите са им криви..
Точно това е.Не ги интересува условието, важно е за пореден път да покажат че..власта е при тях.
Ако го нямаше Нури или бе отказал в началото нали знаете че щяха да гласуват за Роси.
Всичко е както в началото - една групичка се надуши и коли и беси
Страх ги е  от Нури и Роси, това.За мен това са опити да ги смажат психически, да ги сринат още повече на метри преди финала
Вижте само от групата на емигрантите колко пъти са били фермер.

# 781
  • София
Много ясно,че няма да гласуват за изброените.Имаме светата троица-Дидо,Роман и Георги.И анексите на Роман и Гошка-Миленка и Сашенка.То те са си мнозинство,подкрепяха се,пращаха Роси и Нури в обора до откат и са най-достойните за финал! Simple Smile

# 782
Аз вече не искам и Дидо да спечели.Само Роси

# 783
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не ги интересува условието, важно е за пореден път да покажат че..власта е при тях.
Ако го нямаше Нури или бе отказал в началото нали знаете че щяха да гласуват за Роси.
Всичко е както в началото - една групичка се надуши и коли и беси
Страх ги е  от Нури и Роси, това.За мен това са опити да ги смажат психически, да ги сринат още повече на метри преди финала
Вижте само от групата на емигрантите колко пъти са били фермер.
Точно така е. Отборът на емигрантите нямаше шанс от самото начало, просто защото се оказаха по-малобройната група. Останаха само най-силните и най-издръжливите от тях - Роси и Нури. Надявам се да успеят да удържат фронта докрай.

# 784
Роси и Нури са общия враг. Само те са от другите, от другия отбор.Какво ли не направиха за да ги отстранят.Те пък не се дават.Корави излезнаха.
И това побърква и вбесява групичката и придатъците и
И се чудят как и с какво да ги уязвят, да ги подтиснат.
Гошо снощи избесня и заради постъпката на Нури , но беса му ескалираше виждайки че не може да извади Нури от равновесие.
Ако ги нямаше Нури и Роси хич нямаше да са толкова сплотени и толерантни един към друг.
Доста  кандидат мъртъвци щеше да има.

# 785
И ренегатът Роман е от емигрантския отбор.

# 786
😂Да,ама той е ренегат😂😂

# 787
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Роман ако не се беше ориентирал и присламчил рано-рано към по-силния отбор, вече щеше да е забравил, че е участвал във Фермата.

# 788
Мъжете допуснаха една кардинална грешка според мен.И тя е че се бяха амбицирали на всяка цена Нури да е пръв дуелист.Ама все не можеха да го пратят ратай.Той пък им взе страха с игрите за имунитет и никой не посмя да ги викне на дуел
И това е грешката.Игрите за имунитет са леки и е една игра.
Нямат нищо общо със тежките игри на арената.Не се знае Нури как ще е там.Едно да рониш царевица, друго е да теглиш горящата каруца.
Нури може изобщо да не е толкова силен на арената и досега можеше и да е отстранен.

# 789
Момичета,искам да питам:ще мога ли да гласувам на финалът ,ако нямам българска карта.До сега никога не съм го правила,защото съм нямала желание,но сега имам

# 790
Тая Милена цял сезон една шега не ѝ се получи..

# 791
  • Sunshine state
Еййй, няма да го оставят на мира. Един епизод няма, в който да не се дърлят с Нури.. То да ти се отще да гледаш. Скапана история.

# 792
Ще продължи натиска върху Нури
Подозирам че ще го принудят да излезе уж доброволно за да не вземе да отстрани някой от любимците на края.

# 793
Нури няма да се откаже, каквото и за правят другите.

# 794
  • London
И ренегатът Роман е от емигрантския отбор.

Това е гастарбайтер не емигрант. Никъде не се е установил като хората доколкото разбрах и си личи.... номад.

Много ми става мъчно за Нури, расистка държава сме..... това по белия свят няма да си помисли никоя продукция да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт