Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 095
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 120
На мен спойлерите са ми много интересни. Благодаря на Шокомен , че ми писа и ми предложи да ми каже кои са финалистите.
Въпреки , че знам кои ще са на финал пак ми е интересно как точно се случват нещата. Харесва ми и да се разсъждава тук в темата как евентуално се случват нещата.
Подкрепям идеята за отделна спойлер тема, тъкмо ще може да се разсъждава открито без скрит текст, а и няма да се пречи на никого.

# 121
  • Другата България
Ама едно е да напише спойлер за тази седмица, да го видя, да ми се развали кефа, ама да кажа "майната му". Друго е да знам на самия финал какво се случва.
Значи след като за теб е по-маловажно инфото за седмицата, отколкото финалното, значи и за останалите следва да е така? Малко егоистично звучи. За мен пък беше обратното, за друг може да е друго и така.
Шокомен, много добра идея! Ако това ще предотврати скандали като тези от последните страници, би било идеално.
Пак ще има недоволни Ензим, просто хората така сме устроени - все нещо да не ни е наред, да има от какво и за какво да сме недоволни, да мрънкаме, да врънкаме...не знам, на мен лично ми е приятно да пиша и чета тук, но като гледам все на някой нещо не му изнася.

# 122
И как ще има две теми за Фермата с почти еднакво съдържание  Simple Smile ,модераторът няма ли да изтрие едната ?

Ми не мисля, защото в едната тема ще се коментира това което става в момента, а в тая със спойлерите какво ще стане в бъдеще и изобщо всеки какъвто спойлер е чул и така феновете на спойлерите ще могат да си коментират без проблем.

# 123
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Стига де, вече е прекалено това да се изисква спойлерите да са на лични. Защото хората си нямат друга работа, нали. Толкова време се борехме досега спойлерите и коментарите по тях да са в скрит текст, даже доста хора се отказаха да пишат и четат в темата по този повод. И когато накрая го постигнахме и аз най-искрено съм благодарна на всички, които уважават желанието ни да не знаем предварително какво се случва, не можем да ги задължаваме да си ги пращат и коментират на лични. Предостатъчно е това, че се съобразяват.

Мери, нямам абсолютно никакъв повод да мрънкам, след като всичко е в скрит текст.  Hug Прескачам. Всъщност измрънках онзи ден, когато някой изкоментира някакъв спойлер със снимка открито.  Blush

Предложението за отделна тема ми звучи доста трудоемко, а и няма гаранция, че някой няма да обърка темите и по грешка пак да се спойлира и разсърди.  Laughing Отделно е против правилата на форума.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 19:27 от Reinа

# 124
Ама едно е да напише спойлер за тази седмица, да го видя, да ми се развали кефа, ама да кажа "майната му". Друго е да знам на самия финал какво се случва.
Значи след като за теб е по-маловажно инфото за седмицата, отколкото финалното, значи и за останалите следва да е така? Малко егоистично звучи. За мен пък беше обратното, за друг може да е друго и така.
Става дума за това, че след като ти не очакваш да четеш темата жумейки заради спойлери, които не са скрити, ние  не очакваме в спойлера тук да се каже кои са финалистите след като цял месец се е процедирало по друг начин.

Все тая, аз и без това вече почти не гледам, понеже във всеки епизод се случва кажи-речи едно и също и се информирам от темата.

# 125
  • София
Мда,но аз мога случайно да отворя темата със спойлерите Simple Smile
Аз искам спойлери,отварям,чета-някои верни ,други -не.Аз съм от хората,които искат да знаят как,а не кой.
Уважавам естествено и тези,които мислят по другия начин.
Много добре си върви темата със скрит текст и по нищо не си личи ,ако коментиращите знаят нещо повече.
пп Сетих се,когато шокомен ми изпрати дъските-те са 2 броя Simple Smile и как гледахме умно и след половин час загряхме какво искат да ни кажат с едната дъска Simple Smile Малшанс,че съфорумката е отворила другата табела-тя е за бързо четене.

# 126
  • София

Ами нормално да е по-маловажно. Като не искаш да знаеш нещо предварително, колкото по-малко информация получиш, толкова по-малко си разваляш тръпката. Някой беше изкоментирал нещо за снощния дуел преди дни, знаех кой ще победи... съответно изобщо не ми беше интересна битката. Но тази информация беше малко, само за дуела, и както се вижда, досега не съм отворила дума за това какво съм прочела и че някой ми е развалил кефа.

# 127
Ама да не стане после
" По погрешка влезнах в другата тема и вдях спойлерите, престанете"

# 128
  • Другата България
Мери, нямам абсолютно никакъв повод да мрънкам, след като всичко е в скрит текст. Прескачам.  Hug
Знам, затова и те дадох за пример.
До днес и аз правех същото, затова ми стана интересно да разбера кога и защо съм мрънкала за обратното, надявам се да ме цитират по въпроса.
Ами нормално да е по-маловажно. Като не искаш да знаеш нещо предварително, колкото по-малко информация получиш, толкова по-малко си разваляш тръпката. Някой беше изкоментирал нещо за снощния дуел преди дни, знаех кой ще победи... съответно изобщо не ми беше интересна битката. Но тази информация беше малко, само за дуела, и както се вижда, досега не съм отворила дума за това какво съм прочела и че някой ми е развалил кефа.
Нормално за теб, ненормално за мен.
Сега разбирам, че Welt може би има това предвид, че съм мрънкала - че коментирах, че знам изхода от снощния дуел и не ми е интересно. Ако така е прозвучало - сори, но това не е свързано със прочетен спойлер тук, а с явни коментари по въпроса и въпросната статия, която беше споделена не помня от кого. Не ми се връща за цитати, но коментарите пак казвам бяха явни, дори Рейна се възмути от това /Рейна, нали не греша?/.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 19:32 от Merri_An

# 129
Ама да не стане после "По погрешка влезнах в другата тема и вдях спойлерите, престанете"
Като нищо! Joy Недоволни все ще има... Cry

# 130
  • София
Ама да не стане после

Хайде да не се говори за неща, които не са станали, м? Хубаво е как всички разбират какво мисля и казвам, само аз - не. Доста интересно, доста интересно.

# 131
Ама да не стане после

E то това вече ще прекалено, защото идеята ми е примерно ако имаше тоя сезон такава тема да е със заглавието "Фермата 4 - Съединение - Спойлери". Също така ако си човек, който не се интересува от спойлери ти няма да получаваш известия от темата спойлери ако не си писал в нея, съмнявам се всеки тука да търси в секция телевизия темата фермата 4, за да напише нещо, а просто си цъка горе известията и то все се намира някой да пише .

# 132
  • Вестерос
Нелепо е просто. Това, че пише

Скрит текст:

означава, че е спойлер и като НЕ искаш да знаеш -> не отваряш.

Като си сгрешил без да искаш, веднага затваряш. Всеки отговаря за собствените си грешки и заради твоя грешка, не може да се изисква от ен на брой хора да се съобразяват с теб, защото си сгрешил.

# 133
От промото за тази вечер дават че Хриса нещо не е добре.
Дали е номер, заради факта че Дидо може да стане фермер , та да отърве ратайство.
Ако пък наистина е с проблем далу няма да завърши безславно участието и във формата.

# 134
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Става дума за това, че след като ти не очакваш да четеш темата жумейки заради спойлери, които не са скрити, ние  не очакваме в спойлера тук да се каже кои са финалистите след като цял месец се е процедирало по друг начин.
Това беше просто жест на добра воля на Шокомен, но не можем да задължим хората да си пишат на лични. Каква ще е следващата стъпка - да ги накараме да спрат да пишат във форума?
Мери не си спомням да е мрънкала за каквото и да било. В началото на сезона няколко човека помолихме който има предварително информация да я слага в скрит текст и това беше.

Ако така е прозвучало - сори, но това не е свързано със прочетен спойлер тук, а с явни коментари по въпроса и въпросната статия, която беше споделена не помня от кого. Не ми се връща за цитати, но коментарите пак казвам бяха явни, дори Рейна се възмути от това /Рейна, нали не греша?/.
Точно така, Мери, аз даже си дописах предния пост, защото пропуснах да отбележа, че наистина измрънках.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 19:42 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт