Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 144
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 165
Е, от И и А друго ли очаквала? Навремето заради тъпизмите им спрях да гледам " Сблъсък", а в началото го харесвах. Никога преди не бях гледала фермата, това е първия сезон, който гледам, защото винаги съм била предубедена към водещите.

# 166
Скрит текст:
Чертата не е ли, че е за втори път?
Може и така да е, но
Скрит текст:
Александра също ще е за втори път, а там няма черта, абе искам Миленита да си замине след дуел на голямата арена, хайде амин!

# 167
  • Sunshine state
TriumphКолко тенденциозно празнуват след Дидо, а Симеон оставиха сам с Росица тогава. Лицемери. Не мога да ги понасям вече. И колко кокошкарски обсъждат. Rolling Eyes

# 168
Айде сега пък Нури бил виновен.
Сега верно дразни като непрекъснато дразни като заявява че не иска победата ама пък да е виновен за Симо.
И паак Гошо щял да покаже как се бие такъв човек като Нури.Само той .

# 169
Виновен е Нури за лошите напътствия. Много искам Гошко да падне, много, много,  много! От който и ще да е😎

# 170
  • Стара Загора
Мда,но аз мога случайно да отворя темата със спойлерите Simple Smile
Аз искам спойлери,отварям,чета-някои верни ,други -не.Аз съм от хората,които искат да знаят как,а не кой.
Уважавам естествено и тези,които мислят по другия начин.
Много добре си върви темата със скрит текст и по нищо не си личи ,ако коментиращите знаят нещо повече.
пп Сетих се,когато шокомен ми изпрати дъските-те са 2 броя Simple Smile и как гледахме умно и след половин час загряхме какво искат да ни кажат с едната дъска Simple Smile Малшанс,че съфорумката е отворила другата табела-тя е за бързо четене.
+1. И аз също....

# 171
Виновен е Нури за лошите напътствия. Много искам Гошко да падне, много, много,  много! От който и ще да е😎
И аз, и аз.Но повече искам да падне точно от Нури.Или от Росица.
Абе да му е гадно.

# 172
Много искам Нури да натрие "патриотичния" нос на Георги, ама много. Ужасен лицемер е това момченце и искам хубавичко точно Нури да му сипе с големия черпак.
След като си отиде Симо, сега той и Роси ми остават фаворити.
Днес гледах многообсъжданата реакция на Христина спрямо Роси и дневника и за рождения ден на детето. Единственото с което си обяснявам нейното налудничаво поведение е, че тя наистина нещо не е добре психически или може би хормонално и от там идва тази рязка смяна на настроенията и необяснимите избухвания,

# 173
Да си празнуват. Симо само като гледам тук колко е харесван( а хем сме много разнороден състав, с различни вкусове,но пък и всяка с претенциите си
Stuck Out Tongue Winking Eye),
то онези,празнуващите не могат и малка част от това одобрение да съберат. А това показва и в реала кой е по-добре приет.
Хайде наздраве, за отпадналите ни любимци
Cocktail

# 174
Ейй най-после няма да има претендент на продукцията за фермер  Peace

# 175
  • Sunshine state
Еее, страхотно писмо на Симо. Много ми хареса! Heart Eyes

# 176
Дано Дидо победи!!

# 177
То те ще се напикат от страх с ако Нури победи.
Също ако не стане фермер, но вземе имунитет.

# 178
.......
Днес гледах многообсъжданата реакция на Христина спрямо Роси и дневника и за рождения ден на детето. Единственото с което си обяснявам нейното налудничаво поведение е, че тя наистина...
...е невъзпитана грубиянка

# 179
Идват дните на истината. Всички си мислят, че са докопали наградата, ама не знаят, че ги дебнат Нури и Роси. Много искам да са на финал и някой от тях да победи.

Общи условия

Активация на акаунт