Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 335
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 270
На мен ми стана смешно когато Милена спомена за подозренията си, че може би Нури завоалирано е обяснил как бил "клекнал" на Дидо и как Роман я контрира: "Бе как клекнал, бе? Той беше на пръсти!" Simple Smile)))

# 271
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не вярвам в теорията, че Нури се е дал нарочно на Дидо. Прекалено голямо его притежава, за да го направи.

# 272
Стори ми се,че след победата на Нури при първата игра с кофите,чух "Алах акбар". Направо изтръпнах. Може и да греша!?!

# 273
babet69, това не го казват само преди да се взривят. Означава "Господ е велик".

Подозирам, че Христина няма да се върне, доколкото си спомням някой беше споменал още като излезе първият път, че са я видели в някаква болница, вероятно е било свързано с това.
Не знам дали са я оперирали де, дано да се размине.

# 274
Аз не вярвам в теорията, че Нури се е дал нарочно на Дидо. Прекалено голямо его притежава, за да го направи.
Да бе дал се е.Самият Нури си каза че грешката му е във втората игра, падна му количкста, изсипа се пясък и се наложи да направи един курс повече.
Сега дали иска или не парите той си знае.Не вярвам да не ги иска , но явно като Мустафа от първи сезон се съмнява че ще събере зрителски вот.
Ама не върви да каже " За мен няма да гласуват защото съм мюсолманин" защото ще стане страшно, а той избягва конфликтите.
И друго ми е интересно .Ако женски ратай стане да речем Милена, дали ще поставя условия на Дидо, както направи с Хриса.

# 275
  • Sunshine state
Скрит текст:
Да бе дал се е.Самият Нури си каза че грешката му е във втората игра, падна му количкста, изсипа се пясък и се наложи да направи един курс повече.
Сега дали иска или не парите той си знае.Не вярвам да не ги иска , но явно като Мустафа от първи сезон се съмнява че ще събере зрителски вот.
Ама не върви да каже " За мен няма да гласуват защото съм мюсолманин" защото ще стане страшно, а той избягва конфликтите.
И друго ми е интересно .Ако женски ратай стане да речем Милена, дали ще поставя условия на Дидо, както направи с Хриса.
Това мнение за Нури съвпада и с моето. На въпроса - да, бе да. Милена ще е по-ниска от тревата.

# 276
Абсурд! Ще е по-ниска от тревата и само ще се мазни, както тя си умее. Аз даже снощи много се изненадах, че не започна веднага, а губи ценно време.  Mr. Green

# 277
  • варна
Относно обувките на Симеон, не забравяйте, че точно защото беше с тях победи в дуела с Калоян. Беше в играта с мрежата и после на висенето.

# 278
Много ми е странно как се променят радикално мнения за хора само от една тяхна реплика.

Ако визираш мен, най-добре го е казала марулета Hands Thumbsup

Не една реплика,всичките кадри са подбрани.И на базата на тези кадри си съставям мнение.Което не во век и веков,може да се променя.За мен Нури продължава да е работлив,сдържан,можещ,умен.

Уменията на Нури са на битово ниво, не са за офис или завод, но като си заобиколен от г@зоръки, почваш да цениш всеки по-умеятен. Mask
luba_rizova, не е ли много смело познавайки едно семейство, да обобщаваш за всички от тази вяра? И като даваш пример с Райно, помниш ли с кого беше най-близък? С Мустафа. Двамата водиха спокойни разговори и често мненията им съвпадаха. Само си казвам мнението, не се хвърлям в защита на Нури, но просто не виждам лицемерие и прикритост .
Хър Мяуджести, не се притеснявай за християнството. Ще оцелее и без реклама, защото нашия бог е всеопрощаващ, а техния ги наказва и ги кара да умират в името му. Не съм го измислила сама , каза го един от бежанците ,който стана набързо  християнин като пресече границата ни.Mask Хората сме еднакви, особено когато допре до оцеляване.
Скрит текст:
Има и нещо свързано с пари, християните се борим сами с живота, докато на мюсулманите в онези страни от джамиите им плащат, дават храна, образование.... само си представи едно семейство с девет деца и никакви умения как оцелява "без вярата". Сложно е.

# 279
Стори ми се,че след победата на Нури при първата игра с кофите,чух "Алах акбар". Направо изтръпнах. Може и да греша!?!

и на мен така ми се чу, но ми се спеше и не съм много сигурна, но сега..

# 280
Да, така каза, но не виждам каква е причината да се изтръпва. Както е казала и Elunaria, това означава "Аллах е велик".

# 281
Абсурд! Ще е по-ниска от тревата и само ще се мазни, както тя си умее. Аз даже снощи много се изненадах, че не започна веднага, а губи ценно време.  Mr. Green
Е то снощи не стигна реда за нея.
Гошо и Роман уууж на шега така се подмазваха.
Хем на игра, хем" а дано Дидо направи женски дуел та да изгорим на края"
Та Милена не успя да се докопа до Дидо.

# 282
Тари,
Скрит текст:
точно заради това си представям всичкото цигани на опашка пред джамията. Е, поне тези, които не станали евангелисти като Цецо. Има го и обратния процес - за какво да работя като той Аллах ще ми даде. Как беше онова с милосърдието?...
"Анализът на американското посолство доста точно обрисува разпространението на исляма в България и различните групи, които изповядват тази религия: етнически турци, “потурчени” роми-мюсюлмани, етнически българи-помаци. Най-интересната “таргет група” за ислямските фундаменталисти е именно общността на етническите българи-мюсюлмани, които живеят компактно в Родопите и Югозападна България. Причината да се отделят най-много пари за разпространение на фундаментализъм именно сред тях е, че те изглеждат доста “по-европейски” от турците и циганите “заради техния външен вид на светлокожи европейци”. Помаците живеят твърде консервативно и сривът на държавността, след промените ги е маргинализирал в българското общество, където те не могат да намерят реализация. Именно тези фактори превръщат помашката общност в особено предпочитана и податлива на външни религиозни влияния, сочи анализът на доклада."

https://bivol.bg/wlislambg.html

Както и да е, не ми се задълбочава в подобни размисли повече.

Пак се сетих за Дидо обаче...дали пък няма да се окаже скрита лимонка наистина.
Така хубаво ги наплаши от Нури останалите, че вече всеки ще трепери да се изправи срещу него. Дори и Роман, дето като цяло не смята, че Нури е чааак пък толкоз, също взе да се замисля. А самият Дидо разчита, че ще бие Нури със зрителски вот. Хм, хм, хм....
Не знам що все си мислА, че като едното нищо Георги ще стане зян тая седмица. Освен ако заради болежките на Христина не я отстранят по болест и не спестят дуела тази неделя.

# 283
Дори да излезе Христина, пак би трябвало да има дуел, остават осем без нея, а за полуфинал трябва да са шестима души.

# 284
Абе, на Христина да не й стана нещо на стомаха от индийската манджа, с която черпи Дидо? Тези пикантни храни не понасят на всеки. Ето, пак го заподозрях, горкият дзен човек,  в целенасочени действия срещу врага Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт