Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 341
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Господ си знае работата.
Истеричката изобщо не трябваше да бъде връщана. Но ето, че дойде Видовден

# 331
  • Sunshine state
Хриса с право е аут.. Не ми се искаше да прозвучи така, но.. Георги не попусна да помрънка за Нури. Ами постарай се и ти да спечелиш, де. Само мрънкаш. Сашка не ме кефи, има нещо нагло в нея.

# 332
Гошо умира от яд и злоба към Нури.
Явно много го е страх от него и способностите му .

# 333

Това е така,защото Жорко още в началото се видя като победител и в главата му,само Нури му мъти водите.Притеснява се,защото Нури е работлив,неконфликтен и много кадърен,публиката ще гласува за него.Обаче Георги е глупак,защото не си дава сметка,че реалната заплаха на всички там е Дидо.
Честно казано,не виждам кой би победил Дидо по зрителски вот,а той носи много точки.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 21:40 от Adoralova

# 334

Това е така,защото Жорко още в началото се видя като победител и в главата му,само Нури му мъти водите.Притеснява се,че защото Нури е работлив,неконфликтен и много кадърен,публиката ще гласува за него.Обаче Георги е глупак,защото не си дава сметка,че реалната заплаха на всички там е Дидо.
Честно казано,не виждам кой би победил Дидо по зрителски вот,а той носи много точки.
Аааа усети се за Дидо.По точно Вл.Николов ги светна.
И Гошо се опита да се отърве веднага от Дидо , ама не стана.
Такова леке е тоя .

# 335
  • Sunshine state
Ха, ти да видиш. Умирам от кеф.

# 336
И как се опита,като имаше възможност да го прати първи дуелист,но не го направи.

Нури отново печели имунитет...каква изненада.
Жорко беснее. Joy

# 337
  • Sunshine state
Дидо ме кефи как им го рекна. Simple Smile

# 338
Миленката и Жорката се наакаха. 😂😂😂 Голям кеф!

# 339
Ха, ти да видиш. Умирам от кеф.
Хубав ход. Хареса ми.

# 340
Миленката и Жорката се наакаха. 😂😂😂 Голям кеф!
Леле Милена какъв поглед извади.
Гошо никак не умее да губи.
Много е силен на думи, бие се в гърдите че е най- велик и непобедим, а де факто нищо не е.

# 341
  • Sunshine state
Голяма реклама на Дидо пак му направиха водещите. Погледът на Милена е един път. И пак ще й готвят..
 Роси ми се вижда много отслабнала.

# 342
Андрей дръпна похвална реч за избора на Дидо,  а той два пъти каза, че избора му е бил Нури. Алооо, Андро, речта ти увисна, пак ратай щеше да бъде "неприятел". 

# 343
Дидо остави неприятно впечатление у мен. Остави Росица без аргумент, без жребий, без дуел да стои във Фермата и да плете рогозки. Ония двете шматки Саша и Ваня на пазар. Остави и двамата лицемери Гошо и Роман, пак щеше да е ратай Нури, ама му обърка плановете с имунитета. .

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 22:04 от Омикрон

# 344
Колко имунитета е спечелил Нури дотук? Трябва да е рекордьор за всички сезони на фермата досега.

Общи условия

Активация на акаунт