Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 348
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 405
Дали Роман,или тримата гости,според мен знаят за настроението отвън.Поведението им коренно се промени.
 Щях да пиша преди и забравих-снощи ми направи впечатление,че пепелника беше на земята,в краката на Милена,и тя не димеше като комин.
   Нури как театрално благодареше на Аллах за спечеления имунитет!

# 406
  • тук и там
И според мен имат някаква информация отвън . Не знам от гостите ли,от излизането на Роман и Христина ли,но се кротнаха и Роман и Жоро.И към Росица някак се промени отношението,поне от към думи де (иначе пак не я изпратиха на пазара)-то по това си личи..

# 407
Не вярвам, Роман да е казал на Гошо че хората не го харесват.По скоро би премълчал за да може онзи да се излага повече и да има по нисък вот на евентуален финал още повече че Гошо е убеден че ще е финалист и победител.
По скоро тримата влъхви са им.подшушнали някои неща в които Роман се е убедил при излизането.си
Така както Владо си им каза че иде ли Дидо на финал печели зрителския вот.И сега и двамцата се изяждат заради това, още повече, че Дидо спечели дуела, стана фермер.Придвижва се убедително към финала.

# 408
Освен евентуалната награда, печелят известност. За чий се напъва Сашка да го играе журналист? И дали някой още си мисли, че ще отдаде живота си на учителската професия? Няма такова нещо. Всеки си дълбае камъчето.

# 409
  • Другата България
И сега и двамцата се изяждат заради това, още повече, че Дидо спечели дуела, стана фермер.Придвижва се убедително към финала.
Да, това и аз го написах, усетиха се и двамата кой всъщност е истинския им конкурент, най-големия, че това не е Нури, ама късно е либе, за китка.

# 410
  • Sunshine state
Определено има промяна и у двамата, осезаемо е. Георги вчера газ пика като спечели Нури, ама не беснееше както обикновено, а само каза, че го било яд на него си?! А така му се искаше да си го изкара на някого и да тегли една каруцарска, ама не посмя. Милена направо беше в шок от избора- пролича си по погледа и маниерите й. Направи се, че не й пука, но не можа да скрие страха си.
Скрит текст:
Скрит текст:
Видях спойлерите с дъската и съм наясно, че дуелист ще е Милена, но не знам дали ще посочи първо Сашка, та да й изгърми амулета или ще сглупи и ще я остави.

# 411
Не казаха ли,че Сашка може да използва амулетът до полуфиналите?Ако е така тя може да го използва само тази неделя

# 412
  • Другата България
Да, и затова ако дуелът е женски, Милена няма да я избира, щото е ясно, че няма смисъл.

# 413
Благодаря за чистката!
  Останалите участници малко или много видяхме какво могат,но Милена не.Тя дори битките за имунитет си пробираше,според това,кой е фермер.

# 414
  • Варна
Мммм, нямам търпение да видя физиономията й, когато я изритат от фермата. Ще се насладя максимално,  лошото е, че дебил като нея, няма да си вземе поука.

# 415
правилно ли мернах че тази милена се беше пуснала по потник да и се вижда че е кърпена хъхъххъхъ ееееех. некои хора така са си цел живот. жалкото е че има такива които им верват.

# 416
Мъжете допуснаха една основна грешка според мен.И тя е че се вторачиха да правят Нури ратай и да е първи дуелист.Никой не посмя са го викне за втори дуелист, защото видиш ли той щял да реди игрите.
Той печелеше имунитети и те решиха че е непобедим
Да ама игрите за имунитет са по една и не толкова сложна , а на арената са 5.Де факто никой не го е видял какво може Нури при повече от една игра.
Просто се заблудиха и вманиачиха да е първи дуелист, а не се знае можеше и като втори някой да го отстрани.

# 417
        Е,каква поука да си вземе Милена?Тя си е окей  там,където си вирее.Няма нужда да се поучава.Според мен отворени за промяна са Роси,Сашка,Дидо.Смятам,чете биха се вгледали в себе си и биха променили някаква частица от характерите.Но да не забравяме,че са все пак възрастни хора,със самочувствието,че са по някакъв начин успешни за себе си ,а за да се променя човек,се иска самопознание.
   Джолева,да,права си .Ама той им "сви сърмите " в началото и  никой нямаше топки да го викне.

# 418
  • Другата България
правилно ли мернах че тази милена се беше пуснала по потник да и се вижда че е кърпена хъхъххъхъ ееееех. некои хора така са си цел живот. жалкото е че има такива които им верват.
Ами тя се беше пооблякла, когато избираха ратаи, после я дадоха разсъблечена по потник и с омотани китки и лакът/и. Laughing Съвсем нормално, сега ще се наблегне на това колко я болят ръцете и какви травми има, санким спаси дуела и така стигне до финална седмица без дуел. Донякъде я разбирам, ама наистина ѝ е време вече. Сега мотивите на Дидо ако я избере са ми малко...неясни, тоест, чудя се кое от двете е. Дали е трупане на дивиденти, че не избира приятел за дуел, дали е стратегия - все пак на финал е все тая кой ти е съперник-мъж/жена, все е съперник. Не знам, но каквото и да е, на този етап на играта все трябва да се вземе някакво решение.

# 419
Мммм, нямам търпение да видя физиономията й, когато я изритат от фермата. Ще се насладя максимално,  лошото е, че дебил като нея, няма да си вземе поука.
Така е.Но аз още повече ще се насладя ако изритат и Гошо.

Общи условия

Активация на акаунт