Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 321
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Мммм, нямам търпение да видя физиономията й, когато я изритат от фермата. Ще се насладя максимално,  лошото е, че дебил като нея, няма да си вземе поука.
Така е.Но аз още повече ще се насладя ако изритат и Гошо.

И него, Джолева, и него. 😂😂

# 421
тоя гошо ми прилича на дебел свидетел на йехова. жалко че немаше кой да му натрие носа. много жалко.

# 422
Да.И аз съм съгласна с Джолева.Жените бяха по-прагматични и изиграха по-умно играта

# 423
Да.И аз съм съгласна с Джолева.Жените бяха по-прагматични и изиграха по-умно играта

и мъжете май опитваха ама страха е голема спирачка хаха

# 424
Кажете сега, не сме ли всички доволни Stuck Out Tongue Winking Eye. Чудно се получи. Кака Миленка гледаше доста отровено, докато слушаше обясненията на Дидо кой и защо трябва да отиде фермер. Много ми е гот.

# 425
А гледай тази вечер как Миленчето ще гледа,когато евентуално я изберат за първи дуелист  smile3546

# 426
Дидо ако прати Миленка на дуел, с какво ще обясни избора си, като и Гошко не бил на елиминационен дуел, с прЕАтелството с Гошко ли? Joy

# 427
А гледай тази вечер как Миленчето ще гледа,когато евентуално я изберат за първи дуелист  smile3546
На промото и двамата гледат като на...ни докато Дидо избира.Умират от страх.
Дидо ако прати Миленка на дуел, с какво ще обясни избора си, като и Гошко не бил на елиминационен дуел, с прЕАтелството с Гошко и Роман ли? Joy
Като нищо ще каже че приятелството не струва 100 бона.

# 428
Кога да е чел коментари Роман,излизането му не е ли преди излъчване на епизодите със скандалите?Може да бъркам, но последното грозно избухване срещу Росица беше пред гостуващите стари фермери. А те го посочиха като претендент за медальона, което ме удиви. По скоро мисля, че са му казали да намали скандалите, Гошо например веднага се укроти. Не, че ми е важно, но има външна намеса , кога и как е подробност.
И аз мисля,че участието в реалити формат като Фермата и Сървайвър е преживяване за цял живот. Има екстремни личности, търсят приключения , търсят адреналина, не напразно човека покори всеки връх, всяка дълбочина и обърна поглед към космоса. И не всеки го плаши студа, липсата на баня, трудностите ....какъв е смисъла от рафтинга? от планинското колоездене? Дори еднодневно ходене по екопътека в планината причинява неудобства с хигиената, умората на краката, може да се опариш на трева или да те жилне насекомо.... но чакаме отпуските за да поемен нанякъде. Mask Който може ще се възползва от известността си, който не  успее - ще разказва спомени. Победителя ще е спечелил едни пари и ... самота , Яни каза,че контактува само с Гинчев, Стоян от 2 сезон не се е появявал отдавна.Rolling Eyes
Нури винаги се бори силно за да не е ратай, фермерството му беше трудно и винаги е помагал в обора, макар, че там се е научил да дои.Е и да не е първи дуелист,де. Mask Вчера го чух да казва,че в училище е бил най-точен, като обикаляше с кокилите беше от радост, не за да натрива носове.Тогава каза,че някога е ходил с кокили и се чудеше дали не е забравил как се прави.Както и да е, каквото има да става ,ще стане .
Аз обичам спойлери, ако някой брои колко са "за". И слагането в 2-ен скрит текст е добра идея. Айде стига сме дъвкали едно и също, финала дойде, още има нацупени.
Вчера ме подсетиха защо не харесах Росица , защото уговаряше Нури (когато бяха ратаи) да претупа работата, а вчера я дадоха да спори за същото с Александър. Не харесвам такива хора, дори скандала с пердетата го предизвика с това, че разбърка всичко , "непоискано добро" каза Милена. И тя изтрещя излишно, но като силно контролираща натура се подразни от хаоса, който направи Роси. Характери ! Поставете се на мястото на Милена, подредили сте си нещата, планирали сте 3 цигари,две пердета и изведнъж урагана Роси нахлува, събаря купчинката, хваща което и попадне и почва да трапосва.Mask Не ме нападайте, знам, че Милена е масово недолюбвана, но това съм усетила според своя пък характер.Mask Както и да е, ще видим довечера.
Кой ще избере Дидо за дуелист, ще определи играта до края. Не ми се гадае, нямам фаворит, ще гледам с интерес завръщането на отпадналите участници. Дали ще дойдат всички, кого ще подкрепят? Миналата година имаше едни договорки и уговорки и между тях, така,че има интрига.

# 429
А гледай тази вечер как Миленчето ще гледа,когато евентуално я изберат за първи дуелист  smile3546
На промото и двамата гледат като на...ни докато Дидо избира.Умират от страх.
Дидо ако прати Миленка на дуел, с какво ще обясни избора си, като и Гошко не бил на елиминационен дуел, с прЕАтелството с Гошко и Роман ли? Joy
Като нищо ще каже че приятелството не струва 100 бона.
И ние всички веднага ще му повярваме. Аве аз, а
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 430
Хора, в къщи като започне Фермата е война😂😂ще се избием😂😂Мъжът ми е за Гошо.Синът ми за Дидо.А аз за Роси.Кошмар😂

Но всички мразим Милена и Ваня😂

# 431
О, и ММ в началото се опитваше да оправдава поведението на Роман, както всъщност и аз до един момент, но като чу мазните псувни по адрес на Росица, и на него му дойде в повече "чувството за хумор" на пустиняка от Ловеч. ( аналогично на "помака от Сърница")
Само за Алекс не можем да се разберем още. Той я намира по-скоро за забавна и готина, а аз...по-скоро не.

Всъщност, достатъчно е Роман само да е прочел коментарите под визитката си в сайта на Фермата, за да му стане ясно, че не е сред любимците на публиката. Дори и да не го е направил той, все някой от роднините му е прочел.

# 432
Цял сезон, че и предишните, слушаме приятелството това, приятелството онова, мъжки дружби, солидарности, казарми... Много ми е интересно колко от хората, които са били участници, са продължили с комуникацията си във външния свят? Колко от приятелите са останали такива? Гинчев каза за Яни, някой да е чувал или попадал на информация от предишните сезони по този въпрос? И кои от тазгодишните участници биха били приятели и навън след година-две да речем?

# 433
Хър, на нас Роман ни остана извън класацията😀😂

# 434
    И аз не искам да прозвучи, като че ли се радвам за здравословното положение на Христина, но не исках тя да отиде на финал. Не го заслужава изобщо. Един път отпадна и я върнаха. Не харесвам изобщо Христина като човек.

Нури минаваше между капките през цялото си участие във Фермата. Хайде де, ще говори, че той не е дошъл за парите. Не ми харесва Нури, защото имам усещането, че отвътре е лош човек, който отвън се прави на много добър, благосклонен и и милостив към хората.

Посочих, че Милена ще бъде избрана за дуел, защото не ми харесва изобщо тази жена. Пълна егоистка и лицемерка. Също така смятам, че ще бъде тя, защото Дидо няма да избере Георги за дуел, тъй като му е добър приятел.

Искам да спечели Фермата - или Дидо, или Георги. Не искам да спечели Александра. Отвратителна ми е тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт