Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 298
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 465
Домъчня ми за Роман. Беше казал, че е имал само майка си. Дано получи и той писмо,което да го зарадва.

# 466
  • София
Не гледам в момента и само ви чета, затова не знам какво се случва.
Роман нали има много сериозна приятелка, заради която смята да се връща в България. Т.е., има близък човек.

# 467
Роман нали има много сериозна приятелка, заради която смята да се връща в България. Т.е., има близък човек.
Да бе. Но все пак е различно.

# 468
Викаш няма да му липсва писмо от родителите му 🤮🤮🤮

# 469
Ми и мен Ваня не ме дразни. Даже с мъжа забелязахме, че някак се е разхубавила Simple Smile
Спойлери с дъската в предишната тема ли беше? Може ли някой да ми го прати на лични, да не ровя да го търся Simple Smile

# 470
  • London
Аз лично на този етап считам за по-близък мъжа ми......та в този ред на мисли бих предпочела писмо от него. Даже се изненадвам като мама и тате на някой са му на първо място след една определена възраст и получават писма от тях вместо от човека до себе си.

# 471
Бе защо Миленита не искаше да прегърне Роси сякаш е прокажена или ще се зарази от нещо.Малеее колко грозно

# 472
  • London
Ваня според мен е във връзка в която май, май само тя обича, а другия просто убива време.

# 473
  • София

Къде го казах?
Грубостта ти с оповръщаните физиономии е неуместна и напълно излишна.

# 474

Къде го казах?

Моята грубост, даже губя желание да пиша точно какво мисля, все пак всеки си носи кармата.

# 475
Катрала, и аз чувствам ММ най-близък. Но, поне според мен, майката е константна величина за абсолютна безрезервна любов, независимо от етапа на живота ти.
И в някои моменти - празници или когато хората край теб имат писма от родител, липсата е особено болезнена.

# 476
  • София

Къде го казах?

Моята грубост, даже губя желание да пиша точно какво мисля, все пак всеки си носи кармата.

След като ясно съм написала, че не гледам в момента, а само ви чета, можеше да напишеш с две думи какво се случва вместо да повръщаш.

# 477
Аз пък бих предпочела въобще да не получавам писмо.Смятам,че е много лично и не желая да си споделям семейството и отношенията в национален ефир.
Жорко откъде тази увереност,че ще омете Нури при евентуална битка...той,който един имунитет не е спечелил срещу човека,който ги разбива на всяко състезание.. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 01:21 от Adoralova

# 478
Но Жорко опази жена си. Коментираше се как не споменава жена си, как само детето държало семейството. Но ето, той може да се блещи и да истерясва,но ценното в живота си запази да не бъде дъвкано. Това е мъжка постъпка. И на обичащ човек. Поне по моите критерии.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 23:30 от mrav4ica

# 479
Резултати от анкетата:

Общи условия

Активация на акаунт