Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 315
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 450
Пипчи+1. Убедена съм, че просто няма дразнители вече, напаснаха се, свикнаха си и за това си живеят задружно и в мир и в закачки. Но това на бг мама не можеш да го обясниш. За нас всичко е конспирация, злоба и интереси. Еми не е така. Те са забравили вероятно вече за какво са се и карали, Христина вече не им е дразнител, кротна се, с Роси свикнаха, Симо не е бил конфликтен, ако и да не го харесаха, и то друг не остана. Ама не, не може така, някой им е казал, че мамите и фейс маниаците не ги харесват и те се съобразили, сигурно. Ама всеки си вярва в каквото иска и всеки търси и вижда чертите в другия, каквито си има, та така. Фермата ще мине и замине, та и страстите с нея.
В моя телевизор и от моята гледна точка това беше най-приятната ферма, с най_много шеги, песни и спокойствие и съм убедена, че участниците се чувстват вътре супер комфортно и доволно. Не намирам, че има кой знае какви скандали, работят, забавляват се, дано и на другите сезони каста да е подобен.

[/i]

В този ред на мисли ми се иска да споделя мое наблюдение - струва ми се , че интересът към Фермата , от страна на БГ мама потребителите , тази година е по-малък в сравнение с миналата. Не ми се разсъждава ЗАЩО , а пък не е важно за нас (да анализират И@А). Много "ревниво" съпоставям интереса към Брадърите с нашата тема и докато миналата година нещата бяха съизмерими, то тази година се различават "в пъти". Дано от продукцията за достатъчно умни, интелигентни и далновидни и да не опорочат хубавото предаване.
На Брадъра темата е и весела, а тук тази година четох доста грозни коментари. Може да не харесваш някой, на това което прочетох тук ме потресе дълбоко.

# 451
  • тук и там
A,хайде сега..И аз съм поглеждала темата за ББ,все пак са по едно и също време...да не преувеличаваме!Особенно пък по времето на участието на Кулагин, много бяха "ласкави" всички в изказванията си за участниците..
Тази вечер няма да мога да гледам,ще ви чета утре или по-късно..
Аз пък като вида Милена вечно със тази цигара и  все сещам че е горски,и се чудя как не е направила някой пожар още.То да бродиш през лятото примерно из горите ,вечно със фаса в устата не е  шега работа..Очаквам женски дуел аз.Милена -Ваня примерно.

# 452
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
По-добрата част от мен по детски вярва, че това между Жоро и Дидо е истинско. Мисля, че ако има хора, които ще си продължат приятелството и навън, това са те.
Аз също вярвам в това. Сближиха се и дори да не останат приятели и навън, съм сигурна, че Дидо няма да изпрати Георги на дуел.

# 453
Ух какви сте бели и добри. Аз допускам всичко.

# 454
По-добрата част от мен по детски вярва, че това между Жоро и Дидо е истинско. Мисля, че ако има хора, които ще си продължат приятелството и навън, това са те.
Аз също вярвам в това. Сближиха се и дори да не останат приятели и навън, съм сигурна, че Дидо няма да изпрати Георги на дуел.
Жалко е че не можем да кажем същото за Гошо.
Изпрати Симо на дуел с ясното съзнание че той ще избере един от двамата му " приятели" Но го изкара че едва ли не им прави услуга че те ще редят игрите.
Дидо го усети и му го каза.Сега колко ще са приятели не е ясно.

# 455
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Джоли, така е, май не е двупосочно това приятелство. Или поне Георги го разбира като Роман - приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари. Докато Дидо го разбира повече като Митко. Разбира се, съществува възможността Дидо да ни изненада, но от досегашното му поведение съм склонна да съдя, че няма да го направи.

# 456
Дидо е умен и добър стратег и държи да задържи впечатлението, че е пич. Няма да прати Георги на дуел и ще остави усещането у зрителите, че нищо не му е на всяка цена и има ценностна система, приятелство, мъжка дума....ала -бала.... Според мен така иска да си постеле Дидо, че зрителския вот да не е само на база на това, че е известен, а че мъжко момче и не е предател.

Този сезон не ми хареса заради това, че продукцията се месеше не от тук от там като предишни сезони, а направо с лакти ги разбутваше и нагласяше. И като седнат Иван и Андрей като комсомолски секретари да ми разясняват какво гледам, да ми поднасят предъвкани изводи и нагласени идеи, да не би да си помисля нещо друго със собствената си глава...ти да видиш. Няма по-лошо от това да да подценяваш зрителите си.

# 457
  • London
Леле, то пък голямата гордост да пишеш в темата за Биг Брадър. Аз го намирам даже срамно на днешна дата....., срамно ми е и че някога изобщо преди много години съм го и гледала. Гордо заявявам, че едно 5 години поне ми е в теми и разисквания табу. Simple Smile)))))))) Да си пишат там, това само показва каква нация сме щом повече хора залитат да гледат малоумниците от брадъра.

# 458
  • София
Дидо е добро момче.Помня го от музикалното предаване колко свит беше,как му се караха менторите,че докато пее е постоянно със затворени очи.Там успя да изгради приятелства,че и се влюби Simple Smile
Вярвам в дружбата му с Георги и не мисля,че ще го прати на дуел,по-скоро,ако искаше да му върне жеста за втори дуелист,би посочил Роман.
За Роман ми се е запечатило как тичаше подир Ивайло и му сподели ехидно ,че Георги го е поканил да спи в неговата стая и заяви-дръж приятелите си близо,враговете си още по-близо.После как станаха първи дружки ми е неясно.
И вкъщи е кошмарно като гледаме фермата-мъжът ми харесва Роман,Ваня и Дидо,останалите ги мрази-до един Simple Smile
След последното изтрещяване на Роман обаче каза едно "оооо" и по-малко го харесва Simple Smile
Аз да ви питам,мисля че съм една от малкото,които понасят Ваня,отворете ми очите малко,освен смеха й,който не е от най-мелодичните,друго какво не ви харесва.Малко я дават и не мога да я хейтя надъхано както Милена и Сашка.

# 459
  • София
Според мен Ваня си играе играта открито и спортсменски. Аз лично я харесвам. Даже и смехът й не ме дразни.  Simple Smile

# 460
Скрит текст:
Този сезон не ми хареса заради това, че продукцията се месеше не от тук от там като предишни сезони, а направо с лакти ги разбутваше и нагласяше. И като седнат Иван и Андрей като комсомолски секретари да ми разясняват какво гледам, да ми поднасят предъвкани изводи и нагласени идеи, да не би да си помисля нещо друго със собствената си глава...ти да видиш. Няма по-лошо от това да да подценяваш зрителите си.

И на мен не ми харесва този сезон поради тези две причини, но и още заради отвратителния кастинг - Иван и Андрей тотално са се оляли в избора си на злобни и непоносими участници. Ясно е, че искат сеир да има (особено защото вече е четвърти сезон), ама всичко си има граница. И в предишните сезони имаше неприятни личности, но поне имаше някой нормален.

Също така ме дразни темата на този сезон - за небезизвестните имигранти. Въобще не ми пука индивид като Гошо какво мисли за тях. И най ми е смешно, когато участниците там започнат да "оправят" България, ти не можеш собствения си живот да оправиш, а за цяла държава мислиш.

Скрит текст:
Леле, то пък голямата гордост да пишеш в темата за Биг Брадър. Аз го намирам даже срамно на днешна дата....., срамно ми е и че някога изобщо преди много години съм го и гледала. Гордо заявявам, че едно 5 години поне ми е в теми и разисквания табу. Simple Smile)))))))) Да си пишат там, това само показва каква нация сме щом повече хора залитат да гледат малоумниците от брадъра.

Хаха, каква е разликата между Брадъра и Фермата?! Иван и Андрей само дето се пънат, че видиш ли Фермата е "различното реалити" (това ми идва малко като хората, които постоянно дуднат, че са по-различни от другите). Фермата по същия начин, като всяко друго реалити, се осланя на скандали, сеир, агресия и кой какво каза зад гърба на другия. За Бога, Иван и Андрей върнаха онова същество Христина, само защото искаха сеир да има, ама иначе да, многоооо е различно това реалити. И най-много обичам, когато някой опеределя нацията на база реалити формати. По тази логика, ако гледаме чуждестранните реалити, то тогава както те говорят за всички Западни нации?!

# 461
Стана ми мъчно за Росица!
 Наистина тя много изтърпя и имаше железни нерви да устои на всички унижения и обиди.

# 462
  • Sunshine state
Сок от бъз? 😆  Роси като детенце беше, как им се радваше. Не таи злоба в себе си от всичко станало.

# 463
И на мен така. И ме е яд на Дидо за това. И беше много права в това,което каза на Дидо, промяната у нея е много по- малка от тази в поведението на другите към нея.

# 464
Как се зарадва Роси, като малко дете и скача и ги прегръща, въпреки всичко, което се изля върху нея. Това доказва колко чистосърдечно човече е. Има си кусури, но е добронамерена и прощава.

Гошо и неговите планове с кой ще е на финала. Не искал да е финалист без дуел... Много си е повЕрвал.

Общи условия

Активация на акаунт