Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 322
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Скрит текст:
А гледай тази вечер как Миленчето ще гледа,когато евентуално я изберат за първи дуелист smile3546
На промото и двамата гледат като на...ни докато Дидо избира.Умират от страх.
Дидо ако прати Миленка на дуел, с какво ще обясни избора си, като и Гошко не бил на елиминационен дуел, с прЕАтелството с Гошко и Роман ли? Joy
Като нищо ще каже че приятелството не струва 100 бона.
И ние всички веднага ще му повярваме. Аве аз, а
Stuck Out Tongue Winking Eye
newsm78 Thinking А защо не, всъщност? Значи за него и Георги, и Роман са силни съперници, избирайки Гошо за дуелист, се предполага, че той ще избере Нури - от кога му се кани, а и всъщност заяви в прав текст, че приятелството не струва сто хилки. При един дуел Георги-Нури, изходът е непридвидим, може Гошо да бие, ама може и да не. И ако Гошо отпадне на крачка преди финал заради Дидо, а той и каза, че го иска на финал с него/май това каза и за Нури newsm78, то най-логично е да не го избира. Идея нямам как ще се обоснове, а и няма да гледам, ще ви чета от работното място евентуално Tired, но очаквам да е нещо такова, или подобно. А и Дидо мисли И стратегически - една Ваня на финал...мисля, че я смята за силен съперник. Логично е Милена да избере точно нея за съперник, а ако пък и я отстрани, какво по-добро за Дидо...те такива ми се въртят някакви на мен.

# 436
Да, Дидо каза, че иска с Гошко на финал да ходи, ама каза също, че според него достойни за финал са само хора, минали И през дуел. Е?
Това в началото на Гошко аз не му го брОя за истински дуел.

# 437
  • Другата България
Да, Дидо каза, че иска с Гошко на финал да ходи, ама каза също, че според него достойни за финал са само хора, минали И през дуел. Е?
Laughing Е, приятелството не струва сто бона. Crossing Arms

# 438
    Имате право. В това на помислих, че единственият начин да отстрани Нури е като избере за дуел Георги.

# 439
По-добрата част от мен по детски вярва, че това между Жоро и Дидо е истинско. Мисля, че ако има хора, които ще си продължат приятелството и навън, това са те. Колкото и да се прави човек, винаги ще му проличи, когато някой му е неприятен. Още повече съм забелязала и от личен опит, че приятелства, базиращи се на общи теглила и общи врагове, не издържат дълго. Като изчезне дразнителят или гадните условия, сякаш и приятелства от този тип си отминават. По-дълго издържат тези, които са на база общи хубави преживявания, обща честота на трептене, обща лудост -  ей такива неща. Затова си мисля, че тези двамата ще се търсят и навън. За мен най-голямото доказателство за едно приятелство е да се почувстваш истински щастлив от успеха на приятеля. Онзи ден Жоро ми изглеждаше съвсем искрено зарадван от победата на Дидо ( и мисля, че  не само защото си е мислел, че няма да го прати на дуел).
Виж, приятелството между Милена и Роман го виждам само в рамките на фермата.

# 440
Аз имам предвид, че Дидо иска Георги на финал, но според неговите критерии излиза, че Гошко е недостоен за финалист... Simple Smile

# 441
Приятелството между Георги и Дидо може да продължи само ако Героги вземе парите, иначе не.

# 442
Приятелството между Георги и Дидо може да продължи само ако Героги вземе парите, иначе не.
Точно.Иначе ако Дидо спечели злобата ще изяде и Гошо и приятелството им.

# 443
И аз мисля като Хър. Даже и песен на д2 с Гошо прогнозирам.
Имам си и собствена теория за кротването на Гошо и Роман и тя е далеч от конспиративната такава за подсказване на настроенията отвън. Не е ли възможно просто колкото по-малко хора остават, толкова по-спокойна да става обстановката? Да са се напаснали вече и да умеят да предотвратяват конфликтите навреме. На никой не му се живее само сред крясъци. В един момент човек се изморява и или свиква с несъвършенствата на другия или се нагажда.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 08:48 от pip4i

# 444
Разбира се, че е възможно pip4i. Особено към края осъзнаваш, че тая енергия, която я влагаш в спорове и заяждания, ще ти е нужна за нещо по-градивно. А всички там искат да спечелят. Е, освен Нури, де Simple Smile) Той е хитър и от самото начало си я пази енергията за моментите, в които наистина му трябва. Още повече, че като наближава момента да се разделиш с дадени хора, колкото и да си ги намирал за дразнещи, пред изгледа да не ги видиш може би никога повече, ти домиляват и ги виждаш вече не толкова черни както в разгара на отношенията ви. Съвсем отделно и мисълта, че същите тези хора при гласуването няма да се изкажат в твоя полза.

# 445
  • Пловдив
Пипчи+1. Убедена съм, че просто няма дразнители вече, напаснаха се, свикнаха си и за това си живеят задружно и в мир и в закачки. Но това на бг мама не можеш да го обясниш. За нас всичко е конспирация, злоба и интереси. Еми не е така. Те са забравили вероятно вече за какво са се и карали, Христина вече не им е дразнител, кротна се, с Роси свикнаха, Симо не е бил конфликтен, ако и да не го харесаха, и то друг не остана. Ама не, не може така, някой им е казал, че мамите и фейс маниаците не ги харесват и те се съобразили, сигурно. Ама всеки си вярва в каквото иска и всеки търси и вижда чертите в другия, каквито си има, та така. Фермата ще мине и замине, та и страстите с нея. В моя телевизор и от моята гледна точка това беше най-приятната ферма, с най_много шеги, песни и спокойствие и съм убедена, че участниците се чувстват вътре супер комфортно и доволно. Не намирам, че има кой знае какви скандали, работят, забавляват се, дано и на другите сезони каста да е подобен.

# 446
Ох, успокоих се Smile Мислех, че само аз не виждам конспирация на всеки ъгъл.
Да си призная честно, немалък брой от моите кусури виждам в участниците и то в някои от най-недолюбваните тук. Представям си, ако вляза какво ще се говори в темата за мен. Flushed

# 447
  • London
Вкъщи пък има пълно единодушие, явно все за нещо сме се събрали заедно, не си представям да чуя мъжа ми да хареса индивид като Гошо. Просто ще се запитам какво търся с него хах. И аз и той харесваме Росица и Нури, а преди това и Симо. Той и Дидо не харесва....струва му се, че продукцията го е нагласила за победител и това го дразни. Дано не е прав.

# 448
  • Стара Загора
Пипчи+1. Убедена съм, че просто няма дразнители вече, напаснаха се, свикнаха си и за това си живеят задружно и в мир и в закачки. Но това на бг мама не можеш да го обясниш. За нас всичко е конспирация, злоба и интереси. Еми не е така. Те са забравили вероятно вече за какво са се и карали, Христина вече не им е дразнител, кротна се, с Роси свикнаха, Симо не е бил конфликтен, ако и да не го харесаха, и то друг не остана. Ама не, не може така, някой им е казал, че мамите и фейс маниаците не ги харесват и те се съобразили, сигурно. Ама всеки си вярва в каквото иска и всеки търси и вижда чертите в другия, каквито си има, та така. Фермата ще мине и замине, та и страстите с нея.
В моя телевизор и от моята гледна точка това беше най-приятната ферма, с най_много шеги, песни и спокойствие и съм убедена, че участниците се чувстват вътре супер комфортно и доволно. Не намирам, че има кой знае какви скандали, работят, забавляват се, дано и на другите сезони каста да е подобен.

[/i]

В този ред на мисли ми се иска да споделя мое наблюдение - струва ми се , че интересът към Фермата , от страна на БГ мама потребителите , тази година е по-малък в сравнение с миналата. Не ми се разсъждава ЗАЩО , а пък не е важно за нас (да анализират И@А). Много "ревниво" съпоставям интереса към Брадърите с нашата тема и докато миналата година нещата бяха съизмерими, то тази година се различават "в пъти". Дано от продукцията за достатъчно умни, интелигентни и далновидни и да не опорочат хубавото предаване.

# 449
  • София
Дидо е близък с Георги и Роман, но не мисля, че ги усеща чак като приятели. Неговата сродна душа май беше Сашо. След това по-скоро Митко.
Докато Георги и Роман са един дол дренки. Хуморът, смешките им, гръмогласният смях, простотиите.... са им едно към едно. Дидо не участва в тях.
Затова и не очаквам след края на предаването Дидо да общува кой знае колко с Роман и Георги. Той е класа над тях. Ама може и да греша. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт