Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 263
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 540
ееееее, ох, още по-бясна съм
ами тогава-давай, Роси!!!!

# 541
На мен не ми направи добро впечатление Милена и с отношението си към книгата за Васил Левски, която им подари историка. Барем поне малко интерес да беше показала. А тя...щяла да я опакова красиво и да я подари на сина си. Ми хубаво, ама толкоз ей така от любопитство поне да я беше разлистила. Не че очаквам всеки да е запален читател, камо ли от нея, но с това поне за мен показа колко е ограничена като човек.

# 542
Аз мисля,че гласят за победител Дидо и ако е друг наистина ще съм изненадана. Иначе съм за Роси вече( като го няма Симо
Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 543
  • London
То май във почти всеки зрител остава такова усещане за Дидо...
Мъжа ми всяка вечер вика, че всичко било нагласено хах.

Досега обаче не сме били разочаровани от победителите спрямо зрителските масови симпатии. Може би само Стоян аз не харесвах особено, но пък то на самия финал нямаше кой друг да се избере.

# 544
Видяхте ли тази снимка https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/47575283_987096911 … e&oe=5CA81E4D  ,застанали са всеки с приятелските си хора  някак си ,така ми се вижда

# 545
Тази до Нина с тъмната коса коя е? Гери?

# 546
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен не ми направи добро впечатление Милена и с отношението си към книгата за Васил Левски, която им подари историка. Барем поне малко интерес да беше показала. А тя...щяла да я опакова красиво и да я подари на сина си. Ми хубаво, ама толкоз ей така от любопитство поне да я беше разлистила. Не че очаквам всеки да е запален читател, камо ли от нея, но с това поне за мен показа колко е ограничена като човек.
Не искам да защитавам Милена - личи й, че е от хората, които книгите не ги вълнуват, но може би не я прелисти, защото беше опакована във фолио. Даваха Георги как го разкъса, за да сложи писмото от жена си в нея.

Хмм, би трябвало да е Гери, но изобщо не прилича на нея.  Thinking

# 547
Ех, Роси пак накрая самичка. Лили дори не е до нея.
Гери е до Нина,да.

# 548
Ами то фолиото е затова, за да се разкъса и после да се чете.
Не за да я държиш на секцията с него. Както и да е, аз съм сигурна, че Милена и ред от тази книга няма да прочете.

Лили поради някакви причини симпатизира на Милена. После на Алекс, и накрая...ако няма друг - на Росица. Така я видях поне досега.

# 549
 Laughing Мисълта ми е, че след като смята да я подарява на някого, може би предпочита да не я разопакова от оригиналната й опаковка.

# 550
Какъв драматизъм,драги зрители!Писмото от кралицата,в книгата за Левски!!!
   Хареса ми думите,които каза за съпругата си.но нищо друго не ми е окей в тоз човечец!
   Е,тя Миленка доказа,че е нечетяща с участието в историческите игри.Не че само по себе си четенето те прави интелигентен,ама...

# 551
Тъй, де. Поне да не се праши, дет' са вика Simple Smile) Дано поне синът й прояви интерес. На мен ще ми е интересно да я прочета тази книга.

# 552
Върти ми се една мисъл, че Дидо елиминира хитро Гошо от  наградата.Самият Гошко се усети, но се надява да се размине, защото който не е бил на дуел - не печели.Каза го Владо Н, доказа се с Калчо миналата година Mask Не знам какво ще стане, но усещам, че все някой ще му го рекне на Гого и отидоха нахалос месеци патриотично биене в гърдите. Така се е фиксирал върху Нури, че избива на обсесия, същи Роман е, само дето му напсува бога, а не него.
Разказа на Нури ми беше интересен, държат си на тези неща. Обаче желанието жената да е "честна" е от чист мъжки егоизъм - да не ги сравняват, че може и да загубят.Mask Да благодарим на съдбата и  милионите си предшественички, че  живеем в по-еманципирано общество , че щяхме да видим зор с ограниченията на религия, общество... абе по-света има страшни места за жените.
Писмата ми бяха скучни , тях ги вълнуват, мен - не, пък и толкова лични чувства се експлоатират меркантилно, направо искрено и лично. Но чух писмото до Росица, чух изненадата и, че не е чувала от мъжа си такива думи до сега  ..... от 14 годишна е с него, осигурил и е закрила, дом за семейството .... постъпките говорят повече, да се беше сетила, че не всеки мъж казва с думи чувствата си. И  каква беше тази преиграна тъга по отсъстващите за 2-3 часа фермери? От много от тях получи само обиди, упреци, дори Ваня един път я мъмри за нещо и вчера "мъчно ми е" Rolling Eyes Емоционален хаос е Роси,  знам, че е масова любимка, но не оценява правилно ситуациите и сама се вкарва в беди. Е, явно се е променила към добро, щом и Дидо и Ваня го казаха, време и е да поживее "приобщена" към групата.
Тези уроци по история по добре да ги спрат, драгия зрител внимава повече от участниците, май.Вчера пак се изложиха на въпроси от видеото и се зачудих за какво си мислят? Имат 15 мин. видео и разказ, трудно ли е да внимават и да не се излагат, камерите са там, знаят, че ще се излъчи. Иначе патриот до патриота....
Дидо ще излезе най-скритата лимонка, досега използва добре  известността си, съюза М+Р+Г му осигури защита  до финала, вече играе стратегически и ще има "сбогом приятелю" Mask

# 553
Един писал под тази общата снимка на фермерите -" Ще отида само ,за да стисна ръката на Нури ,друг щял да удари тупаник на Гошо и Роман и да им кажел две приказки "  абе пълен смях са коментарите  Joy

# 554
Тъй, де. Поне да не се праши, дет' са вика Simple Smile) Дано поне синът й прояви интерес. На мен ще ми е интересно да я прочета тази книга.
О, да, и аз бих я прочела с най-голямо удоволствие, но съм от тези, които четат във всяка свободна минута. Докато на Милена й личи, че предпочита да си оправя маникюра, докато пуши.  Laughing

П.П.: Много би ми било интересно да видя физиономиите на Роман, Милена и Георги, когато прочетат мненията на зрителите за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт