Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 257
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мен пък ми е чудно кого ще извика Милена.Пред Дидо заяви,че изборът й ще го накара да се чуди на коя пейка да седне.Алекс пък се перчеше нещо ,че нямало да си ползва амулета,ха.Дано Милена все пак я посочи първо нея.

# 571
  • Другата България
Мен пък ми е чудно кого ще извика Милена.Пред Дидо заяви,че изборът й ще го накара да се чуди на коя пейка да седне.Алекс пък се перчеше нещо ,че нямало да си ползва амулета,ха.Дано Милена все пак я посочи първо нея.
Залагам на Ваня за пореден път. Много я е страх от Росица, ама много, треперят ѝ ....болните китки от страх от нея. Няма и Александра да е. Ай да видим. Laughing

# 572
.....понеже виждам, че тук явно Жорката има много фенки, лошо няма..
Това къде го виждаш? Thinking
Ъъъ и аз се учудих де ги тия фенки.
Гошо е точно толкова недолюбван и тук както във фейса.
Аз ша почерпа ако отпадне.

Отчитам по факта, че никой тук не е харесал моя коментар за Георги, а веднага някой се намери да ми намекне, че аз не съм права в това, което говоря за  него и след това, този коментар веднага събра харесвания.

# 573
Хър, на Нури това изказване за присъствието го има още в представянето му. Не се е изтървал.
А Алекс каза,че не й се иска да си ползва все още амулета. Не се е репчила,по скоро показа предпазливост.
Charlieee, не е харесван тона ти и ти го казаха в прав текст.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 16:19 от mrav4ica

# 574
Добре де Алекс кога смята  да използва амулета / ако реши да го ползва де/. Нали важи до полуфиналните дуели.Там няма никаква полза от него.
Или се надява бившите фермери да я пратят директно на финал

# 575
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами дано осъзнаят че са се изложили.
Но се съмнявам.Милена ще изпуши една кутия цигари казвайки си" тея пък кво ли разбират"
Роман ще ни тегли по една...
Гошо ше ни обвини че ей заради такива като нас , България е на това положение, щото ако сме като него ще цъфнем и ще вържем
И така.
Права си, хората се държат по определен начин, защото се харесват такива. За Милена не тая никакви надежди, че ще вземе присърце мнението на зрителите, но се надявам поне Роман и Георги да се замислят. Определено ще им е от полза.

# 576
Ами тя нали има право да го ползва само до  полуфинал . Дуелът в неделя не е ли последен преди полуфинала ? Тоест след него така или иначе не може да го ползва

# 577
  • София
Точно и аз това не разбрах-докога важи този амулет.Тя пък можела и да не го ползва сега,тоест важи и за после?
И коя е тази жена,за която Дидо ще се чуди къде да седне.Той при всяко гласуване за победител,амулет и т.н. не вдигаше ли ръка за Алекс?

# 578
  • Другата България
Скрит текст:
.....понеже виждам, че тук явно Жорката има много фенки, лошо няма..
Това къде го виждаш? Thinking
Ъъъ и аз се учудих де ги тия фенки.
Гошо е точно толкова недолюбван и тук както във фейса.
Аз ша почерпа ако отпадне.
Отчитам по факта, че никой тук не е харесал моя коментар за Георги, а веднага някой се намери да ми намекне, че аз не съм права в това, което говоря за  него и след това, този коментар веднага събра харесвания.
Shocked Наистина ли по някакви харесвания, които бай дъ уей аз и не поглеждам, че съм на старата версия, та по тях съдиш, че Георги е харесван? Кажи ми, че си над 18 години! Това е несериозно, моля ти се, дори и няма да го коментирам.
Сега, и аз не одобрявам начукване на канчета, но забележката беше по-скоро за определенията за Георги и тона ти, а не за това, че не го харесваш. Споко, не са много фенките му тук, поне от това, което аз съм попрочела.
И коя е тази жена,за която Дидо ще се чуди къде да седне
smile3516 Как не мЪ отразяваш, Ванчето, ъфкорс. yes

# 579
И аз не виждам кога друг път би си използвала амулета Александра.
Поправям се - както е казала и Флаш, след дуела в неделя ще останат 7 човека, което означава, че ще има още един дуел преди гласуването на старите фермери.

Това за харесванията на коментарите изкърти.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 16:35 от Reinа

# 580
  • Варна
Добре де Алекс кога смята  да използва амулета / ако реши да го ползва де/. Нали важи до полуфиналните дуели.Там няма никаква полза от него.
Или се надява бившите фермери да я пратят директно на финал
Към момента са осем човека. След дуела в неделя остават 7. В понеделник ще има пак елиминационен дуел. Дуелистите се определят от новия фермер на седмицата. За него също ще може да си ползва амулета Александра. След този дуел остават 6 човека. Влизат всички отпаднали и гласуват кои двама да отидат на финал. Четиримата които остават се състезават помежду си в два дуела и те определят другите двама за финала. Там отиват четиримата, един отпада заради нисък зрителски вот. Останалите трима участват в битки за излъчване на победител.

Така беше миналата година.
Калоян си използва амулета именно след последния дуел. Вили също имаше имунитет тогава заради спечелен последен редовен дуел.
Тази година ще видим как ще е.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 16:37 от Flash*

# 581
O, хайде стига, моля ви. Защо се опитвате да изкарате бялото черно. Въпреки че не е същият случай, ще дам хипотетичен пример. Да речем, че някой ви ''захапе" във Фейсбук, например. И виждате, че 3 човека са харесали захапването към вас. Нима няма да си помислите, че тези трима души също не ви харесват и затова са подкрепили нападката към вас. Хайде стига, всички обръщаме внимание малко или много на тези неща, не мога да разбера защо нарочно си кривите душата.

# 582
И аз не виждам кога друг път би си използвала амулета Александра. След дуела в неделя ще останат шестима, което означава, че няма да има други дуели, преди излъчването на двамата полуфиналисти от старите фермери. Освен ако отново не променят правилата в движение де.

Това за харесванията на коментарите изкърти.  Mr. Green
Остават 7 не 6
Ако да речем отпадне Милена, остават- Роси, Ваня, Сашка , Нури, Гошо, Дидо и Роман.
Трябва да има още един дуел преди полуфинала.
Интересно как ще се определи кои ще са дуелистите.
Дали тези които не са ходили на дуел
O, хайде стига, моля ви. Защо се опитвате да изкарате бялото черно. Въпреки че не е същият случай, ще дам хипотетичен пример. Да речем, че някой ви ''захапе" във Фейсбук, например. И виждате, че 3 човека са харесали захапването към вас. Нима няма да си помислите, че тези трима души също не ви харесват и затова са подкрепили нападката към вас. Хайде стига, всички обръщаме внимание малко или много на тези неща, не мога да разбера защо нарочно си кривите душата.
Ама ти наистина ли гледаш кой ти харесва и кой не мнението тук
И от това си вадиш изводи че Гошо е пръв любимец.
Е това е инфантилно , извинявай.

# 583
Джоли, мерси, поправих се вече!  Hug Явно съм забравила да преброя някого.   Crazy

# 584
Ами миналата годна нали избраха пак фермер на седмицата - Алек , който беше само фиктивен такъв , та той посочи Станислав за дуелист , който пък избра Яни . После бяха полуфиналните игри

Общи условия

Активация на акаунт