Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 37 208
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Мъжете и ритуала ги оставям настрана,те са като отворена книга.
Жените ми напълниха сърцето снощи.Другарката Сашка гласува за Роси,защото направила два гафа и нямало да стигне до финал.После стратегически играещата Милена Simple Smile й подари евентуално достигане до финал.Тя освен,че е бяла и добра е убедена ,че ще победи някаква си спортистка и после евентуално да преодолее най-слабата от жените Сашка.
Ваня,виждайки как около Сашка се струпват протекции и амулети,отива и си я нахранва  право в очите.Това е защото й завижда,защото е конкурент с главна буква,как се не усетих веднага.Simple Smile
И най-сладкият момент ми беше-Сашето тича при Дидко-другарю фермер пък тя ми каза,че съм скатавка Simple Smile
Единствено на този фон Роси е щастлива,че каръкът й е счупен.Успех й пожелавам от сърце!

# 751
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз съм от желаещите Роси да спечели, с уговорката, че харесва и Дидо и се надявам един от двамата да е тазгодишният победител.

# 752
А, защо изобщо трябва да спорим с човек с коренно различна позиция? Каква е идеята? Да вдигнем кръвно, да си загубим времето, да се правим на интересни? Аз нямам такива нужди отдавна, само глупавия обича да спори....
Айде пак квалификации.

# 753
Мустафа от първият сезон не беше такъв, но Нури може да ме доведе до ниски страсти относно мюсулманите.
Аз още си подкрепям Роман, и много, ама много ми хареса снощи как му говореше на Нури, ама последният се върти както на него му харесва. За мен той е човекът който най не заслужава да спечели.
Росица която много от вас харесват ми е стъпка по високо, нея нямам точни аргументи защо не харесвам, но има нещо в погледа, гримасите, алкохола и най-вече историята как пъхаше зайчето в чувала, тези неща ме карат да не я харесвам. Нито и вярвам, че е преуспяла в Англия (не че това ме интересува), нито си мисля, че има и 1% намерение да се върне в България.

# 754
  • Другата България
Познах за Ванчето аз, така съм я разгадала тази Милена, че вече лично запознанство май искам с нея. Laughing
Тъпичко стана това със Сашка, дето видиш ли, един вид не искала да я предизвиква заради амулета, ама още по-тъпичко стана с изказването на Сашка, че може и да не го била ползвала, ако била избрала нея. smile3532 hitТе сега ти повервАх, Сашке. Ванчето се сетила за истината в очите, ама накрая, като ѝ припари вече. Ама да ѝ го беше рекнала още в началото, виждайки я, че се скатава, що сега? Да, сега я попитаха директно, но ако все пак нищо те дразни изначално, кажи си го на момента, сега малко след дъжд качулка идва. Но евала де, поне не премълча, аргументира се. Ъфкорс, за нея съм в неделя.
Що се отнася до Нури и Гошо. Първо, абсолютна провокация от страна на продукцията беше този ритуал, това вече е ясно. Цел - също ясна, постигната. Sad Tired ooooh! Второ, има го това нещо, по моя край определено го има, но вече е на отмиране. Гадна работа, няма да го коментирам. И трето - Нури за мен е вече не само хлъзгав, но и доста лицемерен и ...ами не го харесвам и туй то. Значи уважавам религията, различната, нищо против нея нямам, ама като ще се оправдаваш с нея, кажи си още от самото начало, че няма да участваш в такова нещо. А той какво - за пореден път тихичко, кротичо и нагаждачески седна на кръглата маса, посочи Роман без никакви угризения на съвест и религия, каза си в прав текст, че е очаквал Росица да има най-много гласове /много грозно/, и когато с изненада установи колко не е харесван, смени плочата и запя познатата вече, с рефрена за религията. Stop Много плоско, много изкуствено, много грозно. В никакъв случай не оправдавам истериите и психясването на Гошо, определено има проблем това момче с нервите, може заедно с Хриса да посетят психоаналитик /тъкмо ще им направи отстъпка за групово посещение/, ама явно много му е писнало. Някак снощи го разбрах, и него, и останалите покрай него. Нури определено е дразнещ персонаж, определено.
А Дидо си повярва, да, очаквано. Не съм изненадана,поне има някакво основание.

# 755
Аз не разбрах Георги вчера за какво си показва сърцето? Тъй де, не самото сърце, ами сърдечната област Simple Smile))

# 756
  • София
Лесно е да критикуваме Ваня, че не е отишла да каже на Сашка в очите: "Сашке, много се скатаваш, моето момиче. Не може така. Вземи започни да работиш повече, че не ме кефи да те гледам само да ми пушиш и да се размотаваш". Но тези работи не стават така в игра, в която не е добра идея да си създаваш врагове.
Не си представям как Сашка след подобно сръчкване си посипва главата с пепел, разработва се и изпада в благодарност към Ваня, че е била така откровена с нея. Само ще се създаде ненужен конфликт и напрежение.
Когато Роман ходеше по двора и псуваше Росица като каруцар - надали някой е харесал постъпката му. Но никой не отиде и не му каза в очите, че е не може да си позволява такова безобразно поведение. А не вярвам да има нормален човек, който да не се е възмутил и да не е помислил, че Роман е прекрачил границата. Но всички си замълчаха.
Е - каква е разликата? Ако приемем за вярно, че никой не е одобрил поведението на Роман, но и никой не му е казал в очите, че не е прав, с какво тези всички се различават от Ваня, която не одобрява нещо у Сашка, но също не е отишла да й го каже?
В тази игра може и да не се създават истински приятелства, но пък да си създаваш неприятели .... не е много далновидно. Ако искаш да стигнеш до финала, де. Simple Smile

Аз не разбрах Георги вчера за какво си показва сърцето? Тъй де, не самото сърце, ами сърдечната област Simple Smile))

Защото пулсът му бил 120.
Като гледах анонса си мислех, че ще има нещо символично - България в сърцето, алабала.... А то - чиста физиология.

# 757
  • Другата България
Ваня го казва сега, метри преди финала. На Роман все още никой никога не му е направил забележка за отношение и поведение спрямо Росица. За мен има разлика, и тя определено е във времето на изказване на някакви претенции към друг/ите.

# 758
Е, оставаше да си измери и долна и горна граница на кръвното Жоро и щях да го призная Simple Smile))
Аз се втрещих вчера като разбрах, че баба ДеШшка била само на 50 и няколко годин. ОУеуее, жива да не бехх Simple Smile))

# 759
  • Стара Загора
Хриса отдавна я коментирахме, но искам да си кажа и моето мнение: Радвам се , че съдбата се намеси и поправи една ГОЛЯМА несправедливост!  А Георги може да помисли за роля в драматичния театър. Simple SmileSatisfied

# 760
Нищо толерантно не намирам в това да упрекваш човек, че живее според собствените си разбирания и религиозни ценности.
Нека всеки да живее според своите ценности, интелект, възпитание  и разбирания, нямам нищо против. Но кагато си в предаване където се пресъздават български обичаи и си част от това  - трябва да уважаваш историята , културата и традициите.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 23:19 от tendenz

# 761
То снощното не беше дори обичай, ами абсолютна гавра с личността.
Като ще да са обичаи, нека поне наистина се правят с някаква градивна цел. Кой там е тръгнал реално да мре, че да изпълняват подобни безумия? Да не говорим за Роман, дето майка му се спомина наскоро как би могъл да се травмира, ако беше по-чувствителен.
Още малко ще ги накарат и бебета да осоляват. Или да изберат най-младият и да го натрият хубаво със сол, че като се пОти да не мирише.  Или да инсценират първа брачна нощ и да разнасят кървавия чаршаф.
Някой спомена за по-смислени ритуали, които е добре да се помнят и да се предават в поколенията. Можеше да изберат нещо по-смислено и с далеч по-позитивна символика.

# 762
  • Пловдив
Гошо си показа сърцето с цел да покаже, че не играе. Тоест, че не му пука от драгия зрител и не реагира по начина, по който реагира, за да трупа дивиденти, а защото му е писнало и не търпи вече. И го разбирам. Когато някой ме дразни и му виждам лицемерието и играта и фалша, и знам, че отстрани не се вижда това, и като си безсилен да го промениш, полудяваш. И парите нямат нищо общо, въпрос на характер е. Не са всички непукисти и скатавки, и а хора, целите са емоция. Обичая беше странен и беше ясно защо го направиха, ама няма как, взеха да се разбират хората вътре, нямаше скандали напоследък, трябваше да се предприеме нещо по въпроса. Grinning

# 763
   Лично аз щях да откажа да участвам в подобен ритуал, в който да съм мъртвец. Подобни шеги са неуместни, защото както се преструваш, че си мъртвец, така може на следващия ден наистина да се окаже , че си такъв.

Ще наричам като всички вас Александра - Сашка. Сашка веднага се оплака на Дидо каква обида Ваня е отправила към нея. Още по-непоносима ми стана, когато показваха визитките на участниците и Андрей ги питаше какви промени имат след участието във Фермата. Тя се изказа, че Фермата изобщо не я променила. Това се казва супер наглост и безочливост.

# 764
  • София
интересно какво ще стане ако Алах забрани на Нури да участва в дуел на полуфинала , ще го направят ли директно финалист. Или ако не дай си боже го изхвърлят заради това, дали няма да се окаже , че са го изхнърлили защото всички го мразят и са против него.

Общи условия

Активация на акаунт