Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 36 738
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Аз разбирам,че кастингът им е слаб и особено петъчните епизоди за тотална скука,но това ли е начинът да се раздвижат нещата.Роман в качеството си на какъв изисква толкова лични данни.Не са ли всички с равни права там?Всеки може да е какъвто си иска,да казва каквото си иска,да си сменя лицата по 50 пъти ,ако иска.Другите може да си правят изводи,да ги формулират за пред зрителите и така.Защото в крайна сметка обидата е към нас,гледащите,като че сме без глави и не може да си направим преценка за всеки.
Помня в Сървайвър имаше един милионер,който влезе и игра със заявката,че е клошар.Това са игри и се играе,всеки както е решил.
Ако бях на мястото на Нури, щях да се съглася да ми гледат видеото,но при условие ,че пуснат това и на останалите там.Да им видим на всички разговорите,щото от останалите там ми е чудно една Сашка с какво се е заявила,кое й е уникалното,че да е избрана измежду 5000 кндидати.

# 901
Сашка пък ми е толкова скучновато-тъповато същество, че няма повече накъде. Особено, като каже от моя опит??!
Къв опит на 20 години бе? Бая хляб ще изяде, докато разбере, че не всичко що хвърчи се яде.

# 902
Дружинната сигурно ги е впечатлила на кастинга с някой доклад.  Mr. Green И може би с познанството си с Владо Николов.  Wink

# 903
Да бе. Влияние на фазите на луната при млеконадоя на ЕПЖ. И изпълнение на начален удар със стойка за белиденс. Как да завъртим главата на загорял ВПДж. и още новаторство при украсяването на компоти и туршии.
Тотален срив е кастинга, ама миналата година беше още по-зле де. Има напредък от тая гледна точка.

# 904
Тия в БГ само си кибичат там и се борят единствено за собственото си оцеляване докато държавата си пропада. Ако човек иска да се бори може и от чужбина да го прави. Почти всички емигранти пращат пари на “борещите се” в БГ близки, а ако не го правят поне редовно ходят в БГ да си харчат парите. А Георги си е дървен философ. Сашка каза голяма глупост че преди е било проблем да си изхраниш децата, който сега не бил релевантен и спокойно можели да си раждат. Тази живее в измислен свят ако не вижда всички трудности и опасности следващи отглеждането на дете - всеки момент може я човек я куче да го нападне, а кола да го блъсне, я някой идиот да го блъсне под влака я с наркотици го зарибят я ...милион опасности дебнат. Да не говорим колко родители изнемогват дори само учебните помага да осигурят или да си платят тока че иначе соц идват и ти прибират децата щото нямаш пари или щото си си позволил да ги възпитаваш. Всеки гледа да ти трови живота - кви деца да гледаш братче. Мен като Иван от предния сезон ме е страх да гледам деца в БГ.

# 905
  • London
Дружинната сигурно ги е впечатлила на кастинга с някой доклад.  Mr. Green И може би с познанството си с Владо Николов.  Wink

100 % се познава с този В.Николов и си е влязла направо по втория начин. Иначе е толкова безлична, че не си обяснявам на каква база точно тази смугла е следвало да влезе при толкова колоритен народ където имаме.

# 906
Харесвам Нури, но не харесах поведението му снощи.На Гошо още по-вече.Не знам ,защо никой от тях не разбра,че в този спор няма победител.Това донесе само негативи и за двамата
Може би Джоли е права и Роман изигра цялата ситуация много хитро

Колко да е хитро като на никой не е станал симпатичен? Satisfied
Той вече няма как да стане симпатичен.Не и след като три месеца се излага.
Но е факт че в конкретния случай той е започнал , спря се в един момент и сега на топа е Гошо
И в същност най недолюбван е Гошо.

# 907
  • London
Лили е качила няколко снимки от срещата. Интересно ми е дали някой не е ступал Жоро или той изобщо не е посмял да се появи на тая среща.Thinking

# 908
Лили е качила няколко снимки от срещата. Интересно ми е дали някой не е ступал Жоро или той изобщо не е посмял да се появи на тая среща.Thinking
Това сериозно ли го мислиш 👀

# 909
  • London
Напълно имаше доста закани от разни яки мъже, които смятаха да идат на срещата именно да си поговорят в кавички с Жоро и Роман.

# 910
😂😂😂Боже доста изкукал народ има, ама чак толкова. Не би трябвало да ме учудва всъщност, аз и тук такива закани четох и то от жени. Всъщност всеки реагира според предстваите си и средата в която се движи.

# 911
Много странна тема да си мерим кой къде си е правил зъбите. Joy
На дуела май съм за Ваня. Много ми е неприятна, но Милена не мога да я понасям. И двете да си заминат пак ще съм ок.

# 912
  • тук и там
Брех,яка метла е минала..Трият ли ,трият..
Между другото-Фермата последно време не е много интересна.Дискусиите тук са много  по-интересни от случващото във Фермата!

# 913
Ох, Слава Богу, че изтриха дискусията за зъбите! Виновна съм за нея, признавам и моля за извинение, явно съм много изтрещяла от работа, не че се оплаквам. Като цяло - явно много ме дразнят подмятанията, че на плещите на българските емигранти се крепи икономиката на България. Ами, не съм съгласна. Не искам да засегна никого, това си е моето мнение.
Довечера съм за Ваня. Не я харесвам, но спрямо Милена... направо я обичкам Ванчето. И не само нея, всички са ми по-симпатипни от Миленита.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 11:29 от Ензим

# 914
  • Другата България
Дискусията ви за зъбите беше малък спам, но на фона на поредните квалификации, които се правят от съфорумки за пишещите в темата просто са.....интересно те защо стоят. Да си напиша ясно, че ще ги докладвам, защото три месеца явно не стигнаха на някоЙ  да се научат на толерантност и уважение към събеседника.

Довечера съм за Ваня, не помня дали го писах. То е и ясно предполагам. На работа съм, та ще моля да се включвате с развитието на двубоя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт