Фермата 4 - Съединение - тема 13 (03.12. - 09.12.)

• 36 720
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 945
Не помня на финала на кое тяхно предване той си тръгна по средата , защото чакали гости у тях Astonished и остави Андрей да си доводи предаването сам .

# 946
Иван ( водещият) пак го няма. Имам чувството, че той страни от някои инициативи и Андрей напоследък е много по-деен.
Стрина го държи изкъсо.  tooth

# 947
Тегавият чичка ще се окаже съвършенно прав, че от Георги става идеалният политик.
Нури: "Каква стойност ти носи това на теб?"
Георги: "Ще докажеш на цяла България......"
Популист! На него му е много важно да знае кой, какво, къде, кога, но НЕ, той не е дребнав, той е благороден, бори се за правда и чест българска!
ББ може да се пенсионира вече, има още много Гошковци да продължат делото му и на тези преди него.

# 948
Сигурни ли сте че са показали срещата в Тази неделя, защото го гледах ама не видях среща да показват.
Иначе не съм казала, че без емигрантските пари България ще загине, а че практически емигрантите правят за България повече от тия дето седят там, ама буквално СЕДЯТ и само се бият в гърдите кви патриоти били  У кръчмата и У кафенето с новиО телефон често купен точно с емигрантски парЕ само  и се борят за България само и единствено с високопарни приказки - ние поне финансово допринясяме, а те - никак.

# 949
  • Sunshine state
Сашка зализала перчема за срещата. Георги според мен може и да е обиден на предаването и да е отказал да дойде. Сигурно ги е изкарал виновни за простотиите, които натвори и от кумова срама не е участвал. Милена, Ваня, Нури и Роси не знам къде са. Днес дуелът ще го гледам с голям интерес, макар да знам развръзката. Ако мога и двечките да ги подбера към вратата с една гега... Joy

# 950
Александра ми харесва с права коса.

# 951
Тегавият чичка ще се окаже съвършенно прав, че от Георги става идеалният политик.
Нури: "Каква стойност ти носи това на теб?"
Георги: "Ще докажеш на цяла България......"
Популист! На него му е много важно да знае кой, какво, къде, кога, но НЕ, той не е дребнав, той е благороден, бори се за правда и чест българска!
ББ може да се пенсионира вече, има още много Гошковци да продължат делото му и на тези преди него.
       Георги: "Ще докажеш на цяла България......"Интерсено,кога България го помоли за такова нещо !Аз не си спомням.......

# 952
Странно как точно Гошо го няма след като той първи сподели за тази среща Rolling Eyes

# 953
Странно как точно Гошо го няма след като той първи сподели за тази среща Rolling Eyes
Може да му е изникнал ангажимент в последния момент. А и все пак има малко дете и да е преценил, че такава среща може да донесе някой вирус вкъщи.
Скрит текст:
А може и просто , защото няма смисъл да се бори за "народната" лИбов, като Роман и Дидо, които са финалисти.

# 954
Ааа Георги и Нури ги няма .Айде Нури може да си е в чужбина за малко ,ама всеобщия "любимец" Георги защо го нямаа smile3514 И дали се е намерил някой смелчага да каже 2,3 приказки на Романчо  Laughing Гошо да не се е стреснал от коментарите за него в интернет пространството и да се е уплашил  smile3515 Като гледам няма чак толкоз народ за тяхната среща,освен малки фенчета и чат пат някоя заблудена лелка  Crazy

# 955
И на мен ми харесва Александра с права коса, Нина също е с по-различна визия, а Лили изглежда супер, красиво момиче е.

# 956
Нури и Роси най вероятно са се прибрали в чужбина при семействата си след излизане от фермата и ще дойдат за финала.
Но, Гошо, Милена , Ваня тях защо ги няма ми е интересно
Или са повлияни от написаното във фейса и по форумите за тях или може би не се борят за зрителски вот.

# 957
Аз съм за Милена на дуела. Във Ваня има нещо злобно, махленско и подмолно. Тя каза на Александра, че се скатава от работа, когато стана ясно, че тя запазва амулета и отива на финала. Аз харесвам Алекс, артистично и интелигентно момиче е. Вярно, че с права коса е направо неразпознаваема. Simple Smile

# 958
  • София
Сашка с новата прическа съвсем е заприличала на ТВ-водеща. Остава само да бъде изстреляна.  Grinning
Това ми припомни как Валерия се канеше да чете прогнозата за времето по бЧв Simple Smile

# 959
  • USA
Довечера викам и двете кикимори да си ходят.

Joy
В Сървайвър предишния сезон,имаше едно момче,което лъжеше участниците наред.За възраста си,за живота си(никой от продукцията не се намеси,така както грозно правят в българските предавания).Казва се професионализъм - да си неутрален и да оставиш участниците ти да играят играта,както те смятат за най-добре.Такава му беше стратегията на въпросното момче,чак когато го елиминираха,им каза истината.Никой не е скачал да го обижда и хейтва.

На снимките липсват Жорко(сигурно не смее да се покаже пред хората),Нури,Роси,Ваня,Милена,едната близначка.
Според мен,Нина избра Ваня за втори дуелист,защото 1. си помисли,че като състезателка,не е никак добра с коване,рязане и цепене на дърва 2. си помисли,че е с хонорар,а от предните сезони знаем,че ВИП-овете не се задържат въобще,защото вече са си прибрали чека и едва ли не,Ваня ще се саботира сама.

Общи условия

Активация на акаунт