С коледна сурвачка ОКТОМВРИйче прави смела крачка! - Тема 14

• 34 855
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ние вече нямаме маса за хранене- все иска да се катери там и я махнахме. Ядем на бар плот

# 631
  • София
Аь не съм ходила нс ясла,големият ми син също.И нс Елени бих я спестила.Не харесвам дг изобщо.Не ми се връща и на работа.

Тя няма играчки,само с някакеи боклуци си играе.И много се катери.

# 632
Аз съм с много смесени чувства и за ясли, и за градини. Голямата ходи на ясла, нямах забележки към гледането, но се скъса да боледува. Бяха малко деца и персоналът беше грижовен. В градината обаче нито ги занимаваха, както трябва, нито ги учеха, както трябва. С кеф я преместих предучилищна в училище.

Не съм делегирала обаче нито с голямата, нито сега с малката, някой чужд човек да ги учи на битови навици. Хранене, тоалетна, дисциплина за мен трябва да се усвояват вкъщи. Връща ми се вече на работа, но ако ходи дребната на ясла, ще е до обяд. Ако не я приемат, ще е в бабин дом.

# 633
Попи,евала за начина ти на мислене. С Госпожата на Илия си говорихме. Вижте какво е написала преди време.

# 634
  • София
Как сте, мами и бебета? Честит празник, ако има празнуващи.

# 635
  • София
Ние бяхме на почивка без малкия за 2 дни, добре сме Blush
Вече има 5 заболели от морбили, има ли някой със сложена ваксина ? Останалите мислите ли и кога мислите да я слагате ?

# 636
Честит празник и от мен! Живи и здрави!

# 637
  • София
На Еленчо януари я сложи ЛЛ.
Двама не били ваксинирани  май.

# 638
Скъсва ми нервите тия дни. Днес не мрънка, но не ще да спи следобяд...Мъчих я от 2 до 3:15, сега е в креватчето ѝ на безопасно разстояние от мен. За тази вечер съм си поръчала вместо роза, тежко червено вино.

Сложихме МПР ваксината още през есента точно на 13м. Морбили има от година, че и повече, навсякъде около нас, въпрос на време е да пламнем и ние. 5 случая нищо не са, някъде четох, че имало 18 миналата година. Като се запролети и хукне народът насам-натам според мен ще се увеличат случаите драстично.

# 639
  • София
Дребен няма сложена МПР ваксина. Той няма и реимунизацията на 12м. Смятам от другия месец като се позатопли да наваксаме заради яслата, не за друго. Не се притеснявам от морбили.

# 640
  • София
Тя пък няма реимунизацията на 12 м.
Спа навън 3 часа ,до 14,30.

# 641
И дребната няма реимунизации. Трябваше да отидем януари, но нямаше период да сме всички дОма здрави, после грипна епидемия, ала-бала, ще отидем сигурно другата седмица.

Зверчето пак се изтърси току-що, докато ѝ правех закуската, този път от бюрото на сестра си. Сочи, че си е ударила главата, но поне бързо се успокои и няма цицина по лицето. Чудя се да си правя ли кафе или да започвам виното...

# 642
  • София
Виното,виното,там е истината.

Елени ср метна от дивана онзи ден,и нямам олио ,с орехово мадло я намазах и лъжица.Всичко се махна до сутринта.
А тя е с конюктивит сефа,слагам  Азитер.

# 643
Аз със зехтин мажа цицини. Май няма много значение с какво се маже, само да е мазничко.

# 644
Моето пък напоследък ако не го сменя веднага се подсича. Добре поне, че намерих крем, който му действа добре и на другия ден му няма нищо. Но онзи ден така рева, милия. За първи път ми се случи това Sad

Общи условия

Активация на акаунт