Коледа с Mr. Bricolage

• 8 489
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
В червено и златно

# 211
Тази година вече украсих в червено и златисто Simple Smile

# 212
Нашата украса е в червено и зелено.

# 213
Ще украся елхата в червено и златно.

# 214
Всяка година украсявам елхата в различни цветове, харесвам разнообразието! Simple SmileТази година елхата ни грее в червено и сребристо.

# 215
Елхата става многоцветна, тъй като играчките ни са такива. Имаме много, които сме събирали/купували или са ни подарявали през годините и това много ме радва, тъй като почти всяка играчка е свързана със спомен Simple Smile Лампичките също са ни шарени- изобщо цветно да е Simple Smile

# 216
Тази година заложих на класиката в червено,златно и зелено с малки изключения от шарени играчки свързани със скъпи спомени 🎄

# 217
  • Русе
Тази година ще украся елхата шарена, във всички цветове, както всяка година до сега.

# 218
  • Кърджали
Нашата елха е многоцветна - със златисти, червени, лилави, сребърни играчки + лампички.

# 219
Миналата година бях на сребристо-златиста вълна, но тази година съм решила да е в синьо и червено. По традиция се украсява днес или утре, но аз ще имам възможност чак другата седмица.

# 220
Коледната елха вече е украсена у нас от детето- всички играчки  блестящи, жълти, червени , зелени , сини, бастунчета, панделки, гирлянди-всичко е цветно, но красиво!

# 221
Червено  и златно !!!

# 222
Винаги свързвам Коледа с червен и златен цвят.

# 223
  • София
Здравейте!
Ще украся елхата с червено, златно, синьо и зелено.
Весели празници!

# 224

Елхата е готова от една седмица, избираме играчки в най-различни цветове - златисто, червено, зелено, синьо, бяло.

Общи условия

Активация на акаунт