Коледа с Mr. Bricolage

• 8 508
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Тази година опитвам нетрадиционна украса- само в бяло и зелено.

# 91
Май ще имаме всички цветове на дъгата (и май не само на нея),все пак играчките са събирани през различни години и различни цветови пристрастия. Сантимент ко да направиш....

# 92
Елхата ни е украсена в червено, синьо, златно и сребърно.

# 93
  • Пловдив
Тази година елхата ни ще бъде доста цветна - точно като настроението вкъщи. Детето ни е малко и много ще се радва на различните цветове.

# 94
  • София
Решила съм - златно и червено.

# 95
Вкъщи едната елха ще бъде шарена - различни цветни играчки, а малката елхичка мисля да е само със светлинки.

# 96
Тази година реших да е в бяло и сребристо.

# 97
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Червено,зелено и златно.

# 98
Вече е украсена в червено, бяло и златисто.

# 99
  • София
Не обичам шарении и украсяваме елхата или само в червено или в златно. Тази година е в златно.

# 100
Ние ще окрасяваме в лилаво и сребристо.

# 101
  • Пловдив
Досега винаги сме украсявали елхата с всички възможни цветове, но тази година реших, че ще направим промяна Simple Smile
Заложихме на класическото червено, сребърно и бяло.
Останалите играчки и гирлянди разпределих по врати, прозорци и...всъщност навсякъде, където могат да се сложат Simple Smile
Обожавам това време от годината Heart

# 102
  • Пловдив
Коледната ни елха е пъстра и красива. Всяка година добавяме нова играчка, но окичваме и старите. Не избираме цветово, а се радваме на многоцветието и светещите лампички Wink

# 103
бяло и златно

# 104
  • София, България
В сребърно, златно и червено!

Общи условия

Активация на акаунт