МАРТенските ни сладури,тъй красиви са и щури!

• 10 287
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Тася миличка  Hug много е хубав и как умно гледа Дани Heart Eyesсладур голям

# 106
Тася, наистина е много сладък Дани
А тази снимка описва съвсем точно как изглежда Маги последните 5-6 дни, ако не яде и спи Grinning - http://www.bgphoto.net/photos/13408/o632865082542968750.jpg Явно и при вас е така. Ще взема да й дам тези дни гризалка, да видим дали ще приеме такова чудо, като не иска биба

# 107
Това са снимки от днешната разходка - станахме свидетели на първите любовни трепети между мартенски бебешори  smile3521
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=828117
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=828116

# 108
Привет и от мен! Аз най-накрая се завърнах от морето и вече съм си при Иван!!! Толкова ми липсваше, че направо се побърках тези 10 дни, а и форума ми липсваше много... Като имам малко повече време ще прочета какво сте правили през това време...

# 109
  • София
Герчо, добре дошла! Hug Бебетата ни стават все по-красиви! Heart Eyes

# 110
ГЕРЧО, ДОБРЕ ДОШЛА

Кога ще ти видим тена Mr. Green

# 111
  • Варна
Благодаря ви, момичета за съветите. Явно ще се дохранваме. Ще взема 2-ката на Avent, ще потърся и термобокс на Bertoni, ако няма ще взема по-тесни шишета на Camera, а моите ще си ги нося отделно или ще си купя термос.
Много хубави снимки. Да са ни живи и здрави дечицата!
Герчо, добре дошла!
~ Галя ~, и моя стерилизатор е на Avent. Побира 4 шишета, просто начина на подреждане е различен. Виж си хубаво упътването, там е нарисувано. Ако не успееш да го намериш, пиши ми на лични, ще ти обясня как става.
Още веднъж много ви благодаря на всички за подкрепата. Не знам какво щях да правя без вас! Hug Hug Hug

# 112
Тася,пу-пу,но пак се повтарям..БЕБОЦИТЕ ни са много красиви.А тайничко ли я спретнахте тази разходчица,че пак не съм разбрала Laughing

# 113
Na 01.03.2006 se rodi Ivan s teglo 3450 50 sm. s termin 11.03 Hug Peace Peace

# 114
Ели Д., ние всеки ден сме в парка, защото живеем наблизо и там се разхождаме  Hug

# 115
момичета,вече съм на линия. За съжаление не успях да разгледам всички нови снимки заради скапания компютър, но сега чакам новия тия дни и съм го поръчала да е доста по-бърз. Видях Дани,Тася, много е сладък, както и всички останали мартеничета. Скоро и аз ще ви пратя снимки на моята Пресиянка.

Кате Н,съжалявам, че така се е оказало и трябва да дохранваш Преслав. Важното е детето да е нахранено и щастливо. Все пак моят съвет е да опиташ да увеличиш кърмата си, в кърмаческия форум има доста ценни мнения и описани начини за това. Струва ми се, че твоят бебко е наддал все пак добре. При положение, че във всички статистически таблици пише , че бебетата растат с 2 см месечно?ти си решаваш де, аз само се опитвам да дам съвет.  Лично моето впечатление е, че всички педиатри като по учебник си повтарят "давай добавка", без въобще да преценят има ли наистина нужда. Около мен е пълно с примери за това и имам чувството, че вместо да насърчават кърменето, те даже се опитват да намалят още повече броя на кърмещите майки..

моля ви, мами, кажете как се спасявате от комарите? моята педиатърка каза, че не може да се ползват таблетки, а те единствено ме спасяваха досега. При нас е гъмжило. Не смея да отворя прозореца през нощта и горкото дете не диша свеж въздух. От топлината само й се спи и не мога да я накарам да хапне като хората.

лека вечер от нас!

# 116
За шишетата на Авент от 20дни насам ползвам 3 номер понеже той е за деца над три месеца,двойката е до 3 месечна възраст newsm78 Ядът си снего без проблем,не се давят не плюят Thinking
А стерилизатора побира четири малки или четири средни 260мл шишета плюс бибите и капачките,които се закачат на онези крачета отстрани върху биберона,малко във въздуха,мисля за да предпазват бибата(като не сложа капачката и бибата става бяла отгоре като варовикова)От най-големите шишета коио са по 300-320мл мисля пак събира четири но в легнало полужение без бибите.За шишета аз имам

Бебоците на всички са много сладки Joy Joy Joy

# 117
tasia, страхотно е твоето гардже Даниел!  Heart Eyes
Много са сладки и "любовните трепети"!!!
Bezmerna, сега рекламират таблети на билкова основа - от хризантеми, но нещо ми убягна името им. Мисля, че няма да има проблем да ги използвате, ако не - най-добро решение е мрежата.
Ger4o, Добре дошла!
Лека и спокойна нощ!

# 118
Тася, Дани е много сладък!

Ето тук видях нови продукти против комари на чико: http://shop.danet.bg/index.php?cPath=77&osCsid=7add798ec112d01c673b6774f335ce1c
Пише, че стават от 0+л

Термоизолаторите за шишета трябва да се пробват, че ад така купувах 2бр.

От 2 седмици Лора яде от 3ка биберон на Авент и нямаме никакви проблеми.

# 119
  • София
Жана, Илиянче, да не би да говорим за различни биберони? Аз съм взела на Симона на Авент с три дупки- с римски цифри пише- 1,2,3 и ми казаха че в зависимост какво и давам намествам позицията към носа, но дори и на позиция 1 пак пуска ужасно много. Да не би да има друга тройка на Авент?

Общи условия

Активация на акаунт