Да ви се оплача. Преско е бил гладен.
Наддал е само 300 гр. и сега се дохранваме. Онзи ден не е изял добавката, защото бибата е била малка, 1-цата на Avent. Сега му дадох 30 мл. с 2-ката и всичко си изяде и то след 40мл сок и 25 минути на цицата. Горкото ми детенце...Поне вече знам защо ми плаче, милото. Сега ще изляза да купя още биби. Какво мислите за трипозиционния биберон на Avent? Дали такъв да взема или обикновена 2-ка?
Какво друго ще ми трябва-термобокс, кутийка за дозите... Май шишетата на Avent не влизат в термобоксовете и ще трябват по-тесни. Иначе този път много лесно му взеха кръв, почти не плака. Като излязат резултатите ще решат дали ще му правят последното ДТК или ще изчакаме да се оправи хемоглобина. Това е за сега от нас. Лек ден на всички.
браво, че сте се разминали, изтръпнали сте, но сега е важно да сте спокойни и двамата!
Сега се успокои малко и заспа. Другия месец няма ваксина.
и можело и МЛЯКО С ОРИЗ или с ГРИС. Аз и казах, че това няма да се случи скоро, но ще я пробвам с каши. Мисля, че това с прясното мляко беше върхът. Знаму че има много майки, които още от втория третия месец дават кисело мляко, но при положение че ни беше поставила диагноза атопичен дерматит сега да ни съветва да ядем мляко с ориз... Предния месец ми каза, че мляко няма да въвеждаме преди да навърши 1 година. Сега ми обясни че това не било въвеждане на мляко защото се смесвало с други неща. Въвеждане било когато и дам от шешето да пие само това.