МАРТенските ни сладури,тъй красиви са и щури!

• 10 282
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте,мили майчета-зайчета! Hug
Ние днес цял ден бяхме навън-първо ходихме в зоологическата градина,точно в най-голямата жега,то ние бяхме единствените животни там,всичко живо се беше изпокрило! Mr. Green,после посетихме и любимия Южен парк,след което отидохме на детски рожден ден.Направо го разбихме днес това дете и сега спи като пън! Crazy
Нин Ка,Илианче,Габи666,Зори и Ц-мира,страхотни са снимките,много са сладки бебчетата!!!
Честит мини рожден ден на Еличка!
Кате Н,и моя хубостник ги прави същите номера,но аз не му се връзвам.Като почне да се дърпа от гърдата го изправям и преставам да го храня,а понякога му предлагам другата гърда.Явно е някакъв период,който ще премине,според мен не трябва да бързаш с добавките.
Мики,лек път ви пожелавам и аз,да си изкарате страхотно!
За слънцезащитния крем,аз взех на Мустела,нямам оплаквания,добре му понася.
Кате(калаза),слава Богу,че нищо му няма на детенце!Представям си как си се уплашила!И мен вече ме е страх да го оставям без надзор в/у повивалника,защото и Дани рита като бесен.Важното е,че се е разминало само с уплаха и всичко е наред!
Мишел, и аз се чудих дали да не купя някакво гелче за венците,да го облекча малко,че много се мъчи,милия,ръцете са му постоянно в устата,дори днес си разкърви венеса с нокът! SadГледам по списанията рекламират някакъв Дентинокс гел за венците,но незнам дали върши работа. newsm78Трябва да звънна на педито да я питам какво ще ми препоръча.
От утре и ние ще сме с летния кош на количката, който е в полулегнало положение и ми е много интересно дали ще му хареса там.Надявам се да му е по-интересно като вижда всичко и да стои вътре,а не като до сега един да бута количката,а друг да носи бебето на ръце!
Безмерна,как успя да се разболееш в тия жеги,мила.Дано по-бързо оздравееш и изобщо не им се връзвай на тия в детската консултация,те все намират за какво да мрънкат и да се карат на майчетата!
Айде милички,аз ще лягам вече!Докато пишех поста три пъти го приспивах малкия Дзвер,нещо не спи спокойно,а аз се надявах,че ще откара едва ли не до сутринта след днешния изтощителен ден!
Цунки на всички и лека нощ!

# 76
Здравейте,

Днес купих страхотна играчка на Лора /благодарение на Румчето  Hug/, ето тук може да я видите: http://www.fisher-price.com/us/products/product.asp?id=28615
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005N9YI/qid=115 … 58/ref=sr_1_58/002-6596473-8934464?v=glance&s=toys
МНого исках да й купя точно този играчка, но мислих, че няма да мога да я открия, защото я бях виждала само в чужди сайтове.

Нин Ка,Габи666,Зори и Ц-мира, много са готини бебоците!

Калаза, радвам се, че леко сте се разминали.

# 77
   Момичета, голямо блъскане, беше тази нощ. Данчо не беше никак спокоен. Събуждаше се на всеки час. Взимах го при мен на леглото, но и това не помагаше. На всеки час ту-при мен, ту-в кошарата. Разногледа станах. То не, че много ми се гледаше посред нощ smile3507 . Ама то големи жеги, направо не се диша.  sweating
И на ... вече съм се кукнала пред компа.  comp03

# 78
   Момичета, голямо блъскане, беше тази нощ. Данчо не беше никак спокоен. Събуждаше се на всеки час. Взимах го при мен на леглото, но и това не помагаше. На всеки час ту-при мен, ту-в кошарата. Разногледа станах. То не, че много ми се гледаше посред нощ smile3507 . Ама то големи жеги, направо не се диша.  sweating
И на ... вече съм се кукнала пред компа.  comp03

Това все едно аз съм го писала  Mr. Green
И Лора беше много неспокойна  Sad

# 79
Добро утро, мамчета!

kalaza, добре, че Никола се е разминал само с уплаха. Настръхва ми косата от такива работи. Дано не четем повече за такива случки с никой.  Praynig
gabi, Zory, c-mira, страхотни са малките бебки, всяка красива по свой начин!  Heart Eyes
iliana_d, много интересна изглежда играчката. Сега като си отворила дума, ще споделиш ли от къде си я купила и цена?

Хайде това е засега, отиваме на разходка, докато не е станал адски пек! Hug

Честито Лято sun! Дано да имаме слънчево и безоблачно лято, изпъленено с много позитивни емоции!

# 80
iliana_d, много интересна изглежда играчката. Сега като си отворила дума, ще споделиш ли от къде си я купила и цена?

Купих я от Комсед, а цената й е 110,20лв. Имаше и една на Джордани за същата цена + въртележка за леглото. И една на Fisher Price за крачетата и въртележка, но незнам на каква цена.  Wink

# 81
Илианче какви са тези цени #Crazy
Тази играчка струва 25$ което е не повече от 40лв.
Направо съм изумена   #Crazy
То бива бива надценка ма чак толкова.
Моята преносима кошара на Грако струва 120лв-Констанс я купи същата за 340лв. #Crazy
Активната гимнастика на Чико дето тука е 45лв в Бг 125лв #Crazy
Абе там какви заплати взимате? newsm78

# 82
Здравейте и от мен.Моят сладур в момента е на разходка навън със съседката и имам малко време за мен Simple Smile
Довечера сме на концерт на Депеш Мод и много се жълнувам.Приятно изкарване на всички които ще ходят!
Да ви питам,с какво им мажете лицата на вашите сладури?Много му е сухо лицето,макар че кремчето на Себа мед добре му действа по принцип.

# 83
Жана, това е положението  Sad Взимаме сигурно 10 пъти по-ниски заплати, но затова пък цените ни са на ниво  Mr. Green

# 84
Поне кажи харесва ли ви играчката,че аз я гледам от доста време насам и се чудя дали ще си играят с нея newsm78

# 85
Хареса й на Лора.
Тя досега нямаше музикална играчка, която сама да може да задейства и сега й се кефи  Simple Smile

# 86
Ние имахме една маймуна с китара ама днеска горката беше зверси изпоскубана,после чистих черни косми от ръцете на Софийка и от леглото цял час Joy Последно време забелязвам,че много се радват на музикални играчки,особеннона такива дето могат да си ги задеистват и сами.

# 87
Здравейте мамченца  Joy
Абе явно тази вечер е имало наговаряне на бебчета да не ни оставят да спи май, и моя хубостник като ме почна от 3 часа няма, цица няма гушкане, нищо не помага, дано им минава скоро този период, че луднем  Shocked  Shocked

А и сега се почват и зъбките и само мранка и нервничи, и само май разходката ни спасява, там е кротушко, ама то в тези жеги се не трае.

Айде лек ден ви пожелавам и много усмивки Simple Smile)

# 88
Нинка, направо ме уби  Shocked и Лора точно в 3ч. цъфна Joy

# 89
iliana_d аз ти казвам, че нещо са се наговорили малките мушморочета  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт