Ние днес цял ден бяхме навън-първо ходихме в зоологическата градина,точно в най-голямата жега,то ние бяхме единствените животни там,всичко живо се беше изпокрило!

Нин Ка,Илианче,Габи666,Зори и Ц-мира,страхотни са снимките,много са сладки бебчетата!!!
Честит мини рожден ден на Еличка!
Кате Н,и моя хубостник ги прави същите номера,но аз не му се връзвам.Като почне да се дърпа от гърдата го изправям и преставам да го храня,а понякога му предлагам другата гърда.Явно е някакъв период,който ще премине,според мен не трябва да бързаш с добавките.
Мики,лек път ви пожелавам и аз,да си изкарате страхотно!
За слънцезащитния крем,аз взех на Мустела,нямам оплаквания,добре му понася.
Кате(калаза),слава Богу,че нищо му няма на детенце!Представям си как си се уплашила!И мен вече ме е страх да го оставям без надзор в/у повивалника,защото и Дани рита като бесен.Важното е,че се е разминало само с уплаха и всичко е наред!
Мишел, и аз се чудих дали да не купя някакво гелче за венците,да го облекча малко,че много се мъчи,милия,ръцете са му постоянно в устата,дори днес си разкърви венеса с нокът!
Гледам по списанията рекламират някакъв Дентинокс гел за венците,но незнам дали върши работа.
Трябва да звънна на педито да я питам какво ще ми препоръча.От утре и ние ще сме с летния кош на количката, който е в полулегнало положение и ми е много интересно дали ще му хареса там.Надявам се да му е по-интересно като вижда всичко и да стои вътре,а не като до сега един да бута количката,а друг да носи бебето на ръце!
Безмерна,как успя да се разболееш в тия жеги,мила.Дано по-бързо оздравееш и изобщо не им се връзвай на тия в детската консултация,те все намират за какво да мрънкат и да се карат на майчетата!
Айде милички,аз ще лягам вече!Докато пишех поста три пъти го приспивах малкия Дзвер,нещо не спи спокойно,а аз се надявах,че ще откара едва ли не до сутринта след днешния изтощителен ден!
Цунки на всички и лека нощ!
. Ама то големи жеги, направо не се диша. 

! Дано да имаме слънчево и безоблачно лято, изпъленено с много позитивни емоции! 

Последно време забелязвам,че много се радват на музикални играчки,особеннона такива дето могат да си ги задеистват и сами.