МАРТенските ни сладури,тъй красиви са и щури!

• 10 277
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Калаза, и аз от скоро изтръпвам всеки път, като изпусна от поглед Маги, когато е на повивалника. След, като казахте, че има бебета, които вече се обръщат, не я оставям там дори за миг без да са ми ръцете върху нея. А преди си я оставях отгоре и тогава ходех да си сипвам вода, за да я мия...Важното е, че всичко е наред. Аз преживях същото нещо, когато Маги беше на няма и месец и падна от дивана на пода, а аз бях в кухнята да й правя млякото Sad Просто сърцето ми спря, като чух как тупна долу и писна Sad

Габи, Симона наистина е сладурка. Гледам, че имате люлката-столче на Чиполино, доволна ли си? Защото аз още не съм купила столче за хранене, пък искам да й взема и някаква люлка, та да съчетая нещата. А тази люлка може ли да й се регулира височината или е само ниско долу, а и ме интересува дали има различни положения на гръбчето.

Нинка, много сладка снимка. Почти толкова хубава, като нашата от парка с всичките бебоци Mr. Green

# 61
привет и от нас в тази жега. седнах набързо да ви драсна един ред, защото  снощи дигнах температура 38.2 и цял ден ужасно ми се гадеше, явно жегата не ми понася. Помислих си, че пак съм бременна (о, ужас! Simple Smile), но явно е от жегата. Днес като че ли съм по-добре. По този повод още не биха Пентаксима на Писи... На прегледа в петък лекарката каза, че бебка била доста мързелива, трябвало вече да може да стъпва здраво на стъпалата си и като правим коремни преси да си държи главата изправена, ама как още не съм й правила гимнастика, трябвало в края на третия месец вече едва ли не да е акробат. Cry, абе въобще се почувствах все едно не си гледам детето както трябва. Та сега се заемам с всекидневни упражнения. Вашите педита казвали ли са ви по -специално за стъпалата, че бебоците вече трябва да могат да стъпват, естествено като ги придържате?

Цеци, честит мини рожден ден на Еличка!

Кате Н, моят съвет също е да не даваш добавка и аз мисля, че просто се наяжда по-бързо, вече са ни големи бебчетата Simple Smile и изсукват по-бързо необходимото им.

Мики, лек път и от нас! да направите страхотни снимки и да ни пратиш да помечтаем и ние за Италия!

ох, отивам да полегна, че след малко някой ще иска да яде

# 62
  • In the jungle out there..
Веси, той не се е обърнал, защото повивалника е задигнат от двете страни, ами се е изхлузил надолу след яко ритане Sad Точно това въобще не съм го очаквала...Добре, че се разминахме без особени травми Confused Благодаря на всички ви за съчувствието Hug

# 63
Привет и oт нас!

Страхотни снимки от срещата! Колко хубави са мартенските бебоци!!!!  Hug Hug Hug Следващия път се включвам и аз 100%

Кате слава богу че на Никола нищо му няма! 

Ази защо казваш че бебка е дебела - колко тежи? Ние също наддаваме доста, с големи бузи сме но мисля че при всяко бебче е индивидуално. Ние се храним по 5 пъти на ден по 135 гр - ти по колко пъти я храниш?

Ето малко снимки и от нас: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44415

# 64
  • София
Веси, побърках се да търся люлка на Фишер Прайз. Много ми харесват, а и Симона обича да се люлее. В сайта им гледах едни които се люлеят и вибрират и не изглеждат толкова ниски, но така и не успях да намеря. В Марсел са получавали един единствен път и то около Нова година. Сега имат само вибриращи шезлонги. Накрая отидох и купих тази люлка. То си е точно стол за хранене. Височината се регурира, облегалката също. Но още не е съвсем за този стол, дават го след шестия месец. Люлее се съвсем леко, макар и да има три степени на люлеене. Има и музика. Изпълнението е доста дървено, но ще върши чудесна работа. Hug

# 65
Privet!Sorry za latinicata,no ne6to kompa ni se povredi... Sad
Samo iskam da vi popitam na kakvo nivo durjite vse o6te koli4kite?Vse o6te li bebocite vi sa izcqlo legnali???Moje li leki4ko da q povdigna...ne sednala razbira se...polu-legnala? newsm78

# 66
Наде, ортопеда ми каза, че след 3-я месец може в полулегнало положение Peace

# 67
  • София
Здравейте и от нас  Hug
Kalaza, радвам се Никола е добре  Praynig много е подвижен сладура, щом е успял да се свлече от повивалника  Simple Smile
Много са сладки мартенските бебчовци  Heart Eyes Най-хубавите бебенца, както и техните майки    bouquet

Аз от вчера сложих ления кош на количката, който е с полулегнала основа. Ема се чувства много добре в него - ето няколко снимки от разходката вчера
http://bgphoto.net/photos/7305/o632863441266093750.jpg
http://bgphoto.net/photos/7305/o632863435993281250.jpg
http://bgphoto.net/photos/7305/o632863442843906250.jpg
само че Ема не иска да заспива в новата количка и пада голямо мрънкане  #Crazy Явно всичко й е по-интересно от спането  Laughing
Иначе ние до вчера бяхме в Плевен малко при бабите - погледаха ни, поглезиха ни и сега се гледаме отново самички  Simple Smile  Емичка за тази седмица си преоткри певческите способности и сега ни изнася големи концерти с всевъзможни писъци и крясъци  Joy Joy

Майчета, има ли такива от вас, които ще захранват след 4 месец с каша? На нас педито ни препоръча тази схема и от другата седмица ще започна по малко да давам. А дали имате представа на кои фирми да купувам кашите  newsm78

лека вечер от нас и много  Hug Hug Hug

# 68
момичета някоя пази ли си списъка от преди раждането с необходимите неща за купуване, една позната ще ражда, а моя съм го затрила. моля ако го намерите да ми го пратите на лични Hug

# 69
  • София
C-mira, аз също мисля да започна скоро да давам по малко каша. Взех оризова безмлечна каша на Милупа. Според педиатърката обаче трябва да започна с плодова. Тук майките препоръчват Милупа. Имам и на Нестле оризова, като отворя и двете ще пиша каква е разликата. Мисля да изчакам още около седмица.  А Ема е голема сладурка. Heart Eyes За количката- аз я слагам в полулегнало положение още след първия месец. Кошчето, което е за новородени ми се струва много по сгънато от количката и предпочетох да я возя направо в нея.

# 70
C-Mira,az mislq da zahranq s ka6a...vzela sum orizova bezmle4na na Milupa i qbulkova bezmle4na na Humana,6te gi prigotvqm s adaptiranoto mlqko.
Malko me pouspokoihte za koli4kite,za6toto ot dnes i nie sme s lqtna i nqma izcqlo legnalo polojenie na ko6a i se pritesnih malko.
Otnovo se izvinqvam za skapanata latinica.

# 71
  • София
Дейзи пратих ти списък, но по-добре пусни търсачката тук ще излязат много списъци и ти си подбери този, който мислиш че ще е най-полезен. Hug

# 72
здравейте и от нас  Grinning
Катенце (kalaza), ужасно съжалявам за Ники - добре че само с уплахата се е разминало. аз кико даже го оставям да спи на повивалника и през ум не ми е минавало че може да падне от ритане!!! а и ние сме много поврътливи  Confused иначе всичко е ок, слава богу, следващите акита си бяха нормални - явно наистина е прекалил с напъването  Laughing

Наде, и ние сме в полу-легнало положение на количката от няколко седмици.

# 73
Здравейте и аз да се включа в новата темичка преди да сте я изпесали Laughing
Тася супер оригинално заглавие!:bouquet:

Калаза радвам се, че при вас всичко се е разминало с уплаха. Вече бебките ни са много поврътливи. И аз винаги като го оставям и излизам набързо от стаята, все пред очите ми едни картини...... Sad

Момичета Данчо трябва да е на диета.Ази незнам в момента колко килограма е Дани, но на 14.06, бе 7.250кг, беше качил 300гр за седмица и направо ме увикаха. smile3512 Той така ако продължавал на годинка щял да станеее.........  Cry Та мъчих детето три дни. Sick

Да ви питам някоя от вас заместила ли е хранене с пюре. И ако е... как го приготвя. С колко АМ го смесвате. 

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 22:04 от Violanta

# 74
Kalaza, не се притеснявай миличка - мисля че на почти всяка майка и се е случвало детенце да падне, я от легло, я от повивалника... Бебоците в даден момент стават толкова активни и непредсказуеми, че трябва да имаш очи и на гърба  #Crazy
gabi, Zory, c-mira страхотни принцеси имате, големи сладурани  Heart Eyes
Мами, някоя от вас ползва ли слънцезащитния крем за бебоци на Nivea ( LSF 50+ ) ?

Общи условия

Активация на акаунт