МАРТенските ни сладури,тъй красиви са и щури!

• 10 275
  • 304
  •   1
Отговори
# 45

Да ви се похваля днеска си взехме билетите на 10 юли си лети за БГ,не съм си идвала две години и съм малко със смесени чувства,

Вие като излизате по разходки къде си преобувате бебетата?Тук навсякъде има големи тоалетни снабдени с масичка за смяна на памперси,на много места даже има стаи за майки където маже да си преоблечеш детето,да го накърмиш.В България като си спомням последния път неможех да си намеря тоалетна да се изпишкам и навсякъде ми искаха стотинки,никога нямаше тоалетна хартия,да не говорим за топла вода,съпун и кърпи #2gunfire
Жанка , чакаме ви с нетърпение в БГ.А по повод преобуването Rolling Eyes - не искам да те отчайвам , но положението е същото.Май единствено в София Ленд има плот за преобуване.Аз лично правя всичко в количката.Към чантата за количка имам една гумена подложка , слагам я под детето и ..............така.Не е много удобно , но нямаме избор.
Katja_N ,  Ели имаше такъв момент и се оказа , че просто детето е искало да си увеличи интервала между храненията.Сега ядем на 4 часа и то качествено.

# 46
За малко да забравя Party
ЕЛИЦА ДНЕС СТАВА НА ТРИ МЕСЕЦА  bigdance2
Черпя ви една виртуална торта newsm38
Лек ден на всички , аз излизам , че пак ни наляга жега

# 47
Честит мини рожден ден на малката Елица !
Жана, наистина в БГ положението е трагично - аз лично никъде не съм виждала плот за преповиване, а пък и да има представям си за каква хигиена става въпрос Sick На запад и в най-долнопробната бензиностанция по пътя има место за преобличане на бебоци.

# 48
  • In the jungle out there..
Жане, както са ти казали другите, преобуването става в количката. Носиш си подложка, мокри кърпи, сухи кърпи, резервни дрехи, ако стане беля, пликче за мръсен памперс, понеже и кошчета няма навсякъде, абе лудницата е пълна Crazy

Руми, какво стана с Кико, нали нещо не му беше наред акото? Дано да няма проблем Hug

Аз да се оплача...моят хубостник вчера се изтърси от повивалника Cry Слава богу нищо му няма, малко си е ударил нослето само PraynigКазвам ви, побеляха ми косите докато стигнем до поликлиниката ooooh! Не съм си представяла, че ще се чувствам толкова безпомощна и притеснена...Дано на никой не се случва  Praynig Praynig Praynig

Аз бебо го мажа с едно кремче на Нивеа и съм много доволна. Четох някъде, че за бебета трябва да се използват само слънцезащитни продукти с физически филтър, които образуват слой в/у кожата и не попиват в нея, за разлика от тези с химически. Така че, четете етикетите преди да купувате Peace

Хубав ден и приятни разходки Hug

# 49
здрасти милички
Катенце съжалявам ,че е паднал Ники миличкия,Слава Богу   Praynig,че му няма нищо.
Мики весело и леко пътуване и дано Фъстъчето(много ми харесва,че така му казваш ,може ли и аз така да му викам на Алекс Heart Eyes)се  държи геройски Heart Eyes bowuuстискам палци Heart Eyes
Влади-Мира аз ползвам Бюбхен за защита от слънцето,козметиката на Бюбхен най добре действа на Бобата и всичко ми е на нея.от Мустела изобщо не съм доволна и от тия които ползвах за мен срещу стрии и от бебешките им продукти.разбира се предполагам си е до кожа и може на друг да му действа добре.
по повод стаите за майки,бебета и смяна на памперс в Мола има на последния етаж bowuuи пак да си похваля сестричката,че тя я е правила(шефовете и са и я дали на нея, защото има бебе в семейството(наш Бобчо) Hug

жегата е нетърпима Shockedмисля си за Герчо дано тя се порадва на хубавото време и поплува и заради нас в моренцето Joy

# 50
Здравейте майчета  Hug

На вънка верно се не диша, вече излизахме и едва се пребрахме, макар че Бобсан така си сладко си дзяпкаше и накрая си и заспинка като пич, а аз щях да получа удар Simple Smile)

kalaza слава на бога, че всичко е окс и няма никакви последствия, дано ни подминават такива злощастия  baby_neutral

Цеци честита ти мини рожденичка  newsm51

И ние май нещо много се лигавим и нервничим и всичко ядем, май скоро ще имаме зъбче-болче   Joy

Лек път и от нас на Мики

# 51
Майчета, да ви питам. Виждам, че бебчетата ни започват да ги мъчат зъбки... Мажите ли с нещо венците им и ако да - с какво?

# 52
  • Варна
Здравейте, милички!
Кате, радвам се, че при вас се е разминало леко!
А при нас драмата продължава. Днес се видяхме с elly_G на кафе и моя хубостник ми спретна същия номер като вчера. Час и нещо преди времето за хранене като ревна... И така до вкъщи, докато му направя сока, да го нахраня, рева като съдран. А сутринта подплънката ми беше подгизнала от кърма, той се дръпна след около 10 минути и аз реших да не го насилвам. Не знам какво става. Навън не беше горещо, бяхме на сянка, памперса сух почти, вода давах, биба, всичко, няма...рев. Като се нахрани се успокои. Поигра малко и заспа. И сега не знам вече. През нощта спи. Не знам.

# 53
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44377 ето малко снимчици и от нас на малкото прасенце. Laughing

# 54
Оле gabi666 направо сте разкошни, много сладка малката маимунка (пу-пу), супер сте  Peace  Peace

Katia_N  на мене тези истерии ми ги прави миналата седмица Бобсана, и то през 1-1.30 ч., и изпада в дива истерия дере се от рев, мранка нервничи и нищо не помага, а то детето гладно било, и така ми прави 2 дена и после се успокои, незнам дали нещо го беше налегнал някаква гладна криза, какво ли, но  само това го усокояваше. Дано и при вас да е нещо времено и мине скоро

# 55
Ей забравих ви пратя ги видите тези сладури, сега тати ми ги прати, много са сладки Simple Smile)))

http://vicove.com/list_pic_open.php?id=15175&listtype=&catid=7

# 56
  • София
Симона беше същата два дни- не иска да яде, пищи... помислих първо че и е топло, после че се лигави за да я гушкат, но явно си е криза във възрастта, днес е по-добре.
Нинка, благодаря за комплиментите. Аз се притеснявам, че май бързо наддава, едни бузки е направила. Утре сме на консултация и ще видим този месец  колко е качила.

# 57
Габи миличка Hugлеле че сте хубави-пу пу,страхотни сте  bouquet

# 58
  • Варна
Nin_ka, много сладки! Simple Smile
Габи, Симона е истинска малка красавица! Пу-пу! Heart Eyes
Ами и аз си помислих, че е гладен, но има кърма, добавка не иска.newsm78  Луда работа.... Дано да мине скоро, че направо ужас... Поне да знам защо реве, а аз не мога да си го обясня.

# 59
Прекрасни снимки на най-красивите бебоци Hug

Мики, леко пътуване и много поздрави на Италия от мен, да и кажеш, скоро пак да ме чака Laughing

Кате, не се шашкай, Али ми ги прави тези номера, откакто се е родила, пък ей ни на дебелеем и то здраво Laughing

Калаза, мила, радвам се че всичко с Ники е наред, ама как така падна, той обръща ли се вече?

Общи условия

Активация на акаунт