МАРТенските ни сладури,тъй красиви са и щури!

• 10 280
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
Здравей, Иле, тъкмо се чудехме на срещата в събота къде се изгуби толкова дълго време Hug
Албумчето не се отваря, иска парола

Мерси, оправих го, май  Hug

# 31
  • Варна
Anetka, не плаче, а само се дърпа. Цокне два-три пъти и спира. Почва да се оглежда, да се хили, после пак захапва и пак същото. А днес след обед такъв номер ми направи... Яде в 1.30, тогава му дадох и добавката, която той не изяде. Излязохме и в 4 без нещо насред пътя като писна това дете... И така 30 минути, докато се приберем. Рева като скъсан. Като го вдигна спира да реве, като го оставя пак наново. Направо откачих. Наяде се и се поуспокои. После яде след три часа, както обикновено. Сега уж спи, но проплаква насън. Може би са зъби.  newsm78Не знам. МНого се обърках вече.

# 32
Кате Н, споко на първо място  Grinning вероятно бебчо реагира на жегите, защото те адски много ги морят  дечицата. даже днес на срещичката и моят хубостник и мадамата на Галето отказваха манджа. може да си промени режима, който си е създал, пак в резултат от жегите, така че просто му давай когато поиска - при мен това означава, когато е кисел и мрънкоти и съм изключила опции от рода на спи му се, иска да е на ръце и т.н. но не бързай да му даваш добавка - едва ли не му стига ей така изведнъж, не се притеснявай  Grinning
моят змейчо сега прави някакви истории подобни на изпълненията на Али на Дейзи и днес успяваме да ядем само в полу-заспало състояние. панирах се отначало, обаче вече поотпуснах и си мисля че ще компенсира през нощта. но забелязах, че в момента в който се успокоих ми стана по-лесно да го отгатвам дали ще заяде или не  Laughing сега вече спим след нещо от рода на хранене, което продължи сумати време, ама к'вото такова  Grinning така че, кураж на всички мами в същото положение - това няма да е вечно  Hug
ама наистина супер си изкарахме днес  Grinning

# 33
Тася, наистина страхотна темичка ! Hug  bouquet

# 34
Илианче много сте красиви Hug Hug Hugс Лоричка Heart Eyes Heart Eyesстрахотни снимки Heart Eyes
Нинка  bouquetмного сте готини ,  малкия Борис е чуден Hug Hug Hug
Зоуи точно тоя на Виши при мен действа.незнам защо обаче масажистката каза ,че е неподходящ за антицелулитни масажи с лазер ,като правих и тогава използва този на Дева,който според нея бил със същите съставки макар и супер евтин-5лв.
а с тоя на Виши си се мажех ако кача 2-кила в областа на бедрата и ханша и с него ги свалях.
Безмерна напълняването не е само натрупване на мазнини ,таз масажистка при която ходех не ми даваше да спортувам преди да ми изчисти целулита и да си сваля килата именно заради това,че щях да направя мускули.
между другото от 12 часово почти разнасяне на 7 килограмовата Бобка вече съм готова за щанги Joy
Кате Н не се притеснявай  bouquet вече Преславчето е голям мъж и може за 10 мин да си изсуче нужното количество кърма,недей дава добавки спред мен.Бобчо понякога суче по 4 мин, но суче здраво ,като беше на един месец сучеше по 20 мин но сега максимума му е 10.другото което май ще става е ,че виждам по Бобчо че спокойно си пропуска понякога едно хранене дневно без това да се отразява на наддаване -явно растат децата и вървят към 5кратно сукане(тия дето като нас не са на поискване)
Румче стискам палчета  bouquet

# 35
iliana_d много сте хубави,пу-пу!!!!!
Момичета аз мисля,че са ни много крассиви всичките дечица!Не че са си нашите мартенски гарджета Laughing,но си е истина!Вие как мислите? newsm10

# 36
Илианка, страхотни снимки - Лоричка и на снимки и на живо е много сладка  Heart Eyes
За алергиите - всичко е до имунна система, т.е строго индивидуално.
В тия жеги май всички бебоци ядат по-малко, но мисля че е нормално  smile3504
Разходката днес наистина беше страхотна - стоически издържахме на неистовата жега sweating    Hug

# 37
Здравейте!
Страшна темичка ееей  Wink Ние един ден нямахме нет и то цяла нова тема сте си спретнали. Да ни е честита и само хубави работи да си пишем тук  Heart Eyes

Цитат
Prasentze Я кажи какъв целулитен крем си ползвала от които да си доволна,че аз досега само на Vichy съм ползвала и не бях доволна.

Зоуи, аз преди да забременея бях ползвала този на ROC и бях много доволна. Когато спра с кърменето, пак от него мисля да си взема.

Кате Н, може Преслав да се бори с жегите. Кристина се е обринала от топлото явно, а може и от постоянното лигавене и дето си размазва слюнката по лицето, знам ли... Ама по-разголена не мога да я държа - само по боди без ръкав седи вкъщи  newsm78

При нас пък проблемът е, че не можем да се нахраним както трябва наведнъж. Криси яде от едната гърда, после спира и почва да "бърбори" на нейния си език, разсейва се... Естествено след 1 час пак е гладна.... Днес чак към 4.00 успя да се нахрани що-годе добре и аз веднага я изведох. Тя в количката и под чадърчето - добре, ама аз в тая жега... Shocked А и се е научила по средата на разходката да почне да се "тръшка" и да реве, а като почна да слагам кенгуруто, тя се подсмихва под мустак...Абе лудница, какво да ви разправям  Laughing

Айде лека нощ от мен! И до утре  Hug

# 38
Здравеите момичета, ние утре тръгваме моля ви стискайте ми палци пътя да мине добре и бебчо да не се измъчи много ,че ужасно се притеснявам в тези жеги как ще е  Praynig
Като пристигнеме живот и здраве веднага ще ви пиша  Hug
Много се радвам ,че се видяхме в събота и чакам с нетърпение да се прибереме и пак да се разхождаме   bouquet
iliana_d  снимките са страхотни голяма кукла е Лоричка /пу-пу  Wink/
Sunnypolly  и аз мисля че сенната хрема не се предава по наследство в нашето семейство аз съм единствената ужасно алергичне не само от полени ами и от един куп други неща  Sad
И честито на бебоците със новите зъбчета   bouquet

Е това е за сега от нас приятни разходки и до скоро  Hug

# 39
Мики, лек път и дано Алекс се покаже като абсолютен пич  Grinning стискам палци и да се напазаруваш там и заради мен Laughing  Hug

# 40
Мики, и аз ви пожелавам леко, безпроблемно пътуване и приятно изкарване newsm10

# 41
Честита ни темичка!

Вие как се справяте с тия жеги? Моята бебка хич не ще да спи през деня. Дремне, събуди се и след това ни на ръце, ни в кревата. На вън ме е страх да я водя следобед, защото слънцето е много силно.

Мамчета, вие с какво мажете бебоците, за да ги предпазите от слънцето?

Катя, и аз мисля, че не трябва да се притесняваш. Най-вероятно просто се е наял Преслав и затова. Не давай добавки. Казвам ти го от личен опит. Заради постоянните ми притеснения, че ми е малко кърмата рано-рано започнах с добавките и резултата сега е, че кърмата ми е на привършване - суче само нощем. Чувам я, че гълта нещо все още, но скоро и то ще спре - като няма стимулация. Така че спокойствие и увереност!  Hug

Лек път и от мен Мики!

# 42
Аз мажа с това,само по ръчичките и крачетата.Гледам да ги мажа до китките,че много си лапат юмручетата и ме е страх.Като мляко е много лесно се разнася и бързо попива,пише че не предизвиква сълзене ако попадне в очичките,пръскам си по малко на ръцете и после ги мажа.
Но въпреки всичко несмея да ги излагам пряко на слънце,ако пече много си стоим в къщи или по сянките.

Да ви се похваля днеска си взехме билетите на 10 юли си лети за БГ,не съм си идвала две години и съм малко със смесени чувства,

Вие като излизате по разходки къде си преобувате бебетата?Тук навсякъде има големи тоалетни снабдени с масичка за смяна на памперси,на много места даже има стаи за майки където маже да си преоблечеш детето,да го накърмиш.В България като си спомням последния път неможех да си намеря тоалетна да се изпишкам и навсякъде ми искаха стотинки,никога нямаше тоалетна хартия,да не говорим за топла вода,съпун и кърпи #2gunfire

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 08:09 от Zhana

# 43
Благодаря много за комплиментите  Hug Hug Hug

Мики, пожелавам ти безпроблемно пътуване и приятно изкарване  Sunglasses

# 44
Vladi_Mira, аз точно вчера се обаждах на педиатърката да я питам какъв слънцезащитен крем да взема за Криси. Тя каза, че Мустела бил най-добър и подходящ за нейната възраст. Днес ще й го взема, струва около 27лв. Бюбхен е по-евтин и съм чувала, че също е хубав, но не знам дали е подхдящ за толкова малки бебета  newsm78

Мики, приятно пътуване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт