Албумчето не се отваря, иска парола
Мерси, оправих го, май
Не знам. МНого се обърках вече.
вероятно бебчо реагира на жегите, защото те адски много ги морят дечицата. даже днес на срещичката и моят хубостник и мадамата на Галето отказваха манджа. може да си промени режима, който си е създал, пак в резултат от жегите, така че просто му давай когато поиска - при мен това означава, когато е кисел и мрънкоти и съм изключила опции от рода на спи му се, иска да е на ръце и т.н. но не бързай да му даваш добавка - едва ли не му стига ей така изведнъж, не се притеснявай
така че, кураж на всички мами в същото положение - това няма да е вечно 
с Лоричка
страхотни снимки 
много сте готини , малкия Борис е чуден

вече Преславчето е голям мъж и може за 10 мин да си изсуче нужното количество кърма,недей дава добавки спред мен.Бобчо понякога суче по 4 мин, но суче здраво ,като беше на един месец сучеше по 20 мин но сега максимума му е 10.другото което май ще става е ,че виждам по Бобчо че спокойно си пропуска понякога едно хранене дневно без това да се отразява на наддаване -явно растат децата и вървят към 5кратно сукане(тия дето като нас не са на поискване)

Ние един ден нямахме нет и то цяла нова тема сте си спретнали. Да ни е честита и само хубави работи да си пишем тук 

/