Семейни проблеми

• 17 949
  • 314
  •   1
Отговори
# 135
Тук много холивудски филми се гледат, првел се, че ходи на работа...
Такъв случай съм виждала на живо, затова попитах, за съжаление не е само по филмите.
Пък аз в този филм взех дейно участие, с второстепенна роля. Бг филм, с нисък бюджет. Даже и кредит беше теглил режисьора,без да ми каже,разбира се. Това му е било "заплатата" уж, докато не се усетих след два месеца какво, що..Ами смешно им е на хората, като не е на техен гръб-тъй.

Дано е пързалка темата!

# 136
Ми проблем е, като започнете да говорите, той започва да хока и да повишава глас. Как обяснява това? Защо се примиряваш?
Проблем с външния вид ли имаш? Започвам да гадая сега...
Аз, честно, помислих, че темата е пързалка. Няколко страници се изписаха, преди да се включа. Толкова много кофти неща има.
Съжалявам. Прогнозата не ми е добра. Колко време казваш, че продължава това?
Ами как го обяснява ли-като изкарва мен виновна, че съм го предизвиквала да вика. Аз мълча мълча мълча и като ми кипне почвам да искам обяснения и да повишавам тон, но на него това не му харесва изнервя се и почва да крещи.

# 137
Накрая  на всяка ваша разправия положението е същото. Нали знаеш, че не можеш при едно и също поведение да очакваш различен резултат.

# 138
И какво като крещи? Крясваш и ти и да се омита. Там да не е безплатен пансион, дете имате все пак, ей как се ядосах вече.

# 139
Ох, дай кратко, точно и ясно.
Дотук ми става ясно, че въобще не знаеш къде е проблема. Ами трябва да разбереш, бързичко. Ето, казаха ти - кредити се теглят, за да се покрие липса на доход. Жена ли тегли парите, разбери.

# 140
Аз се чудя как го търпите 6-7г да не внася пари в къщи?! Аз моя мъж 6 месеца не бих го изтърпяла да се скатава.
Имал бил разходи...Ами, че детето и семейството не са ли негови разходи?!

# 141
Аз вече не знам какво да мисля.
Все едно решаваме някакъв ребус.Авторката,ти самата казваш,че мрънка,не дава пари нито на теб,нито на детето,нито вкъщи.Мрънка за почивките,вика,нагъл до безобразие.Обясни ми моля те,защо го търпиш?Не те е жал за родителите ти,или за теб за детето.Такова нещо не себтърпи току тъй.Поне аз не бих.
Вече ми се изчерпа темата,защото си мисля,че се въртим в някакъв кръг.
Надявам се да намериш правилния път.Успех.

# 142
Търпи го, защото знае, че майка ѝ и баща ѝ ще дадат парите, които той не дава. Ако живееха отделно и не можеше да разчита на родителите си, дали пак би го търпяла? Съмнявам се.

# 143
Подозирам, че няма да иска да си тръгне.
Уиш, родителите правят мечешка услуга така. Дават, дават, накрая „децата„ като инвалиди, нищо не могат сами. Затова - на 18 г. - аут.

# 144
Не е трябвало да търпят това положение толкова време. Ясно е, че и тя, и родителите ѝ имат големи грешки. Ако авторката иска да си спаси семейството, трябва задължително да се изнесат. От тук нататък има два варианта.
1. Авторката поставя твърд срок, в който да се изнесат.
2. Ако господинът не спази срока, авторката му събира багажа и го изгонва.
Само че, авторката трябва да е твърда и да изпълни това, което е казала т.е. да има смелостта да го изгони, ако той не желае да се изнесе.

# 145
На този му сменям ключалката и докато не го видя взел се в ръце, със заплата и фиш, с мисъл за семейството, детето...да не ми се мярка.
Авторката да каже/ако иска/, поради каква причина търпят това положение. И тя, и родителите и. Ние можем само да гадаем.

# 146
И на мен ми стана интересно защосте търпели толкова години това?

# 147
На този му сменям ключалката и докато не го видя взел се в ръце, със заплата и фиш, с мисъл за семейството, детето...да не ми се мярка.
Авторката да каже/ако иска/, поради каква причина търпят това положение. И тя, и родителите и. Ние можем само да гадаем.

Ами аз го обичам,затова или поне го обичах до преди 3,4години. Родителите ми като сме си говорили, те не смеели да на чуждия човек да кажат каквото и да е.

# 148
Сега. Аз не знам ти какво чувстваш. Но тъй като съм извървяла някои неща преди теб, ще си позволя да ти кажа, че не го обичаш. Просто таиш някаква надежда, че не може да се случва това. Че не може да си се омъжила за такъв. Че няма начин така да си се излъгала в този човек. Да признаеш първо пред себе си това всичкото, е много трудно, шокиращо даже. Поне за мен беше.
После е лесно.
Как беше приказката-трудно е докато откача!

# 149
Подозирам, че няма да иска да си тръгне.
Уиш, родителите правят мечешка услуга така. Дават, дават, накрая „децата„ като инвалиди, нищо не могат сами. Затова - на 18 г. - аут.
Да, това имам предвид. Макар че на 18-годишно бих ударила едно рамо. Но да дундуркам години наред, найн.

Общи условия

Активация на акаунт