Уши, нос, гърло - гр. София - тема 2

• 54 121
  • 214
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте! Насочиха ме към отоневролог д-р Иво Асенов (МБАЛ Св. Наум - София), който освен отоневролог e и УНГ. Имам питане. Бяха ми препоръчали и доц. д-р Дончо Дончев - ВМА. Въпросът ми е някой знае ли дали доц. Дончев освен отоневролог е и УНГ?! И ако някой е ходил при един от двамата, ще се радвам да сподели мнение. Благодаря!
Доц. Дончев е супер и като специалист, и като човек. Няма начин някой да е отоневролог без да е УНГ първо Simple Smile

Чудесно! Аз към него се насочих. Ще се обадя за час, надявам се, че не се чака много. Много благодаря за отговора. Приятен следобед! Flowers Hibiscus

Снежинка, вчера бях на преглед при Дончев, аз съм за операция на спукано тъпанче и ще се оперирам при него. Страхотен лекар е.

# 196
Здравейте,дайте моля мнение за д-р Миткова,виждам,че има и часта практика  в клиника която ми е удобна.Търся лекар за малкия за сериозен проблем със ухото,след тимпометрия се оказа,че лявото ухо не отговаря и трябва лечение на отит най-вероятно

# 197
Здравейте,дайте моля мнение за д-р Миткова,виждам,че има и часта практика  в клиника която ми е удобна.Търся лекар за малкия за сериозен проблем със ухото,след тимпометрия се оказа,че лявото ухо не отговаря и трябва лечение на отит най-вероятно

[/quote

Здравейте и аз доскоро търсих мнения за нея въпреки ,че съм доволна от подхода и към детето ,но предстоеше операция на трета сливица.Мога само хубави неща да кажа за нея ,лично аз съм доволна .

# 198
Здравейте, някой може ли да препоръча специалист за полип в синуса в София?

# 199
Търся мнения за Д-р Славена Адамова, работи в Първа Градска Болница.

# 200
  • София
Здравейте, някой може ли да препоръча специалист за полип в синуса в София?

Д-р Катя Кирова, коментирано е по-назад в темата за контакти и график.
Имам две операции при нея, преди доста години. Точно заради тежки проблем с полипи попаднах при нея и макар тогава да нямаше безкръвните операции, успя да изчисти всичко и проблеми не съм имала от тогава. В последствие е правила и на брат ми вече през носа с по-новата технология, която сега се използва навсякъде.
С две думи - препоръчвам я горещо. Няма да тръгне да прави нещо без да е опитала всичко неинвазивно. Специално ме пращаше на алерголог за полипите и искаше да види всички варианти за свиване и тн, просто при мен нямаше шанс. Само не съм сигурна дали все още оперира или само преглежда вече, някой по-скорошен може да сподели. Но пак ще насочи и ще каже какво да се прави, а диагностиката ѝ е перфектна.

# 201
Може ли мнение за д-р Диана Попова-УНГ и аудиолог.Имаме малко момче,което може би има проблем със слуха имаме такова съмнение и има проблем със задна хрема за която посетихме поне 3-ма УНГ които го лекуваха безуспешно.Насочвам се към д-Р Попова какво ще кажете за нея като специалист,търся вече наистина препоръчан специалист

# 202
И от мен глас за д-р Катя Кирова. Наскоро я посетих отново с малкото дете. Оперирала е третата сливица на големия ми син. Много компетентен и съвестен лекар, който не те гледа накриво понеже си с направление!

# 203
  • София
И от мен глас за д-р Катя Кирова. Наскоро я посетих отново с малкото дете. Оперирала е третата сливица на големия ми син. Много компетентен и съвестен лекар, който не те гледа накриво понеже си с направление!

Да, между другото, винаги е била прекрасна без значение дали си плащаш или си с направление!

АЗ да не прозвучавам вече прекалено хвалебствено, обаче д-р Кирова е и аудиолог. Това ѝ е специалност. Единствено не съм сигурна за самите прегледи, защото знам, че техниката за аудио прегледи винаги ѝ е била в Окръжна, а сега май преглежда само на Позитано. Може би да звъннете по телефона и ще ви каже дали има смисъл да ходите при нея или ще ви насочи при кой. Но не са малко хората, включително и аз, които след лутане по няколко УНГ попадат при нея и най-накрая се диагностицира точно проблемът и се провежда адекватно лечение.

# 204
Здравейте,
Търся контакт на д-р. Петров УНГ специалист,търсих в интернет но информацията е много стара от преди няколко години. Знам само ,че работи в МВР болница ,не знам дали все още работи там 🤷🏻‍♀️. До колкото прочетох е много добър специалист със страхотен подход към децата. Искам да запиша час по НЗОК ( ако преглежда по каса ) за сина ми който е на 3 години. Ако някой може да ми помогне ще съм благодарна 🙏🏻🫶🏻

# 205
Здравейте, някой случайно може ли да сподели ранното време на д-р Катя Кирова в мц Лора?

# 206
Следобед на четни дати. След 13:30 ми беше казала преди време.

# 207
А тя къде преглежда и как се свързахте, за да запазите час? В сайтът на мц Лора не я виждам в списъка със специалисти?

# 208
Здравейте! И аз се интересувам от др Катя Кирова УНГ. Предварително ли се записват часовете или се ходи на
място и се чака ред? Също така преглежда ли деца на 1.5 години? Звънях на МЦ Лора, но от там ми казаха, че тя не е към центъра, но има кабинет там и работи, но не успяха да ми дадат повече информация както и телефон.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 09:49 от Blubel

# 209
Успях да се свържа с нея и на мен ми каза, че не записва часове, на четни дати след 13:30 на ул. Позитано се ходи и се чака, но явно не е в мц Лора. На 3ти етаж.

Общи условия

Активация на акаунт