Уши, нос, гърло - гр. София - тема 2

• 51 081
  • 195
  •   2
Отговори
# 180
Случайно да имате телефон за връзка с Рангачев. В Исул не записва за прегледи, а в частната клиника, където работи записват за следващия месец и то на и след определена дата от текущия.
Благодаря!
Дали случайно намерихте неговия номер ?

# 181
Обадете се на регистратурата за да питате за направление.Иначе преглежда, да
А с какво работно време е д-р Катя Кирова, имате ли представа?

На четни дати от 15.00ч до 18.00ч. (или 19.00, не помня точно). И по принцип да, преглежда си и с направление.
Потвърждавам - четни дати от 13:30 до 19 часа в МЦ Лора, ЕТ.3. Преглежда с направление по ЗК.

# 182
  • София
Обадете се на регистратурата за да питате за направление.Иначе преглежда, да
А с какво работно време е д-р Катя Кирова, имате ли представа?

На четни дати от 15.00ч до 18.00ч. (или 19.00, не помня точно). И по принцип да, преглежда си и с направление.
Потвърждавам - четни дати от 13:30 до 19 часа в МЦ Лора, ЕТ.3. Преглежда с направление по ЗК.

От 13.30ч ли е вече, ако сте ходили скоро и знаете? Тя май прекрати практиката си в Окръжна и може би сега преглежда само в Лора с ново работно време?

# 183
Да, от 13:30 е на четни дати в Лора. Говорих с нея по телефона. За окръжна болница не зная.

# 184
Искам за 2ри път да похваля доц. Златанов от ВМА. Второто ми дете, почти на 5г - дишаше нощем тежко, много се будеше, не боледува често, но се напикаваше нощем въпреки нашите усилия за събуждане или оставане да се сбори сам. Януари го заведохме при доцента за консултация - според него сливиците бяха огромни и за вадене, въпреки неболедуването. Лечение Имунотрофина и др препарати. Не се повлия и ги извадихме Май месец. Детето спря да се буди нощем, след седмица спря и нощното напикаване. За второто не сме го питали, но беше предположение на друг доктор,че е възможна връзка.

# 185
Искам да напиша за д-р Крумова от ИСУЛ. Имах проблем с гласа от 2 месеци, ходих по лекари в нашето населено място, не са ми помогнали. Д-р Крумов ме прие с направление, запис при нея няма, преглежда по жив ред. Излекува ме, с една дума.

# 186
  • София

А как успявате да запишете час в близко бъдеще? Аз записах преди две седмици и е след средата на ноември, а реално ни насочиха към него за потвърждаване, че третата сливица е за махане (3 към 4 степен). За прегледа е важно детето да е здраво.

# 187
Здравейте! Да разкажа за моя случай и ако някой има същия проблем, ще се радвам да сподели мнение. От дете (около 10-11 годишна възраст) започна моето ходене по мъките. От възпалени уши, неправилно лечение и некадърни лекари стигнах до спукани тъпанчета на двете уши и почти бях загубила слуха си. Родителите ми се лутаха напред-назад и все попадаха на некадърни лекари, които изписваха какви ли не глупости. Накрая един лекар ми видя изписаните неща и цялата торбичка с лекарства я хвърли в коша. Насочи ме към доктор в град Пловдив, който се зае с моя случай и започнаха операциите на двете уши. Странното беше, че след всяка операция организмът ми изхвърляше тъканта, която ми беше присаждана в ухото. Докторът недоумяваше защо се случва и така с редуване на неуспешни и успешни операции в рамките на около 10-тина години, успя да ме докара до едно социално ниво да чувам що-годе добре. Последната операция при този доктор ми беше 2005-та година, но и в двете уши останаха съвсем малки дупчици, които нямаше как да бъдат затворени изцяло. Години по-късно дойдох да живея в София и тъй като с тези проблемни уши и хронични отити само боледувах и ми изписваха антибиотици, започнах да търся добър лекар УНГ. Насочиха ме към професор Ценев в ИСУЛ и 2013 г. той ми отвори едното ухо, но не се нае да прави нищо, а само беше почистил от секрети. По негови думи, добре са били правени тимпанопластиките от предишния лекар, но няма шанс да бъдат запълнени изцяло дупките. Общо взето от тогава си ходя по мъките. Всяка година аз си боледувам и пия антибиотици. Ходя при всякакви лекари и вече честно казано се отегчих. Последният лекар, при когото ходих ми каза, че едва ли не съм загадка за медицината, защото от самото наслагване на тъкан в ушите, самата анатомия на тъпанчето се е променила. Насочи ме към професор Цветков във ВМА. Ако има някой с подобни проблеми, моля, дайте съвет и мнение за професор Цветков и как приема, по каса или платено?! Някой има ли координати за записване на час?!. Предварително благодаря!
Извинявам се за дългия пост, но с едно изречение не е възможно да опиша проблем, който датира от 30 години насам!

# 188
Потърсете д-р Гюлев в Пълмед в Пловдив. Потомствен УНГ специалист и много добър в професията си. Всички там в отделението са много добри. Той им е началник.

# 189
Потърсете д-р Гюлев в Пълмед в Пловдив. Потомствен УНГ специалист и много добър в професията си. Всички там в отделението са много добри. Той им е началник.

Д-р Гюлев-баща ми прави операциите в продължение на 10-тина години в болницата на Пещерско шосе. Израснах му пред очите, както се изразяваше той. Сега да отида при сина и да му кажа да довършва работата на баща си. Едно, че не ми е удобно да пътувам постоянно до Пловдив, друго, че търся някой добър в София. Благодаря за предложението!

# 190
Здравейте! Насочиха ме към отоневролог д-р Иво Асенов (МБАЛ Св. Наум - София), който освен отоневролог e и УНГ. Имам питане. Бяха ми препоръчали и доц. д-р Дончо Дончев - ВМА. Въпросът ми е някой знае ли дали доц. Дончев освен отоневролог е и УНГ?! И ако някой е ходил при един от двамата, ще се радвам да сподели мнение. Благодаря!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 12:55 от Снежинка_28

# 191
Здравейте. Синът ми, който е на 6 години има проблем с трета сливица. Педиатъра ни изпраща на УНГ за консултация и евентуално премахване на сливицата. Моля за препоръки към кой доктор да се обърна за преглед.
Благодаря Ви предварително.

# 192
Здравейте! Насочиха ме към отоневролог д-р Иво Асенов (МБАЛ Св. Наум - София), който освен отоневролог e и УНГ. Имам питане. Бяха ми препоръчали и доц. д-р Дончо Дончев - ВМА. Въпросът ми е някой знае ли дали доц. Дончев освен отоневролог е и УНГ?! И ако някой е ходил при един от двамата, ще се радвам да сподели мнение. Благодаря!
Доц. Дончев е супер и като специалист, и като човек. Няма начин някой да е отоневролог без да е УНГ първо Simple Smile

# 193
Доц. Дончев е супер и като специалист, и като човек. Няма начин някой да е отоневролог без да е УНГ първо Simple Smile

Чудесно! Аз към него се насочих. Ще се обадя за час, надявам се, че не се чака много. Много благодаря за отговора. Приятен следобед! Flowers Hibiscus

# 194
Здравейте. Синът ми, който е на 6 години има проблем с трета сливица. Педиатъра ни изпраща на УНГ за консултация и евентуално премахване на сливицата. Моля за препоръки към кой доктор да се обърна за преглед.
Благодаря Ви предварително.
Здравейте, има цяла тема за вадене на сливици, там може да откриете много имена на лекари https://www.bg-mamma.com/?topic=1665950
Ние вадихме при д-р Ников Пирогов.

Общи условия

Активация на акаунт