Уши, нос, гърло - гр. София - тема 2

• 51 128
  • 195
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър унг лекар, който работи с малки деца?

# 136
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър унг лекар, който работи с малки деца?
Д-р Драгомир Илиев

# 137
Доц. Александър Райнов

# 138
Добро утро!
Днес отново се опитах да запазя час при д-р Райнов чрез сайта му. Невъзможно! Така е от месеци. Майка ми е негова пациентка повече от 10 години. Смени лекаря /причината е само и единствено тази, че не можем да запишем час при него/, но тя не е доволна от новия лекар и държи на д-р Райнов. Как да запиша час при него?
 Хубав ден ви желая.

# 139
Добро утро!
Днес отново се опитах да запазя час при д-р Райнов чрез сайта му. Невъзможно! Така е от месеци. Майка ми е негова пациентка повече от 10 години. Смени лекаря /причината е само и единствено тази, че не можем да запишем час при него/, но тя не е доволна от новия лекар и държи на д-р Райнов. Как да запиша час при него?
 Хубав ден ви желая.
Здравейте,
скоро не съм запазвала час при д-р Райнов, но преди 2г, като се опитах през сайта да запиша се оказа, че не мога защото се опитвах да е по НЗОК, той приема само частно и приемът ми беше платен. Сега като погледнах сайта и  продължава приемът да е Платен. Излезе ми декември, кога приема и часовете. Където пише с големи букви "Запазете час", под текста има видеоинструкции подробно как да го направите. Иначе отдолу натискате зеления бутона Платен прием, след това натискате черния бутон Следващ, и ви се появява календара. Изберете за декември месец. До колкото си спомням при него датите за преглед се дават месец за месец. След като изберете Декември, изчакайте да се заредят и изберете дата. Тогава ще излязат и часовете за съответната дата. Избирате часът и натискате черния бутон Следващ и се появява формуляра с лични данни. И по този начин следвате стъпките.
Надявам се горе-долу да съм описала разбрано. Но има видео инструкции, ако ги гледате тях, ще ви е по-лесно.

# 140
Добро утро!
 Хубав ден ви желая.

Има много свободни часове даже за понеделник 2.12.

# 141
Добро утро!
 Хубав ден ви желая.
Здравейте,
скоро не съм запазвала час при д-р Райнов, но преди 2г, като се опитах през сайта да запиша се оказа, че не мога защото се опитвах да е по НЗОК, той приема само частно и приемът ми беше платен. Сега като погледнах сайта и  продължава приемът да е Платен. Излезе ми декември, кога приема и часовете. Където пише с големи букви "Запазете час", под текста има видеоинструкции подробно как да го направите. Иначе отдолу натискате зеления бутона Платен прием, след това натискате черния бутон Следващ, и ви се появява календара. Изберете за декември месец. До колкото си спомням при него датите за преглед се дават месец за месец. След като изберете Декември, изчакайте да се заредят и изберете дата. Тогава ще излязат и часовете за съответната дата. Избирате часът и натискате черния бутон Следващ и се появява формуляра с лични данни. И по този начин следвате стъпките.
Надявам се горе-долу да съм описала разбрано. Но има видео инструкции, ако ги гледате тях, ще ви е по-лесно.
Много добре го описахте, благодаря Ви много. Успях да запиша час платено. Един съвет и от мен - не очаквайте, че на посочената дата в 8 часа сутринта ще имате възможност да запишете час, ние успяхме в 12 часа. Все още има свободни, платени часове. 🌺

# 142
В края на всеки месец излиза графикът за следващия. Бързо се запълват обаче часовете. За 2-3 дни свършват обикновено.

# 143
  • София
В края на месеца излизат новите свободни часове. Преглед има само и единствено платен. Беше 80 лева миналата година. Вторичен преглед няма. Всеки път си се плаща по 80 лева.

# 144
100лв е прегледът.

# 145
Здравейте, доктор Кюлев само в Токуда ли преглежда?

# 146
  • София
Да, само в Токуда.

# 147
Здравейте,
Очният специалист ми препоръча консултация с УНГ, заради стеснен слъзен канал, предизвикваш сълзене от окото.
Може ли да ми препоръчате добър УНГ специалист за този случай?

# 148
Здравейте,
Очният специалист ми препоръча консултация с УНГ, заради стеснен слъзен канал, предизвикваш сълзене от окото.
Може ли да ми препоръчате добър УНГ специалист за този случай?

Препоръчвам ИСУЛ - доц. Попов, или Токуда - др Кюлев

# 149
Ако сте от/около Пловдив, а дори и не, горещо препоръчвам д-р Гюлев от Пълмед. След ходене по мъките една година със сина ми, при кого ли не в София, накрая той го оправи.

Общи условия

Активация на акаунт