Уши, нос, гърло - гр. София - тема 2

• 61 052
  • 224
  •   2
Отговори
# 210
Успях да се свържа с нея и на мен ми каза, че не записва часове, на четни дати след 13:30 на ул. Позитано се ходи и се чака, но явно не е в мц Лора. На 3ти етаж.

Благодаря. Кабинета й е в сградата на мц Лора, но тя не се води към тях.

А все още ли работи по НЗОК или на платен прием?

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 12:50 от Blubel

# 211
Работи с НЗОК!

# 212
Здравейте! Знаете ли на коя дата отварят часовете за доцент Рангачев в супердок ?

# 213
Здравейте! Знаете ли на коя дата отварят часовете за доцент Рангачев в супердок ?
Това съм запазила като полезно, не помня от коя тема беше.

# 214
Това съм запазила като полезно, не помня от коя тема беше.

Благодаря! Явно наистина свършват на мига защото днес така и не успях

# 215
Здравейте, синът ми е на 22 но не може да се отърве от постоянни инфекции на гърлото.
3та сливица вадихме като беше малък. Всяка “настинка, вирус” преминава в бактериална инфекция. Все се покашля, нещо дразни гърлото, секрети се появяват.
Бързо преминава инфекцията в синусите.

В момента е в Сф за известно време и може да отиде на консултация.
Препоръка?

# 216
MarietaYo, трябва да дадете секрет от носа и гърло за изследване. Аз го давах през декември 2024 г., струваше 35 лв., взимат го в лаборатория, и се откри стафилокок ареус. Дадоха ми антибиограма, пих антибиотик и всичко се оправи до днес. А иначе пих антибиотици преди това, назначени от лекари, но ефект нямаше.

# 217
Зная.
Това в последните 2 години сме правили няколко пъти.
Търся насока за лекар. Който би обърнал внимание. Защото звучи прозаично.

# 218
През Супердок запишете час за доктор Рангачев. Ние сме от провинцията отидохме и такова внимание и лично ангажиране към нашия проблем  не сме очаквали че може да  получим. Започнахме лечение и засега вървят добре нещата . Говоря за синът Рангачев за който по може да се вземе час. Бащата доцент Рангачев е от топ лекарите  УНГ но за него по трудно се взема час.

# 219
Благодаря.
Да за Рамгачев и аз искам Simple Smile
Но се протеснявам да не ни просто приемат за тривиален случай светилата

# 220
Имам увличени конхи,  алергия към акари и не мога да спя от запушен нос. Четох за електрокоагулация,  лазерна редукция и подобни манипулации, но се чудя в коя болница най-добре. Бях се спрял на ИСУЛ, но чета лоши отзиви. Ако някой има информация ще бъда благодарен.

# 221
Д-р Катя Кирова ползвам аз като лекар УНГ.

# 222
ИСУЛ е специализирана болница за такива заболявания. Много съм доволна от лекарите там. Тя не е някакво измислено отделение със събрани специалисти откъде ли не е.

# 223
Днес бих искал да похваля д-р Рибагин от 7ма поликлиника на Мария Луиза и Опълченска. Преглежда с направления, с изчакване е и няма часове. Пуска майтапи отвреме навреме. Да е жив и здрав !

д-р Илиян Рибагин е поизкуфял. Наложи ми се да отида на платен прием за 37 евро, проми ми едното ухо и каза "готово". Нощес умрях от болки, отивам пак, той дори не помни, че съм бил предния ден и недоволен, че не съм се бръкнал пак да платя за втори преглед. Но поне ми даде правилно лечение за обикновенна инфекция втория път.

# 224
Исул са много добри . Най добрите за УНГ в страната.

Общи условия

Активация на акаунт