Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 66 491
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте.
На първата страница има сайта elfragnace, харесах си един парфюм от там, разликата с другите сайтове и цените им голяма, дали са оригинали. Поръчвала съм само от Нотино, няколко пъти.
Имам два парфюма от тях - оригинални са, доставката е супер бърза, обикновено на следващия ден пристигат.

# 61
На Елинор от кога им е изключен телефона някои знае ли ?
В понеделник говорих с тях, но сега е изключен...

Вчера също им беше изключен телефона. Тази сутрин, обаче успях да се свържа. Аз направих поръчка на 23 ноември - уж я пратили експресно за утре, ще чакам. Мисля, обаче, че е страшно непрофесионално да си изключват телефона.

# 62
  • у нас
Вчера е онзи ден и аз звънях и телефона им бушу изключен. Днес сутринта се свързах-чакали доставка.

# 63
Интересно при положение, че утре трябва да си получа от Елинор поръчката, защо днес не получих от Спиди известие по Вайбър, както обикновено правят, предния ден преди доставката.

# 64
Проблема е при Спиди, аз получих съобщение в 11:40 в деня на получаването. От Елинор го бяха изпратили в понеделник, в офис на Спиди беше в сряда.

# 65
И аз вчера нямах смс от спиди за доставката днес. В 9 часа ми се изсипа куриера в работата, добре че имах пари в мен, а смс ми дойде по обяд.

# 66
Зари, остави парите, подготвени сме. Много ми лазят по нервите понякога Спиди с това в последния момент да ми звъни куриера, като е на адреса. Ами, ако съм в банята или до магазина, или имам някакво излизане, малоумна работа. Не ме интересува колко са натоварени, звъни се в движение към адреса, 20-30мин по-рано поне, не като си ми на вратата, и да ми кажеш:" Оставям го в офиса" (клон на Спиди), при положение, че си си платил за доставка на адрес, не на клон. На един му викам по-късно да мине, след час или в края на работния ден, давам му даже интервал от 2 часа, нали да си разнесе нещата, дори последен да съм аз, все тая, и пак. Не че нямам близък офис до мен, но все пак. Мразя опашки и навалици, и избягвам при всеки удобен момент.
Забелязал съм, че явно Нотино им е с някакъв приоритет. Първо, че доставката е експресна, така пише на пакета, второ винаги досега са ми идвали нещата от тях рано сутрин 9-10 и на 3-я ден.

# 67
Със Спиди няма оправия, в работата си поръчвам и винаги има кой да ги вземе и да ме няма и след феноменални скандали и за служебната поща, спряха с типичния номер - не бяхте намерени на адрес. Тия дни ни дойдоха служебни пратки няколко с няколко различни куриера в рамките на един час, незнам как да го коментирам това.
На фона на Еконт и DHL са като махленски  куриер, имам чувството че черпят маниери от бг пощи.

От тези проблеми с куриерите губят сайтовете, както се отбеля в темата често това са емоционални покупки и като мине повечеко време може да почнеш да се чудиш това трябва ли ми всъщност.

В Нотино има на  добра цена лимитката на la nuit est tresor, ако някой се интересува.
Ланком са пуснали  и лимитка на  la ville est belle, но не съм я засичала по сайтове.

Толкова парфюми накупих за подаръци и сега взех за мен да се оглеждам, ама пусто нещата които искам, все не изпадат на добри цени или аз не ги откривам.

# 68
И аз нищо не забърсах от Елинор, чак малко ме е яд.

# 69
Получих SMS от Спиди за доставката от Елинор. Чакаме, после ще дам коментар.

# 70
И аз....и аз....тюююююю....разгеле...

# 71
Тете, и ти ли си с поръчки от горещите от 23.11 ?  Crazy Точно две седмици 23.11-07.12.
Абе, ще си струва чакането, като знам на какви цени какво взех Wink Blush Heart EyesStuck Out Tongue.

# 72
Да, да...на 30.11. бе обявено в мейла, че ще ми го доставят. После им писах - обади се девойче и спомена 10.12. Накрая на 7.12.

Да ходя НЕнапарфюмирана толкова време....тц.тц..

# 73
хахах, ти пък, не може да си само с 2 парфюма на кръст, или викаш искаш точно определения за точното място и повод Wink. Айде, да не превръщам в чат темата Wink. Ще се отчетем после Wink.

# 74
И аз, и аз.  Party

Получих ги, всичко е наред  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 11:17 от Nestle93

Общи условия

Активация на акаунт