Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 66 571
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз си получих пратката от Елинор.
Едното беше парфюм, който познавам от години и с вързани очи- Burberry London. Помня го (от преди година, когато изпръсках поредната опаковка) като чудовище с шлейф. Сега се пръснах няколко пъти и нещо нито е така плътен като аромат, нито като трайност. Предните ми 4-5 опаковки са от fragrancedirect
Прочетох, че пробвана и разопакована стока не се връщала.

Едно от нещата, които поръчах, беше и лосионче Brit. Досега не съм поръчвала такова на Бърбъри, но не трябва ли да има защитно фолио на капачката? Това няма и сякаш не е особено пълно.

# 121
Здравейте,
това много ме изненадва- аз имам доста покупки от Нотино и не ми се е случвало подобно нещо. Да не би просто продуктът да е с променена опаковка? Тук много хора се съмняват в продуктите, които получават, но често се оказва, че или не знаят какво точно са (искали) поръчали, или продуктът е променен, друга версия и тн. Просто ми изглежда странно такава фирма като Нотино да си позволи да продава фалшиви продукти- и въобще който и да било сайт, дори и не с тези мащаби, не би искал да си загуби репутацията според мен. Опитахте ли да го върнете?

Здравейте!
Знам, че си има тема за Нотино, ще напиша и там! От няколко години използвам Clinique коректор и много го харесвам! Тъй като напоследък нямах време да стига до физически магазин, реших да го поръчам от сайта. Нищо общо, обаче с оригиналния! И като качество и като външен вид! Жалко, толкова време пазарувам от тях различни неща, но факт е, че откакто станаха Нотино качеството им доста падна, а цените много се вдигнаха.

Не съм опитвала да го върна, тъй като го отворих! Не гледам опаковката, а качеството, като сравнявам със същия продукт закупен от Sephora. Просто е много очевидно! Аз не съм подставяла под съмнение Нотино до сега, тъй като от 5,6години мисля, пазарувам от там, когато нямам време да стигна до магазин или ако има изгодни отстъпки.

# 122
  • София
Ванила Екстазито си мирише дълго при мен, но си мисля, че няма шлейф, ако правилно се изразявам. Стои си близко до кожата.
Имам нужда от помощ от Вас- кой парфюм да поръчам за дъщеря си, знаейки че любим ѝ е Дейзито с белите маргаритки на Марк Джейкъбс?
И моето Екстази е така - много дълготраен, над 8-9 часа го усещам, но шлейфът не е нещо особено. За първи път го купувам и нямам база за сравнение с предишни бройки.

Малко off topic: чудовищен шлейф съм имала от един доста евтин парфюм - Румба на Ted Lapidus. На моята кожа бие Черната орхидея, Извънземното, че даже и парфюма на Мансера, който пръскам последните седмици - Black to Black, а той e брутален. 

# 123
  • София
Румбата май беше с животински полъх. И аз го помня доста силен.

А след като разопакована и пробвана стока не се връща, как човек може да претендира, ако примерно се усъмни в самата течност в шишето? Пръскала съм го стотици пъти този парфюм и толкова лек никога не е бил.

# 124
  • ново
А след като разопакована и пробвана стока не се връща, как човек може да претендира, ако примерно се усъмни в самата течност в шишето? Пръскала съм го стотици пъти този парфюм и толкова лек никога не е бил.

Силно се съмнявам някой да ментосва Бърбъри.
Аз го ползвам от години и го харесвам, но в един момент също спрях да го усещам толкова присъствен. Имам бутилче, купено от летището и тестер.  Ако искаш да ги сравним с твоя - бутилка, дъно, кутия (ако не съм ги изхвърлила) пиши, насреща съм Simple Smile

# 125
Аз си получих пратката от Елинор.
Едното беше парфюм, който познавам от години и с вързани очи- Burberry London. Помня го (от преди година, когато изпръсках поредната опаковка) като чудовище с шлейф. Сега се пръснах няколко пъти и нещо нито е така плътен като аромат, нито като трайност.

Жената преди месец изхаби една стотица от Бърбъри Лондон. Според мен излишно се притеснявате - при нея също не беше кой знае колко присъствен, по-скоро посредствена работа.

Някой с по-подробни впечатления от elfragrance.bg? На клик съм да си поръчам един парфюм, който там намирам най-изгодно, а разликата с нотино е около 40 лв (в нотино е с 40 лв. по-скъп).Rolling Eyes

# 126
  • София
Благодаря ти Г&В!
Като гледам дъното и кутията са окей, имаше и празен ход, но разкъсах зверски целофана като никога Laughing Просто съм го пръскала много и не очаквах изненада.
Добре, че поне си пуснах другия избран парфюм през фрагранса. Чудех се дали да не го взимам от Елинор, ама реших да разпределя рисковете въпреки примамливото предложение от българския сайт. Simple Smile

Argent, мен това ме притеснява- че не е така присъствен, както го знам. Но може пък да съм започнала още повече да "ям" парфюми. Ще си го изпръскам.

Някой поръчвал ли е скоро Сафари от бг сайт?

# 127
Някой с по-подробни впечатления от elfragrance.bg? На клик съм да си поръчам един парфюм, който там намирам най-изгодно, а разликата с нотино е около 40 лв (в нотино е с 40 лв. по-скъп).Rolling Eyes
Чак подробни - не, обаче имам 2 поръчки там, парфюмите са оригинални и доставката бърза. Обмислям нова поръчка от тях, но ще остане за следващата година, изтръсках джобовете в Елинор. Laughing

# 128
  • Бургас
Пуснах поръчка от Парфимо Мон Герлен Флорал,никога не са ме разочаровали дано и този път всичко е наред! Ще докладвам като дойде,но честно казано ще полудея ако трябва да чакам 2 седмици или повече,не мога да живея без този парфюм!

# 129
Bright crystal, значи това е парфюма от който ти трябват литри.
Аз чакам един pure eve от тях, чакането не ме притеснява, но дано е ок парфюма и още разни нещица.

# 130
евата от парфимо е ок, поръчвах я сравнително скоро, след края на лятото

# 131
евата от парфимо е ок, поръчвах я сравнително скоро, след края на лятото

и моят е оригинален

# 132
Бубанка, благодаря
Успокои ме, като му видях цената не можех да повярвам, веднага поръчах и после изпаднах в терзания. Ха ресвам си го много

# 133
и сюблим балкис е на чудесна цена, но с моя доста се мъчим в последно време и повече няма да го купувам

# 134
  • Sofia
Силно се съмнявам някой да ментосва Бърбъри.

Абсолютно всичко се ментосва – скъпи и евтини аромати, обикновени парфюми, тестери и комплекти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт