Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 66 530
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
откакто преди години видях имитации и ментета на перголезе в елитис, съм напълно съгласна с Черната котка Grinning

# 136
  • София
откакто преди години видях имитации и ментета на перголезе в елитис, съм напълно съгласна с Черната котка Grinning
Разсмях се. Синия или найт? SmileSmile
Явно при добро желание всичко се ментосва.

# 137
И балкис го харесвам, но не знам защо рядко посягам към него.
Също смятам, че каквото не са решили, това не са изкопирали, ама и при ментета много аматьори.

# 138
  • у нас
И моята поръчка от Елинор пристигна. Супер са. Даже съвсем, съвсем скоро произведени според бачкода-април и юни 2018год. Поръчах тестени на Trussardi Donna и ЛВЕБ EDP. Ла ви дойде с капачка. Супер доволна съм и от двата. Сутринта пръснах към 10ч на китките си и все още усещам ароматите, макар и слабо. Изненади няма-познавам и двата аромата и да не пропусна - мила съм си ръцете над 20 пъти. Вече се успокоих

# 139
Че пръсни малко и на моята китка де...Stuck Out Tongue Winking Eye
Бравос...дочакахме ги.☺

# 140
Аз си получих пратката от Елинор.
Едното беше парфюм, който познавам от години и с вързани очи- Burberry London. Помня го (от преди година, когато изпръсках поредната опаковка) като чудовище с шлейф. Сега се пръснах няколко пъти и нещо нито е така плътен като аромат, нито като трайност. Предните ми 4-5 опаковки са от fragrancedirect
Прочетох, че пробвана и разопакована стока не се връщала.

Едно от нещата, които поръчах, беше и лосионче Brit. Досега не съм поръчвала такова на Бърбъри, но не трябва ли да има защитно фолио на капачката? Това няма и сякаш не е особено пълно.

Аз също поръчах преди година от Елинор Burberry London и бях сериозно изненадана от малката трайност и липсващият шлейф, а съм го ползвала преди това и знам наистина, за какво трайно чудовище става въпрос.Сега от черният петък си поръчах от там Mon Guerlain Floral- същата работа...Frowning1

# 141
  • София
Еее... верно ли Sad

# 142
Бих посъветвал дамите, съмняващи се в някакви парфюми да правят следното нещо - отивате в Дъглас и правите здраво тествене - гледате шишето, пръскате на стрип, размятате го във въздуха да усетите аромата, а не да завирате нос в хартията Naughty Crazy Party. После си го слагате стрипчето в чантата или джоба Blush. Преди да си тръгнете си пръскате по 2-3 пъти всяка китка и върху дрехата, яке, блуза, палто, все тая.
След като опознаете аромата и искате дискаунт цената, поръчвате от избрания сайт.
Като дойде гледате, оглеждате, тествате аромата. Ако се съмнявате, звъните и се разправяте с желание за връщане, сезиране на КЗП и т.н. Друг начин няма. Ако имате съмнения, много внимателно отворете целофана, може да се отвори без да се къса и тествайте, после го върнете Tired Wink.

# 143
  • София
Знаем как се прави по принцип. Simple Smile
Веднъж да разкъсам целофана (все пак го чакам от 22.12.) и ще се окаже проблемен. Laughing

# 144
  • София
Знаем как се прави по принцип. Simple Smile
Веднъж да разкъсам целофана (все пак го чакам от 22.12.) и ще се окаже проблемен. Laughing

То 22.12 още не е дошъл Stuck Out Tongue Winking Eye

Не го мислете предварително, защото няма смисъл. С риск да се повторя, но единственият начин е паралелен тест с парфюм, закупен от оторизиран представител и сравнение на всичко - кутия, надписи, картон, шише, пръскало, цвят на течността и т.н. , и пак няма гаранция. Четох някъде преди време,че след набиране на популярност, производителите почти винаги реформулират парфюма.
FragranceFanatic, ще ти споделя, че пръскането в магазин не е начин да си убеден в автентичността на един парфюм? Пример, в началото на годината получих при покупка от бутик на Шанел в чужбина, виал на Коромандел едп и много ми хареса. Наскоро си купих парфюма, пак от бутик на Шанел и смея да твърдя, че парфюма от виала и този от шишето са различни. Така че, не смятам, че сме застраховани от непрекъснатите реформулировки на парфюмите от брандовете и все по-трудно е да се установи кой точно аромат е оригинал, реформулирана версия или копие, за съжаление!

# 145
  • София
Оф, 22.11 имах предвид Blush

И аз смятам, че не сме застраховани. Понякога тестерите в Бюти зоуна са сдали багажа. В Дъглас е малко по- добре положението.

# 146
  • София
Има и един друг съществен момент, за който никой не говори- поне при мен е така-
чисто психологически, ако имам дори най- малкото опасение в нещо- мисълта ми работи така, че започвам да се самонавивам, че нещата не са ок.
Много е трудно човек да е обективен, когато е предубеден. За това, ако нещо ме притеснява- не рискувам.

# 147

Стига бе! Аз преди време бях питал за Перголез, защото видях разфасовка от 100 мл или 80 беше, не помня точно... а най-голямото количество, което масово се върти по магазините е 50 мл, и питах дали въобще съществува версия от 100 мл и дали не е менте. Тогава си спомням, тук коментирахме, че едва ли на толкова евтин парфюм някой ще тръгне да прави имитации, обаче явно на всичко се прави.

# 148
Дъглас и Бюти Зон е едно и също, под една шапка са. Оня ден в Мола на Стамболийски, като ходих да си тествам Тонка Империал, в Бюти Зон беше пълно с материали и надписи Дъглас.

Veka, споделяй, споделяй Simple Smile. Добре, съгласен съм. Това, което казваш за бутиците на Шанел е много притеснително, уж е гаранция, че няма менте. Все си мисля, че от това по-голяма гаранция за НЕ менте, няма. Склонен съм да вярвам, че повечето от недоволните попадат или не реформулировки, или не познават аромата и как се развива, не само това, а знаем, че при всеки е различно от химия, кожа, храна, настроение, ако щеш, болен ли си, здрав ли.
Млад съм още, да съм жив и здрав дълги години имам пред мен да развивам нос и да ползвам стотици парфюми още, въпреки че какво ли не съм душил и тествал последните 5-7г. Сега нещо съм се "амбицирал" да отида в бутика на 'Св.Неделя", ако си го чувала да тествам, ако са зарeдили на Roja Dove Elysium Mr. Green Crazy Party.
Последните 2-3м тествах Mancera, Parfums de Marly най-известните им, няколко Amouge-а, Aqua di Parma, и няколко Bond 9. Еми, да съм харесал 2-3 на кръст, два имам, третият, не си го спомням.
Жалко, че няма къде да тествам екслузивите на Шанел и Диор Crossing Arms.

Между другото да нямаш нещо общо с Veka AG, че дограмата ми е такава  Whistling Crazy.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 22:23 от FragranceFanatic

# 149
  • София
Имам предвид като поведение в магазините- от там според мен в Дъглас е малко по- спретнато и издържано. В Бюти зоната много често има тестери с махнато пръскало, щото не им се слагат нови, има стари тестери, които на светлината въпреки уж подбраните й градуси са сдали багажа и т.н.
Поне моите впечатления са такива. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт