Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 66 538
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Много често има развалени тестери по столичните парфюмерии, факт.

# 151
Скрит текст:
Бих посъветвал дамите, съмняващи се в някакви парфюми да правят следното нещо - отивате в Дъглас и правите здраво тествене - гледате шишето, пръскате на стрип, размятате го във въздуха да усетите аромата, а не да завирате нос в хартията Naughty Crazy Party. После си го слагате стрипчето в чантата или джоба Blush. Преди да си тръгнете си пръскате по 2-3 пъти всяка китка и върху дрехата, яке, блуза, палто, все тая.
След като опознаете аромата и искате дискаунт цената, поръчвате от избрания сайт.
Като дойде гледате, оглеждате, тествате аромата. Ако се съмнявате, звъните и се разправяте с желание за връщане, сезиране на КЗП и т.н. Друг начин няма. Ако имате съмнения, много внимателно отворете целофана, може да се отвори без да се къса и тествайте, после го върнете Tired Wink.

Simple Smile Затова избягвам Дъглас и Сефора, освен в делничен ден и то по възможност при отварянето. Тия дни минавах, щандовете са доста празнички, асортимента е намалял драстично, явно покрай черния петък доста са поизкупили, а сега и те имат на някои марки намаление 20%
Винаги е пълно с такива типажи и миризмата в магазините става непоносима от толкова много и обилно пръскане. Как да усетиш някой парфюм при толкова много миризми.
някои ако могат и целият тестер ще си изсипят отгоре.

Шанел никога не са ме разочаровали, но и не се имам за парфюмен спец да мога да улавям всеки нюанс.

Наясно съм с рисковете, както и че няма нещо, което да не може да се имитира и по опаковка и аромат. Онлайн пазарувам защото ми е по-удобно и ме мързи да обикалям, а и много от нещата ги няма налични по нашите магазини.

П.с. А по въпроса за нишовите аромати, които често са си направо странни, а някои направо ужасни, и тезата, че трябва да имаш парфюмен нос  и дрън- дрън, дрън високопарни слова, за да го разбереш -като прочета нещо такова или като ми кажат нещо от тоя тип в магазин въобще вече и не помирисвам, защото досега са се оказвали разочарование.
Парфюмен експерт няма да ставам, искам си радостта и насладата от ароматите.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 22:34 от zari65

# 152
  • София
Simple Smile Затова избягвам Дъглас и Сефора, освен в делничен ден и то по възможност при отварянето. Тия дни минавах, щандовете са доста празнички, асортимента е намалял драстично, явно покрай черния петък доста са поизкупили, а сега и те имат на някои марки намаление 20%
Винаги е пълно с такива типажи и миризмата в магазините става непоносима от толкова много и обилно пръскане. Как да усетиш някой парфюм при толкова много миризми.
някои ако могат и целият тестер ще си изсипят отгоре.

Шанел никога не са ме разочаровали, но и не се имам за парфюмен спец да мога да улавям всеки нюанс.

Наясно съм с рисковете, както и че няма нещо, което да не може да се имитира и по опаковка и аромат. Онлайн пазарувам защото ми е по-удобно и ме мързи да обикалям, а и много от нещата ги няма налични по нашите магазини.

П.с. А по въпроса за нишовите аромати, които често са си направо странни, а някои направо ужасни, и тезата, че трябва да имаш парфюмен нос  и дрън- дрън, дрън високопарни слова, за да го разбереш -като прочета нещо такова или като ми кажат нещо от тоя тип в магазин въобще вече и не помирисвам, защото досега са се оказвали разочарование.
Парфюмен експерт няма да ставам, искам си радостта и насладата от ароматите.
[/quote]

Hands Plus1 с две ръце подкрепям! определено съм ти фен Grinning (и сродна душа)

# 153
Здравейте, някой има лу код за отстъпка в парфимо. Моля, че искам да взема едно поудре нарсизо родригез😋Малко свеж въздух, че с тия шанели, хермеси и гучита нетарета в последно време се натоварих леко психически...😘😅

# 154
  • Сливен
Момичета,мисля,че в тази тема се спомена за код за отстъпка от Парфюми шоп нет.Ще съм благодарна ако го дадете  пак,че не мога да го открия.

# 155
DECEMBER2018 До днес е кодът.

# 156
  • Сливен
Благодаря

# 157
  • София
при разлика в цената около 15 лв (в полза на Парфимо) бихте ли го избрали пред Нотино?
(72 лв в Парфимо към 84 лв в Нотино)

# 158
# 159
Аз реших да пробвам Elinor и пуснах на ММ и на мен по един парфюм, очакваната доставка е 17.12, че да видим.

# 160
Аз още си чакам поръчките от 23,11. И от Елинор, и от Парфимо. Досега не съм чакала толкова и мъж.Laughing

# 161
Имам предвид като поведение в магазините- от там според мен в Дъглас е малко по- спретнато и издържано. В Бюти зоната много често има тестери с махнато пръскало, щото не им се слагат нови, има стари тестери, които на светлината въпреки уж подбраните й градуси са сдали багажа и т.н.
Поне моите впечатления са такива. Simple Smile
От няколко месеца ходя в мола на Стамболийски за да тествам Narciso Roudrigues Fleur Musk и все нямат тестер- е как да го тествам..? Попитах в парфюмната тема за отзиви, но никой не отговори. Някой от вас има ли отзиви за него? Ще бъда много благодарна за мнения, ако го познавате, разбира се.

# 162
[Simple Smile
[/quote]
От няколко месеца ходя в мола на Стамболийски за да тествам Narciso Roudrigues Fleur Musk и все нямат тестер- е как да го тествам..? Попитах в парфюмната тема за отзиви, но никой не отговори. Някой от вас има ли отзиви за него? Ще бъда много благодарна за мнения, ако го познавате, разбира се.
[/quote]

Преди месец пробвах много от парфюмите на Нарцисо, допадаше ми бялото кубче, но Fleur Musk ми хареса повече - магнетичен, малко  див..Зле съм с описанията на парфюми, но  ще бъде бъдеща покупка, че ги понатрупах доста ...

# 163
Момичета искам да поръчам на ММ Dior Homme Intense.Разгледах цените .Поръчвала съм за себе си от Ivis и от Notino ,гледам този парфюм на различни цени в двата сайта.Дайте идея от къде точно да го поръчам и държа на Коледа да е при него Wink

# 164
  • София
Момичета искам да поръчам на ММ Dior Homme Intense.Разгледах цените .Поръчвала съм за себе си от Ivis и от Notino ,гледам този парфюм на различни цени в двата сайта.Дайте идея от къде точно да го поръчам и държа на Коледа да е при него Wink
Привет shannel, моя съвет е да погледнеш офертата на Parfumi-shop.net - имат код за 10% отстъпка - DECEMBER2018 . Ще се получи добре в твоя случай, защото Dior Homme Intense e скъп парфюм и тези проценти ще ти дадат смислено намаление, особено в случай, че пожелаеш варианта 150мл, а и нямаш риск да ти се забави доставката.

Общи условия

Активация на акаунт