Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 66 552
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Момичета,тези от вас,които поръчаха от Парфимо и чакахте дълго дойдоха ли ви парфюмите? Или ако не са моля да пишете като пристигнат.Зная,че моята поръчка е прекалено нова,но съм нетърпелива,кой знае колко ще чакам моя Мон Флорал,че и излакомях да го грабна в 100мл/обожавам го/ и вече и не се и обаждат,били много натоварени.

# 166
Тия от Елинор ми обещаха, че ще ми пристигне пратката в събота 8ми  ама на нищо ... Днес им звъня "аа Господине до края на седмицата може да сте сигурен, че ще ви дойде пратката" .... Поръчах на 28.11.
За мен това е несериозно, от Парфимо и Нотино не съм чакал над 7 дена ...

# 167
  • До сърцето...
... За мен това е несериозно, от Парфимо и Нотино не съм чакал над 7 дена ...
Ха! ти си от щастливците. Чаках почти един месец, и то в ненатоварен период (края на септември поръчка, едвам дойде за повода - 24 октомври).
По-принцип Парфимо са си бавни, някой питаше по-горе.

# 168
Аз вчера нали писах, че поръчах от Elinor. Днес звънят - нямало ги налични парфюмите, да съм чакала. А снощи беше отразено, че има бройки. Не била актуализирана информацията в сайта.
Пуснах поръчка в Notino и чакам до края на седмицата 😏

# 169
Имам поръчка от Парфимо  от 30.11 и мейл, че на 8.12 е предадена на куриер и втора имам направена на 8.12

# 170
Моята поръчка от Парфимо от 24 ноември още я няма. Надявам се тези дни да пристигне. Имам нова от днес тя сигурно за св. Валентин ще пристигне LaughingLaughing

# 171
Моята от Парфимо, направена на 24,11 днес е изпратена до офис на Спиди, за да си я взема. Но там са само 2 парфюма.
Да видим от Елинор кога ще ме огрее и дали до Коледа ще имаме "победител". Ако "обикалят" за всеки парфюм по 3 дни в отделна страна като доставчик, ще има да почакам поне до 14,12. Smiley

# 172
  • у нас
Някъде има ли код за намаление?

# 173
Моята поръчка от Елинор от 24.11. е вече в мен. Поръчах 3 тестера - перфектни са, с празен ход, единият даже и с капачка. Много съм доволна, струваше си чакането, бих поръчвала пак.

# 174
За капачките на тестерите, сега като се замислих, в магазините отдавна не съм виждала тестер без капачка.

# 175
Взех си ЛВЕБ

Тестер 75 мл. В кутия. С капачка. С празен ход.

Вече съм подобаващо напарфюмирана 😊
От Елинор...поръчка от 23.11....

# 176
Честито Simple Smile А какво ще рече "с празен ход"?

# 177
  • у нас
Че не е ползван и пулвелизатора е празен.

# 178
  • ново
Моята последна поръчка е от 30.11. Нямам никакво инфо какво се случва с нея, но и не бързам. Поръчах L'instant, който много добре познавам. Като дойде ще споделя.

# 179
В петък следобед поръчах тестер от Елинор.
В събота беше при мен, много бързи бе, а се бях наплашила като ви чета:smiles:
Сега, като ме светнахте по въпроса, мога да кажа, че и моят беше с празен ход.

Общи условия

Активация на акаунт