Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 66 632
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Привет дами,
Аз имах дилема дали да поръчам няколко нишови парфюма от Нотино, но преди да го направя писах и тук, а преди малко получих и отговор от един от брандовете на мой въпрос дали мога да имма доверие в автентичността на продавания артикул в Нотино. Става дума за Maison Francis Kurkdjian - отговорът бе следният:
Yoi should nut trust Notino. They are not one of our approved retailers. For a complete list of our approved network follow this link.
All the best
https://www.franciskurkdjian.com/europe-en.html

Та, вие какво мислите..? Споделям като любопитна информация.

# 181
  • София
След 2 седмици чакане получих от Парфимо: La Fin Du Monde Etat Libre d'Orange и El Born Carner Barcelona, изключително съм доволна от ароматите, трайността и ...цените им, особено тази на El Born Carner Barcelona  Flutter  Heart Eyes

# 182
Ааамаха, аз от 20.11 чакам поръчка от Парфимо, питах ги как е възможно по-нови поръчки да идват преди старата, ама и те не знаели, опитвали се да изяснят с доставчика... Оставам с впечатление, че изобщо не е пристигнала в България, щели да ми се обадят, като я пуснат по спиди. Почвам да се чудя дали ще я получа за Коледа поне, очаквах да дойде за началото на декември, ама това вечеее.... No Mouth

# 183
Ако на мен ми бяха отговорили " Yoi should NUT trust Notino" щях да проверя дали съм писал на Майсон Ф.К или на някой друг Grinning Grinning   Оторизираните дилъри биха продавали на цени еднакви или много близки до официалните на сайта на дадената марка Simple Smile поне според мен Simple Smile

Нотино си е най- големия сайт в Европа, не мисля, че ще имаш проблем с тях Simple Smile

Привет дами,
Аз имах дилема дали да поръчам няколко нишови парфюма от Нотино, но преди да го направя писах и тук, а преди малко получих и отговор от един от брандовете на мой въпрос дали мога да имма доверие в автентичността на продавания артикул в Нотино. Става дума за Maison Francis Kurkdjian - отговорът бе следният:
Yoi should nut trust Notino. They are not one of our approved retailers. For a complete list of our approved network follow this link.
All the best
https://www.franciskurkdjian.com/europe-en.html

Та, вие какво мислите..? Споделям като любопитна информация.

# 184
  • София
Това е отговорът, който получих от официалната фейсбук страница на бранда, която е заявена на сайта им. Много от цените на някои марки (например Parfums de Marly) са доста по-ниски от тези в други сайтове, но доколкото четох тук, това не може да критерий за оригиналност на продукт. Та, аз споделям само отговор на запитване Simple Smile

# 185
Здравейте,
това много ме изненадва- аз имам доста покупки от Нотино и не ми се е случвало подобно нещо. Да не би просто продуктът да е с променена опаковка? Тук много хора се съмняват в продуктите, които получават, но често се оказва, че или не знаят какво точно са (искали) поръчали, или продуктът е променен, друга версия и тн. Просто ми изглежда странно такава фирма като Нотино да си позволи да продава фалшиви продукти- и въобще който и да било сайт, дори и не с тези мащаби, не би искал да си загуби репутацията според мен. Опитахте ли да го върнете?

Здравейте!
Знам, че си има тема за Нотино, ще напиша и там! От няколко години използвам Clinique коректор и много го харесвам! Тъй като напоследък нямах време да стига до физически магазин, реших да го поръчам от сайта. Нищо общо, обаче с оригиналния! И като качество и като външен вид! Жалко, толкова време пазарувам от тях различни неща, но факт е, че откакто станаха Нотино качеството им доста падна, а цените много се вдигнаха.

Мнеее, продуктът, или по-скоро опаковката, е абсолютно същият. Няма абсолютно никаква промяна. На вид парфюмът е същият, но май дори да се "изкъпеш" с него, след малко няма никакъв аромат.
А и щом notino.bg упорито и методично ми трият коментарите (де да бяха толкова методични и в доставките на оригинали...), вместо да отговорят подобаващо, смятам, че е напълно ясно в що за фирма са се превърнали.
Да не говорим, че по страниците им из нета няма имейл за връзка с тях.

# 186
  • Sofia
Ако на мен ми бяха отговорили " Yoi should NUT trust Notino" щях да проверя дали съм писал на Майсон Ф.К или на някой друг Grinning Grinning

Това не е индикатор. Много пъти ми се е случвало служители на големи международни сайтове / фирми да ми връщат e-mail, пълен с очебийни правописни грешки.

# 187
Ако на мен ми бяха отговорили " Yoi should NUT trust Notino" щях да проверя дали съм писал на Майсон Ф.К или на някой друг Grinning Grinning

Това не е индикатор. Много пъти ми се е случвало служители на големи международни сайтове / фирми да ми връщат e-mail, пълен с очебийни правописни грешки.

Съгласен. Да не говорим за това,  че много от големите фирми икономисват, наемайки например индийци (дори цели отдели от такива във съответната страна), а техният английски е...
Вече е важен е източникът на отговора, а не самият отговор.

# 188
Каквото и да мислим те са си го казали, тези специално не съм ги гледала, но всеки сайт на парфюмерийна фирма има списък с местата където се продават нещата им.
Това че са голяма фирма, въобще не е гаранция за нищо.
За мен Нотино са с същите или подобни доставчици като парфимо, с тая разлика че надуват цените много и имат по-голямо разнообразие.
Парфюми от високия ценови клас не пазарувам от сайтове, в нотино нещата, които съм сравнявала са с 5-7% по-евтини от цените на сайта на производителя, не е сума, която ще ме мотивира да направя покупка.

Направих и аз една поръчка от Елинор, че някак ми е некомфортно да се деля от групата, без поръчки оттам - тестери са ще видим.Simple Smile

Много от официалните сайтове доставят до бг, за който се притеснява след първа покупка, почват да идват кодове за отстъпки, подаръчета към поръчките, а начина на опаковане на пратките няма да коментирам - мислен е всеки детайл.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 18:23 от zari65

# 189
Как се пазарува от сайта на производителя?

# 190
Как се пазарува от сайта на производителя?
Бързо, лесно, с много подаръци и ваучери за намаление при следваща покупка.
Специално за Кюрджиан няма по- изгодно място за травъл сетовете.

# 191
Пазаруваш както в останалите сайтове, няма разлика, единствено от френската сефора, на който му се занимава пускат много добри намаления в сравнение с нашата трябва с превозвач, че нямат доставка до бг.

П.с. Денси го е написала докато пиша.

# 192
Кой е сайта на ПРОИЗВОДИТЕЛЯ на Ланком?

# 193
Ето за Франция, за другите държави е друго разширението.
https://www.lancome.fr/
https://www.lancome.com/

# 194
И аз предпочитам да си купя парфюма от Гучи, но в сайта им е 90€.
Ето за Ланком

Общи условия

Активация на акаунт