Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 65 711
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Супер. Само не разбирам защо се защитавате и не спирате да пишете. Вчера лично моите постове бяха насочени към другата потребителка, която изрази силно възмущение. Но вие упорито се включвате вместо нея, незнайно защо решила, че някой се обръща към вас. Simple Smile
Никой не ви напада, а повечето потребители в темата са редовни клиенти на парфюмните онлайн магазини и подобни включвания от нищото, с истерия и неинформираност, звучат леко несериозно и неадекватно.

Разбира се, че има вероятност и от несполучливи покупки. Ако се чете назад в темата преди да се пише, ще са ясни много неща за онлайн пазаруването на парфюми. Има и доволни, има и недоволни, начини на връщане, как, за кои продукти и така.

Успешни и радващи ви парфюмни покупки!

# 556
Включвам се и пиша, защото бях обвинена в конкуренция, в това, че с другата потребителка сме един човек, в това, че лъжа и си измислям или втълпявам и много други обидни думи. Затова пиша. Просто не съм го очаквала. Като четох старите теми за нотино и парфимо (да се информирам и насоча от къде да поръчам), такова отношение към хора с проблемни парфюми не бях срещала.

# 557
Не пазарувайте от тези сайтове, разбрахме.
Аз пък събирам желания и финанси за следновогодишна атака.

# 558
Явно нищо не сте разбрали...

# 559
Явно нищо не сте разбрали...
Спокойно, важното е ти да разбираш - нали си чужденка Simple Smile

# 560
Еее, не, аз се мъча тук да комуникирам, не да водя монолог. Но отсреща трябва да има някой, който да слуша. Не смятам, че пиша неразбираемо... Явно не в мен е вината.

# 561
Какво има за разбиране, онлайн магазинът е търговец, както и физическият магазин. Греда може да нацелиш и в двата. Но за това не е виновен търговеца, а производителя.
Опитай се да върнеш нещо във физически магазин разопаковано или защото вече си размислила, масово на хората даже и не им минава тази мисъл, но като стане въпрос за онлайн пазаруване имат доста по-завишени очаквания.
Не си нито първата, вероятно няма да си и последната, която се оплаква, че не и харесва парфюма как мирише, но пък сте готова при изгодни цени да продължите да пазарувате отново мрънкайки.
Греди и аз съм имала при поръчки на сляпо по описание във фрагантика, но за това не ми е виновен онлайн търговецът.
Какво повече да те четем да преповтаряш едно и също и после се чудиш, че си оставила впечатление, че си от конкуренцията.
Няма развитие, просто еднотипно мрънкане без факти.

# 562
 Effe, добре си дошла, аз лично коментирах писанията на другата потребителка, която млъкна.
 Ако звучим грубо, това се дължи на прекомерното количество захар, което обичайно се поглъща около
 тези празници. От личен опит говоря Laughing Това е шега, разбира се.

За съжаление в България не е практика да върнеш отварян продукт, поне за онлайн магазин съм чувала
 само за Нотино, но не съм и пробвала  Rolling Eyes От там пък не възнамерявам да купувам, поради цени почти
 идентични с тези в магазините.

Весели празници на всички Hug

# 563
zari65, пореден пример, че не се чете изобщо това, което съм писала. За пореден път повтарям: нито съм размислила, нито купувах на сляпо, нито миризмата не ми харесва, напротив, обожавам този парфюм, нито мрънкам. Исках да споделя и очаквах помощ от някой, който е бил в подобна ситуация. Това е. Купих 3 парфюма на сляпо, 2 от тях не ми харесват, но нямам намерение да ги връшам, защото са ок. Просто не са по мой вкус. Но на разваления му личи, че не е добре. Не само че познавам миризмата, а те просто всичките развалени миришат еднакво. И дори в този случай не обвинявам търговеца. Просто се случи. Четете по-внимателно, моля.
Освен това в рекламацията писах, че искам замяна на парфюма, което ясно говори, че не съм размислила и си го искам.
Smartie, благодаря Simple Smile. Аз все пак ще опитам да го върна. Ако не успея, ще им го пратя, защото така или иначе е за хвърляне. Ако се намери някой, който да му обърне внимание, може и да си получа парфюмчето Simple Smile.

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 15:37 от effe

# 564
Често пазарувам от сайтове, включително и от Парфимо. Развален парфюм /тестер/ съм получавала един-единствен път, но не от Парфимо, а от Джет.бг, преди няколко страници писах за това. Не го върнах, нито съм правила рекламации, изхвърлих го. Сега обаче си спомних, че няколко мостри от Парфимо също отидоха в коша за боклук, беше преди доста време. Помислих си, че причината е в пластмасата на флакончето, че е дала един особен дъх на течността. След това мостри съм поръчвала само от Нотино и нямам забележки.

# 565
Ох, благодаря, че все пак има "хора с проблеми" Wink Simple Smile.

# 566
Ох, благодаря, че все пак има "хора с проблеми" Wink Simple Smile.

Е, друго си е и на Вуте да му е зле. Олеква някак.
Не разбрах за какво са благодарностите.

# 567
И пак заяждане. Не е хубава черта, да знаете. А благодарностите са за това, че някой потвърждава, че се случва и че не си измислям, а не че ми олеква. То трябва и малко мисъл да се вложи в четенето. Но явно вашето мислене е такова.

# 568
И пак заяждане. Не е хубава черта, да знаете. А благодарностите са за това, че някой потвърждава, че се случва и че не си измислям, а не че ми олеква. То трябва и малко мисъл да се вложи в четенето. Но явно вашето мислене е такова.
Каквото повикало...
Това, че се случва вече го уточнихме. Не разбирам, защо се дъвче едно и също нещо.
Прочети си пак поста за благодарностите и после помисли, какви мисли могат да се вложат в безмислието.
.

# 569
Е, то се каза вече, че който чете или е чел темата назад, ще е наясно, но някои си търсят внимание. Аз приключих с обясненията по въпроса.

Някой писа по-напред за parfumeria.bg. Това не е ли вторият сайт на Елинор или се бъркам? Сайтът явно още не е добре разработен, не ми зареждат менютата, не мога да пускам филтрите, бе тегава работа. Не бих рискувала на този етап от нещо толкова калпаво.

Общи условия

Активация на акаунт