Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 65 713
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Сарказъм! Не е съвет!

# 541
  • Бургас
хм....а чубрицата на девойката ,на какво ли ще и замирише ....ако е на парфюм ,имаме спешен случай Ill

# 542
Писах за парфимо, че съм много доволна, въпреки единия парфюм. Даже след него поръчах още. Ако бяхте чели внимателно, щяхте и да разберете за кой парфюм става въпрос. Не ме обвинявайте в конкуренция! Който иска, мога да му изпратя хартийка с напръскания парфюм да разберете за какво става въпрос! Не е честно! Както писах вече, никога не съм купувала онлайн парфюми, но се престраших и радвам се, че намерих сайт, от който съм убедена, че получавам оригинали. Така че стига с тези съмнения. Случи ми се такъв парфюм и точка по въпроса. Пращайте адреси да пращам доказателства!

# 543
Ох, ама момичета, така кажете, че bialata3 и effe сте едно и също. Поне да не се хабим да отговаряме.
Рев до небесата, а то било едно и също. Ами, връщайте щом сте неудовлетворени, стига спам в темата.

# 544
Това е смешно вече Grinning

# 545
Къде казах, че предварително знам, че ще съм прецакана? Питам дали има риск да стане така или не! Защото за първи път поръчвам от Parfimo. Парфюмът, който си поръчах, се продава у нас само в този сайт.

Ето това пише в Fragrantica за излизането на този парфюм:

Просто се чудя дали има риск, имайки предвид, че парфюмът е от 5 години на пазара, да е застоял и недобре съхраняван? Знам, че вие момичета купувате доста от Parfimo и все някоя е поръчвала по-старичък парфюм, та имали ли сте подобни проблеми? ☺️
Когато човек си мисли, че ще бъде прецакан, винаги намира причина да е недоволен от получения продукт. Препоръчвам да се насочите към физическите парфюмерии.

# 546
И при мен в поръчка от парфино са сложили мостра мъжка - въобще и нямам намерение да я пробвам. Всичко от парфино е развалено Sad Много съм разочарована!
Е, хайде сега - чак пък развалено! Много крайно твърдение. Че са абсолютно неадекватни в отношението си към "неудобните" клиенти, които си търсят правата, поради грешки на сайта, който като наказание /че са казали неудобни истини/ ги блокират, след което пращат призиви: "С нетърпение очакваме следващото Ви посещение на нашия сайт"!?!?!, та... неадекватни са в поведението и отношението си, но продуктите им са оригинални. Дълго време им бях клиент и не съм получила нито едно менте, гарантирам!!!  Peace

# 547
Здравейте! Има ли активни кодове в Парфимо? Дълго време пазарувах от Нотино, но цената на продукта, който желая е много висока в момента и реших да поръчам от Парфимо.

# 548
 Никога не съм получавала развалена мостра или продукт от сайтовете за парфюми. Rolling Eyes
 Моите поръчки от Парфимо дойдоха перфектно опаковани, нямам никакви забележки. Не се и съмнявах
 де.
 Разбирам желанието на всеки да спести някой лев, но ако сте мнителни по натура не си причинявайте
 подобни неща, особено пък по празниците.
 Видях някакви истерични постове по повод на сайт, на всичкото отгоре и неграмотно изписван.
 Няма вариант всички мостри да са развалени. Много вероятно е поръчалата просто да не знае какво да
 очаква като аромат.
 Да не изпадам в детайли, защото е обсъждано в парфюмната тема, но съм имала и
 мостра на изключително талантлив парфюмерист, която върху мен си беше жива урина от магаре  Laughing.

Дишайте дълбоко и го давайте спокойно, светли и хубави дни на всички Heart Eyes Hug

# 549
Аз не знам вече как да обясня, че не става въпрос за менте. Не се съмнявам, че парфюмите са оригинални. Също така става въпрос за парфюм, който ми е познат до болка. Който не е имал възможност да помирише развален парфюм, няма да разбере за каква миризма става въпрос. Това не може да се определи като миризма на парфюм.
Не знам по какви причини предишния ми пост бе изтрит. Исках само да кажа, че от форума очаквах съвети и помощ, а не нападение. Никога не съм писала негативи за парфимо, не се съмнявам в качеството на продуктите, но както навсякъде, случват се и кофти стоки. За жалост случи се на мен. Ще прозвучи грубо, но го пожелавам на всеки, който се съмнява.
п.с. ако неграмотното се отнася за моите постове, то това е защото не съм българка. Но не смятам, че трябва да се обяснявам.

# 550
Аз не знам вече как да обясня, че не става въпрос за менте. Не се съмнявам, че парфюмите са оригинални. Също така става въпрос за парфюм, който ми е познат до болка. Който не е имал възможност да помирише развален парфюм, няма да разбере за каква миризма става въпрос. Това не може да се определи като миризма на парфюм.
Не знам по какви причини предишния ми пост бе изтрит. Исках само да кажа, че от форума очаквах съвети и помощ, а не нападение. Никога не съм писала негативи за парфимо, не се съмнявам в качеството на продуктите, но както навсякъде, случват се и кофти стоки. За жалост случи се на мен. Ще прозвучи грубо, но го пожелавам на всеки, който се съмнява.
п.с. ако неграмотното се отнася за моите постове, то това е защото не съм българка. Но не смятам, че трябва да се обяснявам.

А защо все пак не споделите кой е парфюмът? Ако може и със снимка, още по-добре. Може да се окаже, че някой скоро също го е поръчвал и да изкаже мнение. А другите да си имат едно на ум.

# 551
Аз вече писах кой е парфюма. Става въпрос за Calvin Klein eternity. Снимка няма да помогне, защото всичко изглежа идеално.

# 552
Сега прочетох първия ми пост. Е, тогава излъгах Grinning. Бях толкова разочарована и писах, че няма да повторя. Но само след няколко дена направих втора поръчка и съм много щастлива Simple Smile.
Наистина очаквах помощ от вас. Затова се регистрирах. Това, че на вас не ви се е случвало не означава, че няма кофти партиди. На моя парфюм годината на производство е съвсем прясна, но какво от това? Нещо с него не е наред. И това изобщо не означава, че сайта не става. А и да е така, всеки има право на мнение. Нали за това сме тука, да обсъждаме!

# 553

Effe, само за твоя информация, винаги се разбира, кога става дума за писане от чужденец и неграмотно такова.
Мисля, че изчерпа каквото имаш да ни съобщиш.

# 554

Effe, само за твоя информация, винаги се разбира, кога става дума за писане от чужденец и неграмотно такова.
Мисля, че изчерпа каквото имаш да ни съобщиш.

Сега не знам, дали това означава да млъкна Grinning. Ако е така, искам само още нещо да добавя Simple Smile. Ако си бях поръчала само един парфюм, и той беше развален, сигурно щях да се откажа от сайта и да пиша само негативи. Всичко зависи от гледната точка. Но аз поръчах 7! Затова си оставам в парфимо Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт