Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 65 731
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, никой ли не е пазарувал парфюми оттук? Само тук си открих един спрян от производство парфюм, а в Амазон не мога да пазарувам сега. Ако никой не е пазарувал оттук, дали можете поне мнение да ми дадете, защото трябва спешно да реша дали да си купя парфюма оттук? 🙏

https://4beauty.bg/

И аз веднъж поръчах спрян от производство парфюм, публикуван като наличен в този сайт, но ми писаха, че го нямат. Така че много вероятно и на теб така да ти отговорят. Слава богу, с малко повече усилия, ровене и поръчвания в няколко подобни сайта със сходен резултат, успях да си набавя търсените от мен парфюми.

# 496
Девойки, попаднах в рая на парфюмите...В Москва във почти всички молове парфюмите на почти всички брандове са с 50% намаление за Коледа. Познайте! Като обезумяла накупих 7 парфюма. Happy от всякъде...

# 497
Момичета, поръчах си един парфюм на Тейлър Суифт от Parfimo, който парфюм е създаден през 2013 година. Фактът, че е пуснат преди 5 години, ме накара да се замисля, има ли риск от Parfimo да не са го съхранявали през годините добре и съответно да си е променил аромата или дори да мирише зле?

# 498
  • София
Здравейте!
Напълно разочарована от parfimo.bg
Получени 1 парфюм и 4 пакета мостри. Само 1 пакет от мострите става.
Парфюма и другите мостри са стари и развалени, миришат на "подпровки".
Може ли някъде по бар кода да проверя кога са произведени?
Може ли да ми кажете къде се връщат продуктите? Имал ли е друг случай с развалени/стари парфюми?
Почвам да чета условията за връщане към parfimo.bg
Весела Коледа на всички!

Момичета, поръчах си един парфюм на Тейлър Суифт от Parfimo, който парфюм е създаден през 2013 година. Фактът, че е пуснат преди 5 години, ме накара да се замисля, има ли риск от Parfimo да не са го съхранявали през годините добре и съответно да си е променил аромата или дори да мирише зле?
Прочети моя пост - парфюмите, които получих са стари!

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 14:34 от bialata3

# 499
нали правите разлика между "създаден" и "произведен"?

# 500
Мисля, че Барабанче е проверила кода и парфюмът е произведен в годината на пускането му на пазара- 2013г. Или поне аз така разбирам поста й, макар че така написано наистина може да заблуди.
Bialata3, кои са мострите и парфюма? Повечето мостри са в пластмасови опаковки и ми струва логично да се развалят лесно.

# 501
пише "поръчах си", не "получих"
за мен постът й е в сферата на хипотезата

и отново стигаме до въпроса - защо поръчвате щом предварително сте решили, че ще сте прецакани? не разбирам, наистина

# 502
Цитат
Може ли да ми кажете къде се връщат продуктите?
https://www.parfimo.bg/reklamaciq/

# 503
Бубанка, права си, не обърнах внимание на това.
Има къде, къде по-стари парфюми, аз имам парфюм от 2013г и си е наред. В парфюмната тема има парфюмани, които имат парфюми на повече от 10-15г. и са споделяли, че са си наред. Винаги има вероятност да попадне човек на недобре съхранявам парфюм, тогава се прави рекламация.

# 504
Къде казах, че предварително знам, че ще съм прецакана? Питам дали има риск да стане така или не! Защото за първи път поръчвам от Parfimo. Парфюмът, който си поръчах, се продава у нас само в този сайт.

Ето това пише в Fragrantica за излизането на този парфюм:

Просто се чудя дали има риск, имайки предвид, че парфюмът е от 5 години на пазара, да е застоял и недобре съхраняван? Знам, че вие момичета купувате доста от Parfimo и все някоя е поръчвала по-старичък парфюм, та имали ли сте подобни проблеми? ☺️

# 505
  • София
За parfimo.bg
Формуляра за рекламация не съществува, т.е. нищо не се изтегля.
На телефона от вчера не мога да се свържа.
Днес пръснах отново вече всичко мирише на подправки, може би вчера едните са миришели по-малко и затова съм се подлъгала, че може да саи ОК.
Да, мострите са в пластмасови опаковки и стъклени, но всички са с капачки от пластмаса, не са херметизирани като парфюмите и може и затова да са развалени.
Ако не отговорят на 27-28 януари ги пращам в Комисията за защита на потребителя! Изключително съм недоволна!
По-добре НЕоригинален парфюм, но да мирише добре отколкото оригинални РАЗВАЛЕНИ!

# 506
bialata3, и аз имам подобен случай. Писах за това по-рано. Пуснах рекламация, изтегли се. Но помня, че и аз не можах и я  намерих не в рекламации, а на друго място. Ще потърся или ще ти пратя моята.

# 507
Къде казах, че предварително знам, че ще съм прецакана? Питам дали има риск да стане така или не! Защото за първи път поръчвам от Parfimo. Парфюмът, който си поръчах, се продава у нас само в този сайт.

Ето това пише в Fragrantica за излизането на този парфюм:

Просто се чудя дали има риск, имайки предвид, че парфюмът е от 5 години на пазара, да е застоял и недобре съхраняван? Знам, че вие момичета купувате доста от Parfimo и все някоя е поръчвала по-старичък парфюм, та имали ли сте подобни проблеми? ☺️

Имаш право да върнеш парфюма без обяснения в 14дневен срок от получаването му - право на отказ от сключения договор от разстояние  се казва.

Имаш право и на рекламация - тя е отделно и различно от правото на отказ.

Щом се съмняваш, че ще ти хареса това, което си купила - просто го върни или направи рекламация.

# 508
А днес си взех втората поръчка от парфимо и всичко е перфектно Simple Smile.

# 509
bialata3, и аз имам подобен случай. Писах за това по-рано. Пуснах рекламация, изтегли се. Но помня, че и аз не можах и я  намерих не в рекламации, а на друго място. Ще потърся или ще ти пратя моята.

Във "Връщане" вероятно си я открила бланката - при правото на отказ.

Общи условия

Активация на акаунт