Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 65 719
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Нещо обърках при цитирането Simple Smile. Нова съм Wink.
Оправих го Simple Smile.

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 17:31 от effe

# 526
Дали се очакват скоро някакви намаления по сайтовете,или да не чакам и да поръчвам днес от Парфимо? Не ми е спешна поръчка.

# 527
Искам да похваля Нотино - в сряда през нощта поръчах, днес парфюмът беше при мен. Ползвах много добра отстъпка поради "леко измачкана опаковка". Ами трябва да ви кажа, че наистина много леко беше измачкването, защото ми отне доста време докато разбера кое точно от кутията имат предвид. Перфектна опаковка, бърза доставка, много добра отстъпка - с две думи - много съм доволна!  Heart Eyes

# 528
Влизам да ви похваля parfumeria.bg вчера поръчах следобяд, днес Спиди донесоха парфюма,всички кодове проверих,всичко по кутия и капачка.Абсолютно оригинален продукт JOY  на DIOR.Пратили са ми и виалче на Бос Ма Ви и съм много доволна от поръчката.

# 529
  • Бургас
Мимозке,този коментар ми е много полезен и аз го заглеждам тоя сайт и май ще взема да рискувам,а ако попадна на дърво ще върна.Ама дано не се случва де.Stuck Out Tongue Winking Eye Забравих да спомена,че към поръчката ми Парфимо бяха сложили и мостра на някакъв мъжки парфюм на Лемпика.

# 530
  • София
И при мен в поръчка от парфино са сложили мостра мъжка - въобще и нямам намерение да я пробвам. Всичко от парфино е развалено Sad Много съм разочарована!

# 531
  • Бургас
Хм,моят парфюм от Парфимо си е оригинал както винаги и мострата не беше развалена.Никога не съм попадала на развалени парфюми,никога!Качила съм и снимка на парфюма в друга тема,като имате съмнения не поръчвайте от тях и готово.

# 532
И при мен в поръчка от парфино са сложили мостра мъжка - въобще и нямам намерение да я пробвам. Всичко от парфино е развалено Sad Много съм разочарована!
Вие упорито повтаряте, че всичко ви е "развалено" от ПарфиНо, но подминахте удобно въпроса ми и не казвате за кои артикули става въпрос. Ами, споделете, де, да ги избягваме и ние.Simple Smile То само мрънкоч всеки може.

# 533
  • Бургас
АЗ лично не вярвам на писанията ви,не казвате кои са парфюмите и мострите,не качвате снимка да докажете,а и как разбрахте,че всичко от Парфимо е развалено като не сте пробвали мострата?

# 534
Кристалче, действай.Заради ниската цена бях леко притеснена.Регистрацията ми не се помнеше и всеки път я правех ,явно сайта още се разработва..Поръчката ми се затри и като не ми звъннаха за потвърждение ,звъннах по телефона,момичето беше много любезно и бързо,добави ми безплатна доставка въпреки,че в случая не се полагаше и явно докато говореше с мен и оформяше пратката.Изумена съм от бързината.Явно имат още 1 сайт ,защото ме пита за кой сайт звъня..Така,че направо по тел. поръчай.Някои неща са на по-добри цени в Парфимо,но много неща тук..
П.С. Имам много поръчки от нотино,парфимо,елинор,парфюмерия и всичко ми е точно.Слава богу!
Само Мон Герлан от елинор ми беше без код,все едно са отлепяли от хартията ... Звънях, писах не ми дадоха обяснение ,но парфюма го познавам,ползвам го оригинален е ,само дето нямам код...

За развалените,дайте доказателства,за да не си мислим,че сте от конкуренцията им..

# 535
  • на брега
И аз не вярвам на писанията за развалени и чубрични аромати.
Изхождам от личен опит със сайта. И от опита на потребителки, споделящи от дълго време тук инфо за парфюми, купувани от Парфимо.
Поне да бяхте споделили за кои аромати иде реч. Да бъдем и ние предпазливи Mr. Green

# 536
  • София
Които иска да вярва! Така или иначе не искам от Вас да ми върнете парите.
Писала съм на парфино, а ако не отговорят има си Комисия за защита на потребителя!
Ако някой иска мога да му продам читавите мостри, които получих от парфимо - ще му изпратя снимана касовата бележка да си свери цената.
/и отново подчертавам - никъде се съм писала, че не са оригинални, пиша, че са развалени!!!/

# 537
  • До сърцето...
Писала съм на парфино, а ако не отговорят има си Комисия за защита на потребителя!

Пожелавам ти успех, но от моят личен опит изхождайки, си мисля, че няма да ти върнат парите, позовават се на това, че е отворен и тестван парфюма. А бил средство за лична хигиена!!!
И КЗП не помага - 6 месеца(!) след подаването на оплакването, получих отговор на 2 страници, който нищо не казваше.
Сега сме на вълна - европейска комисия, и там много време се протакат нещата.

Но се надявам при теб да не е така, дано им е дошъл акъла в главата.

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 20:47 от Радика

# 538
Цитат
Ако някой иска мога да му продам читавите мостри, които получих от парфимо - ще му изпратя снимана касовата бележка да си свери цената.
Laughing Smile
Ако искате и акции можем да ви пуснем на борсата за тези цени.
Ама вие сериозно ли? Да продадете мостри за по левче-2 на други хора, ама те нали са развалени?!
Я по-добре си починете тук ден-два-три и след Коледа пак си прегледайте парфюмите. Ако пак ви миришат на чубрица, предлагам да ги подарите на някоя роднина, която не харесвате. Кажете, че са оригинални парфюми и се чудите как те не надушват невероятния аромат на парфюмите.
Ек, като се появите някакви такива тролове и ми става забавно. Smiley

# 539
  • До сърцето...
.... Ако пак ви миришат на чубрица, предлагам да ги подарите на някоя роднина, която не харесвате. Кажете, че са оригинални парфюми и се чудите как те не надушват невероятния аромат на парфюмите.
... Smiley

Егати съвета! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт