Изпитани сайтове за парфюми - 13

• 65 699
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Дами, следя поне 10 теми във форума. По-неджелюбно отношение между участниците не съм срещала. Нямам предвид само последните страници...

# 571
И пак заяждане. Не е хубава черта, да знаете. А благодарностите са за това, че някой потвърждава, че се случва и че не си измислям, а не че ми олеква. То трябва и малко мисъл да се вложи в четенето. Но явно вашето мислене е такова.
Каквото повикало...
Това, че се случва вече го уточнихме. Не разбирам, защо се дъвче едно и също нещо.
Прочети си пак поста за благодарностите и после помисли, какви мисли могат да се вложат в безмислието.
.

Един пример за заяждане от моя страна? Добронамерена съм и никого с нищо не съм предизвикала, така че поста за благодарност няма как по друг начин да се разбере. Моля, дайте ми един пример, защо съм заслужила всички тези коментари? Само споделих за несполучливата покупка! Четете назад и ще разберете. Ако съм обидила някого, съжалявам, но вече е прекалено.
Искам да приключа вече, стига сте се хващали за всяка моя дума. Ако има някакво развитие по моя случай, ще ви информирам.

# 572
От парфюмерия бг поръчах един тестер, цената беше много ниска, дойде си ок тестера, но много странна работа, не ми дойде нито мейл за регистрация, нито мейл за потвърждение на поръчката. Звънах на другия ден да питам дали са ме отразили въобще, казаха ми, че е приета поръчката, бързо дойде. Нямам забележки към парфюма.
Случайно ми излезе този сайт докато търсих да сравнявам цени, с опаковането могат да се постараят повечко, всичко друго ок.

# 573
Notino се забрави нещо с цените.

https://www.notino.bg/chanel/les-exclusifs-de-chanel-28-la-pausa … na-voda-za-zheni/,
На сайта на шанел е 200евро и други неща има на шанел, при които цените са 20% нагоре.

# 574
  • София
Даже не евро, а долара... около 345лв. Sunglasses

# 575
Нали бяха намалили доставката Нотино...или само за ЧП беше?
Много им е висока нещо...

# 576
  • До сърцето...
Нали бяха намалили доставката Нотино...или само за ЧП беше?
Много им е висока нещо...

Винаги е била толкова - 5,95 лв.
Просто добавиха "До АПС" за 4,45 лв.

# 577
По черния петък излизаше съобщение, че вече доставката е 3-4 лв..не помня точно колко, но доста снижена беше.
Сигурна съм.
За това питам....

А иначе пускала съм поръчки посл.две години...знам колко им е доставката.

# 578
Последно преди 2 г поръчах от Enzo, тогава ми бяха изпратили и подарък плюс няколко мостри. Сега  си поръчах Chloe , добре, че им беше на промоция (иначе в другите сайтове беше на подобни цени). Дойде за 4 дни, не знаех, че идва от Чехия, иначе тамошно момиче (от името в подписа на мейла съдя) ми отговори след няколко часа да ми потвърди мейла, че имах и някои въпроси. Опакован добре, но трябваше да поръчам и някаква маска евтинджос, че да стане доставката безплатна , парфюма беше 98 лв. Безплатна доставка над 100 лв . Та предпочетох да имам и една маска за лице, да не давам пари за доставка. Мисълта ми беше , че нямаше нищо освен тези две неща, които поръчах.Друго си е да има нещо за гъдел. Докато от Венера козметикс поръчах Si  на Armani, безплатна доставка, и то на другия ден , и ми сложили картичка и красива свещ с тяхното лого. Ами определено ще им бъда клиент Wink

# 579
  • София

https://www.notino.bg/chanel/les-exclusifs-de-chanel-28-la-pausa … na-voda-za-zheni/,
На сайта на шанел е 200евро и други неща има на шанел, при които цените са 20% нагоре.

Не можеш да си купиш този аромат на цена 200 евро, дори и от сайта на Шанел, както и от който и да е техен бутик, така че е хубаво първо да се чете и то внимателно, а след това да се коментират цените.

# 580
  • София-Младост
Код:

Не можеш да си купиш този аромат на цена 200 евро, дори и от сайта на Шанел, както и от който и да е техен бутик, така че е хубаво първо да се чете и то внимателно, а след това да се коментират цените.
https://www.chanel.com/us/fragrance/p/122070/les-exclusifs-de-chanel-la-pausa/

# 581
  • София
Код:

https://www.chanel.com/us/fragrance/p/122070/les-exclusifs-de-chanel-la-pausa/

Както вече написах, хубаво е да се чете внимателно, но .... Между посоченото от Нотино и това има голяма разлика и тоалетната вода 28 La Pausa  от Нотино отдавна не се продава на сайта на Шанел, както и в бутиците на марката.

# 582
Със сигурност не съм забравила френския за един ден, но после ще погледна от лаптопа, че сега не ми се скролва от телефона.
Не съм фен на шанел от вчера и знам цените им наизуст, екслузивите всички са на тази цена.
И понеже не един и два пъти съм пазарувала от шанел съм запозната с политиката им на разпространение - не разпространяват спрени неща и стара продукция по други сайтовете и тази политика се спазва много стриктно.
Та тогава какво прави тоя парфюм в нотино и какъв е точно, щом не може да бъде намерен в шанел, но пък ей на нотино ни го предоставя.
Та и в двата случая не ми е ок тази работа и ми намирисва.

# 583
  • София
Със сигурност не съм забравила френския за един ден, но после ще погледна от лаптопа, че сега не ми се скролва от телефона.
Не съм фен на шанел от вчера и знам цените им наизуст, екслузивите всички са на тази цена.
И понеже не един и два пъти съм пазарувала от шанел съм запозната с политиката им на разпространение - не разпространяват спрени неща и стара продукция по други сайтовете и тази политика се спазва много стриктно.
Та тогава какво прави тоя парфюм в нотино и какъв е точно, щом не може да бъде намерен в шанел, но пък ей на нотино ни го предоставя.
Та и в двата случая не ми е ок тази работа и ми намирисва.

И на френски, и на английски - става на въпрос за официално спрян аромат от ексклузивната линия на Шанел, чиято цена на практика е неопределима.

Весела Коледа на всички!

# 584
  • ново
По черния петък излизаше съобщение, че вече доставката е 3-4 лв..не помня точно колко, но доста снижена беше.
Сигурна съм.
За това питам....

А иначе пускала съм поръчки посл.две години...знам колко им е доставката.

Все си е толкоз. Само до АПС е 4,45.

Общи условия

Активация на акаунт