Азиатска козметика и грим 6

• 46 114
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Може да пробваш тези

# 151
В опит да бъда полезна, (макар че аз съм последната, която има право да препоръчва каквото и да било) за заличаване на белези от акне подхвърлям на Rovectin Cica care balm.
То няма лошо да се препоръчват конкретни продукти,
въпросът е че трябва да се схваща и логиката на използване и нанасяне,
както и действието на активните съставки.

Какво се очаква да постигне човек нанасяйки 1 тоник веднъж дневно сутрин? Не ми е понятно.
Иначе има доста продукти с ниацинамид-на първо време се сещам за Елизавека ХК с прасенцето, също нощната маска на Nightingale с вит.С. има доста избелващо действие и е пример за продукт съдържащ и двете съставки.
На Pyunkang yul тоникът за акне също е с ниацинамид и никак не е лош,взех го на една приятелка за пубера и му действа добре.

# 152
Sambo09, това си е хубав успокояващ кожата крем-не е насочен само за третиране на акне, просто има много добър ефект и върху него. Аз ползвам подобни след киселини, или като застудее, при излагане на по-силно слънце, или дори след празниците като прекаля с лоши храни, алкохол и цигари... Въпросът е по.скоро, че ще трябва да се съчетава и със сериозен продукт за хидратация и такъв с антиейдж ефект, защото той няма как да ги даде (и не се и очаква).
Скрит текст:
Корейска е марката с чуждо участие и е насочена доколкото знам основно към американския пазар. Първоначално са работили с клиники и са разработвали продукти за лечение на дерматити при раково болни пациенти.

# 153
  • Русе
Привет!☺
Получих две нови нещица от YesStyle !

I'm FROM Ginseng serum -
Средно гъста консистенция,лек ненатрапчив аромат,очертава се доста икономичен продукт.Силно подхранващ и хидратиращ при мен,с леко мазно усещане в началото,което напълно изчезва.Не лепне,не дразни кожата,но мисля,че за по-мазни кожи ще бъде тежък.Най-интересно е моменталното "гъделичкане",което се усеща по лицето.Кожата някак е едновременно лифтирана и "напомпена".Силно анти-ейдж действие и страхотен блясък сутринта.Много ми хареса!

От балсама на Heimish не съм толкова възхитена.Тежък,с приятен аромат,измива добре,но при мен изсушава.Сравнявам с измивното олио на Filorga,което използвах досега.Втора стъпка ми е пяната на Benton.

Сега чакам млякото на Hada Labo с арбутин,което мисля да съчетавам с Rohto Melano витамин c.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 00:44 от Sissi 81

# 154
Моля за препоръка.
Мъжа ми е през повечето време е на път и от слънцето и пристискането на очите има гигантски бръчки
На 36 години е и наистина са просто ужасни.
Никога не се е грижил за около очите.
Препоръчайте ми с какво да започне.
Поръчвам от Jolse.

# 155
Моля за препоръка.
Мъжа ми е през повечето време е на път и от слънцето и пристискането на очите има гигантски бръчки
На 36 години е и наистина са просто ужасни.
Никога не се е грижил за около очите.
Препоръчайте ми с какво да започне.
Поръчвам от Jolse.

Няколко пъти съм хвалила околоочтия на benton, в момента е скъп но може да видиш и в други сайтове, също и пачове е добре да ползва.тези на berrisom с плацента в момента ползвам и ми се отразяват добре. Лично аз нанасям и серума с ХК и около очите и смятам, че действа в моя полза.

# 156
  • Germany
Чета ви, но все не остава време да пиша. Нещо интересно - топ 10 корейски продукти за 2018 год. на SokoGlam и  Charlotte Cho: видео https://www.youtube.com/watch?v=LKa54oGRG7s&t=930s и в сайта изброени https://sokoglam.com/products/bokb-travel-set?publisherId=73861& … lickId=2539853068. Аз си харесах няколко неща, но сега по празниците ще се въздържа от поръчки. Получих и кремчето за очи на AHC, но по-нататък ще го пробвам, че имам още от Мизонското. И да споделя, че ензимният пилинг на Amore Pacific е разкошен.  Много мека и нежна пяна образува, има приятен и луксозен аромат.  Един път седмично го ползвам и е доста икономичен.

# 157
Sissi 81, всяка "чиста" козметика първоначално леко изсушава. Същото важи и за PKY например и дори производителите предупреждават, че трябва да се даде поне месец кожата да се балансира и да отвикне от лошите  съставки в предходни продукти. Балма на Heimish и почти изцяло масла без химии и добавки, които да гланцират и  дадат временно усещане за хидратация. Аз съм със суха кожа и намям никакъв проблем с него.  Измивното олио на Filorga не съм ползвала и много трудно намерих състав в нета, за да сравня, само някакво безумие, което ме съмнява да е вярно.
Скрит текст:

PeaPink, ако пазаруваш от BG, SokoGlam е с 15 долара доставка, плюс 20% ДДС ти е калкулирано като такса и тотала става доста неприятен. Плюс това те казват, че си получаваш пратката на адреса, т.е. нещо като DHL и сигурно ще трябва да им даваш права да те представляват пред митниците. Като изключимтова, че имат ексклузивни права да предлагат някои марки и продукти, цените са доста завишени. Определено от корейските сайтове е по-изгодно. Би ли дала линк за ензимната пудра?

# 158
Получавам този крем,спф 50 ра+++, избелващ ефект, против бръчки... супер изглеждаща опаковка и външната кутия и вътре тубичката и
.......обръщам и виждам надписа children combined  да не би да  искат да кажат, че е подходящ и за деца? По принцип всички корейски спф нанася и детето ми, но до сега не бях срещала този надпис.

# 159
  • Germany
Viola Tarakanova, о да, завишени са там цените. Аз просто информативно, като идея за продукти го пуснах. Ензимният пилинг на Аморе е този https://us.amorepacific.com/treatment-enzyme-peel . Аз си взех травел размер от ибей, за да го пробвам, за около 10 долара. Но той е толкова икономичен, че мисля доста ще си го ползвам 😉

# 160
  • София
Само синът ми (на 6 години е) да не разбере концепцията за избелващата слънцезащита, че ще ме юрне да я купувам. Много му се иска да е беличък като мен, милия, а ми е матов (слава богу!)

Теди, с тази избелваща функция не знам колко е подходящо за деца. То е ясно, че избелването не е bleaching в случая, а и избелване казват на какво ли не, но не ми се струва много детски продукт Simple Smile 

# 161
Точно така и на мен ми се струва неподходящо за дете, така че остава само за мен Sunglasses

# 162
Прегледах отгоре отгоре СокоГлам и сравних цената на продукт, който ми е на уиш листа (в САЩ съм, та не плащам шипинг и ДДС)
Продължава да е скъпо, и то доста по-скъпо!
Само един пример:
1. Time Revolution Night Repair New Science Activator Ampoule
$49.00
https://sokoglam.com/products/missha-time-revolution-night-repai … activator-ampoule
2. Същото, но в Таргет- $17.99
https://www.target.com/p/missha-time-revolution-night-repair-sci … &gclsrc=aw.ds
3. Гифт сет на Амазон вкл. травъл размерите на продуктите - $45.99 Free Shipping for Prime Members
https://www.amazon.com/Missha-Time-Revolution-Seller-Special/dp/ … =pla-377053526538

# 163
  • София
Момичета, пристигнаха ли ви поръчките от черния петък от Jolse, тези, които са без проследяване?
Чакам си маската на history of whoo и сега ме е яд, че не я пуснах с тракинг. Имах една поръчка преди това с козметика на Purito, която беше с проследяване и много бързо пристигна.
Аз продължавам да пазарувам от Розата, някак си преглътнах доставката, а в началото ми се струваше лудост да пратя 12-15 долара отгоре, като се има предвид, че от ebay е безплатна, но пък там ме изнервя чакането .....

# 164
Emy, вчера получих 2 пратки от Jolse, поръчани на  23.11 и 24.11, но и двете са с тракинг.

Общи условия

Активация на акаунт