Азиатска козметика и грим 6

• 46 045
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Prismatica Aerie
Благодаря ви Виола и Мишел!
Мишел, аз от пачовете със сьомга не съм доволна и откъм хидратация (освен хлъзгането и кофти формата) - много ми е сух контурът, всичките серуми ги нанасям и там + околоочен.
 Но не съм критерий - има доволни дами.
И с поставянето им се изнервям, шпатулата никаква работа не ми върши - взех пинсетата ми за контактни лещи и  пак се озорих. Не мисля, че съм с две леви ръце, но точно така се чувствам сутрин с кутията! Нямам време за подобни пипкави процедури. Sad Само уикенда ще ги ползвам явно и пак ме дразнят.

# 91
Прага за измивни продукти ми е до 20 лв, да доброто почистване е най-важната стъпка, без него последващите грижи нямат добър ефект, но за неща, които се задържат на лицето минута две и отиват в канала не ми се дават толкова пари.
Ползвам на secret key лимоновата пяна и съм доволна, но зависи с каква кожа си.

# 92

Може ли мнение за този сет, имат и други интересни, но не мога да се ориентирам кое за какво е точно

# 93
Ужас!!! Крема на Leegeehaam наrстина го няма никъде по сайтовете ScreamSobSobSobSobSob Има го в ибей ама май като цяло приключват с този серия, а е толкова прекрасна.... Купувала съм го в началото на годината и тогава си се намираше навсякъде, и то на много добри цени и май ще се запася с 2-3 бройки от ebay Simple Smile

Chory, аз имам впечатления от този измивен на LANEIGE, който е подходящ за суха кожа и ми харесва.
http://jolse.com/product/laneige-white-dew-milky-cleanser-150ml/ … p;display_group=1

До момента мисля че са това публикуваните реферални кодове за Yesstyle:
Скрит текст:
TeAdoRa QDRQL8
Пит E47J4P
Tanya M JYP8AT
LOTUS К52U7Z
Viola VXEUC6
michelle_ma_bell KWB3BF

# 94
  • София
Zari65, беше поръчала едно anti age кремче, но не си спомням как се казваше .... /а пиша от GSM и съм много спъната ...../ дали го пробва вече?

# 95
Аз ползвам серума на iUNIK с чаено дърво от около месец. Бързо попива, не лепне, хидратира добре.
Знаете ли дали в YesStyle се прехвърля за следващата година gold member членството, т.е. 10-те процента отстъпка,  или от 01.01 започваме наново?
Моят код е V74JD3.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 13:50 от NalSi

# 96
В Yesstyle пише това и доколкото го разбирам важи до датата, на която си станал член и заради това продължава и другата година, но точките се нулират на 31.12

Memberships upgraded in January are valid for one year only, e.g., memberships upgraded on January 1, 2018 will expire on December 31, 2018. Memberships upgraded during the rest of the year are valid for both current year and next year, e.g. memberships upgraded on March 1, 2018 will last until December 31, 2019.

Earned membership levels last for the remainder of the current year and all of the following year. Please check your account summary for the expiry date of your Elite Club Membership.

The current membership cycle runs from January 1, 2018 through December 31, 2018. Stylebucks accumulated in a year automatically expire on December 31 of that same year, and then reset to zero on the 1st day of every calendar year.

# 97
Знаете ли дали в YesStyle се прехвърля за следващата година gold member членството, т.е. 10-те процента отстъпка,  или от 01.01 започваме наново?

Мембършипът се запазва за следващата 1 година,но точките се нулират.Мисля че така беше,трябва да погледна за всеки случай.

Виола сега погледнах в ибей,има го кремчето LEEGEEHAAM ,но има и новата версия която естествено е с друга цена,към 38-45 долара.

Виола,писали сме заедно. Hands Plus1

# 98
YesStyle са ми черни, нищо не получавам, защото част от пратката ми я нямат в сториджа им. Е защо продават глупавата маска (  sleeping lip mask), след като я нямат налична? 35 дни... раздразнена съм, защото ми е част от подарък за коледа. 

# 99
michelle_ma_bell Flowers Hibiscus, видях го и аз и мисля да поръчам поне една бройка за резерв, въпреки че новата версия като гледам си е със същата формула, само дизайна са сменили и името (дано! ). Той и преди си вървеше по 30тина долара, явно намаленията са били точно заради спирането на GROW варианта.

AMAEBG,  35 дни е много! Аз само веднъж до сега имах продукт с изчакване, но пак го шипнаха след 15тина дни, а не след 21, както пише в сайта. Иначе напоследък малко им се мотаят поръчките. Моята Hera след почти месец вече е в БГ на разпределителния център, но след поръчката 10 дни ни вест, ни кост по тракинга...

# 100
Emy_emy, околоочния на tosowoong li, пробвах го само, но първо четене ок, но ще пиша като имам повече впечатления.

# 101
  • София
Emy_emy, околоочния на tosowoong li, пробвах го само, но първо четене ок, но ще пиша като имам повече впечатления.
Да, за околочния, той май беше с опция да се нанася и на други части на лицето, или бъркам нещо....

# 102
michelle_ma_bell Flowers Hibiscus, видях го и аз и мисля да поръчам поне една бройка за резерв, въпреки че новата версия като гледам си е със същата формула, само дизайна са сменили и името (дано! ). Той и преди си вървеше по 30тина долара, явно намаленията са били точно заради спирането на GROW варианта.
Аз кремчето го гледам на 18 долара старото сега,
обаче УжасТ, сменили са опаковката и цената и на ампулата.И тя е станала двойна.
Аз може да се запася с нея, защото над 20 долара си е доста за това количество.

Catalano жалко за сьомгата,защото и аз съм с мн.сух контур.Ще ги помисля още малко и ако не намеря друго,ще се прежаля да ги поръчам.Определено ще се върна на японските кремове за очи когато приключа двата корейски които имам.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 16:42 от michelle_ma_bell

# 103
  • София
Момичета, някой писал ли е на розата по някакъв повод? Преди 4-5 дни им писах, че са ми изпратили грешен артикул и до сега не са ми отговорили.

# 104
Мишел, къде го намери за 18? Може ли линк? Ампулата я има в Yesstyle за 11.50 с gold membership. В ebay е към $13

Eвтини нефритени ролери от ибей, за който иска да пробва преди да вложи средства в по-скъпи (нямам представа какви са, от някоя блогърка съм ги видяла)
https://www.ebay.com/itm/Jape-Guasha-Facial-Beauty-Massage-Tool- … ural/282378682384

Общи условия

Активация на акаунт