Азиатска козметика и грим 6

• 46 093
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Нощната маска на Лиоеле съм си я поръчвала от Ибей и струва към 16-18 долара обикновено. Странно ми е как в български сайт ще е 18 лева и ще е оригинална.
Много си лоша. Девойката, прясно регистрирана,  иска да поФали сайта, пък ти цени сравняваш... Нищо не разбираш.

# 121
The ant is... LaughingLaughingLaughingGrinGrin

# 122
Ще ми препоръчате ли освежаващ спрей за лице, препоръчаха ми Caudalie elixir +термална вода, но си мисля дали вие сте ползвали нещо от този род от азиатската козметика и какво ви е мнението

Потърси за korean facial mist, като се съобразиш с типа кожа. Повечето мисля, че съдържат минерална вода, така че  термалната ми изглежда излишна.

За мен освежават и фиксират грима такива спрейове, но някои хора не препоръчват да се използват за навън всякакви подобни продукти, без след това да се попият, тъй като капчиците от спрея действали като малки лупи и се получавало неравномерно изгаряне/потъмняване на кожата, където имало капчици, а извън капчиците оставало по-бяло.

# 123
Благодаря ти
Ще ми препоръчате ли освежаващ спрей за лице, препоръчаха ми Caudalie elixir +термална вода, но си мисля дали вие сте ползвали нещо от този род от азиатската козметика и какво ви е мнението

Потърси за korean facial mist, като се съобразиш с типа кожа. Повечето мисля, че съдържат минерална вода, така че  термалната ми изглежда излишна.

За мен освежават и фиксират грима такива спрейове, но някои хора не препоръчват да се използват за навън всякакви подобни продукти, без след това да се попият, тъй като капчиците от спрея действали като малки лупи и се получавало неравномерно изгаряне/потъмняване на кожата, където имало капчици, а извън капчиците оставало по-бяло.

# 124
Дъжд, сняг и няколко пакетчета Simple Smile

# 125

Виждам в дъното на Neogen cica pads. Би ли обяснила те за какво са? Като купувах червените на COSRX, бяха намалени и се чудех кои да поръчам...основно щото си исках Neogen, де. Sweat Smile

# 126

Ехаааа, ще падне мазане 😁😍
Току що взех хиалуроновия крем на hada labo, ще изхабя колагеновата серия и започвам на хада.
Опаковката на крема е сменена.

# 127
Виола, много красота да ти донесат новите покупки.

Момичета, скърцат ли ви ролерите, моя нещо поскърцва, нормално се движи, но ме дразни това скърцане

# 128
Sambo09, този вариант са с много лека ексфолиация (да не кажа почти никаква) и по-скоро успокояващо действие заради центелата и ги взех , за да ги редувам с червените. Според мен са подобни на новите  Cosrx One-Step Green Hero Calming Pad. На намаление ги взех за проба, но определено по състав и ревюта смятам, че си заслужават. А и са 90бр., като ги резна на половина ще изкарам цяло лято с тях Simple Smile
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_db42348407.html
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_03be398710.html

Зари, аметистовия не скърца. Уикенда успях да се докопам да го пробвам Simple Smile

# 129
  • София
Колко често ексфолирате с падовете? Знам, че логичният отговор е "според нуждите на кожата", но все пак...
Аз засега имам опит само с Neulii, които взех за проба. Хем са ми леки (то и ПХ-то им е леко хахаво, разбирайте високо, за ексфолиращ продукт), хем, ако се отнеса и понатрия или натискам повече, като нищо след това усещам кожата си чувствителна (а моята е много тренирана на киселини и не е за жалене). От друга страна не забелязвам някакво уау почистване, а само леко освежване на тена. Ползвам ги 2-4 пъти седмично.

# 130
Harpalike, може би през ден-два ползвам падовете. Моите вече са на привършване, този път ще взема  Neulii BHA PHA 5.5 Peeling Pad

# 131
И аз през ден. Neulii са ми доста влажни и обикновено минавам с тампона и деклтето, и гърба преди да го усетя сух.

# 132
Падовете ползвам 1-2 пъти седмично като се сетя, моите са доста напоени, остават си влажни и след като мина и деколтето и врата, обаче в момента въобще не мога да се сетя коя марка са.

# 133
  • София
Благодаря ви и на трите Simple Smile
2-3 пъти седмично може би е също моята формула. Чакам си падовете на Neogen и ще видя с тях как е.

# 134
Sambo09, този вариант са с много лека ексфолиация (да не кажа почти никаква) и по-скоро успокояващо действие заради центелата и ги взех , за да ги редувам с червените. Според мен са подобни на новите  Cosrx One-Step Green Hero Calming Pad. На намаление ги взех за проба, но определено по състав и ревюта смятам, че си заслужават. А и са 90бр., като ги резна на половина ще изкарам цяло лято с тях Simple Smile
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_db42348407.html
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_03be398710.html

Зари, аметистовия не скърца. Уикенда успях да се докопам да го пробвам Simple Smile
Виола, благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт