Азиатска козметика и грим 6

• 46 216
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, да виждате познати неща в този клип? Joy
https://m.youtube.com/watch?v=tz6xbHYn8Gs
LaughingLaughingLaughing

# 301
# 302
Цитат на: michelle_ma_bell link=topic=1079365.msg37903021#msg37903021 date=1545074064
[url=https://www.youtube.com/watch?v=GeTQl8VDDeU
Ох, че красота.. ако някой ден се докопам до такова изложение Scream

Sambo09, мисля че като я шипнат поръчката, а за да получиш точки от ревюта трябва да потвърдиш получаване на продуктите.

V V , черната есенция на Бентън е FTE

Agent Provocateur, такъв тип анафилактичен шок с реакция и на лигавиците можеш да получиш ако ползваш продукт с мед/прополис, а си алергична към пчелни продукти. Иначе обикновено от мазила е контактен дерматита-локално по местата, които са третирани и кожата може да е като попарена, със ситен обрив (като изпръхнала), на мехури, само да пари,  зачервена и тн. Може да се получи и при натрупване не само при първа намазване, но пак е само по кожата обикновено  (аз съм от тоя тип идиоти -тъкмо накупя цялата серия и бум, изрина се... Слава богу, с корейците за сего всичко е точно )

Нещо, на което винаги наблягам (Agent Provocateur, не е насочено към теб, а просто напомняне и най-вече за новите ползващи Hug) - всеки нов продукт трябва да се тества преди цялостното въвеждане в режима. Дори и шийт маската като я отворя си мацвам малко зад ухото и нанасям ако всичко е ОК след 15-20 минути.  Нещата се добавят едно по едно в рутината. Подарените при покупка тестери като правило не ползвам освен ако не са на продукти или марки, които следя и ме интересуват. Азиатската козметика в повечето случаи е с много активни компоненти, извлеци, билки и тн.,  и много лесно може да се направи реакция ако не се подхожда с мисъл и внимание.

Скрит текст:
Hanbang e козметиката основана на ориенталската медицина. Обикновено са с доста харасктерна миризма на билки

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 01:20 от Viola Tarakanova

# 303
  • Милано
И при мен се получи така...с моят мургав тен е трудно да попадна на подходящ тон😣😣😣

# 304
Вчера ми пристигна Rohto Hada Labo White UV gel SPF50+/PA++++. Някой искаше да знае как е. Много е добре да ви кажа! Лек е, като воднист крем, попива моментално почти, не оставя никакви бели следи, овлажнява и на практика не се усеща като да имаш слънцезащитна изобщо. Количеството е огромно, 90гр. Пише, че е едновременно хидратиращ крем  за лице, основа за грим и слънцезащита. И най-хубавото, че няма миризма или почти няма. Усеща се едва доловимо специфичният аромат за spf продуктите.
И неприятната част е съставът. Още като го поръчах и Виола мисля обърна внимание, че не е хубав.
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_f30b299091.html
Иначе ето снимки в скрит текст по-долу.
Скрит текст:

# 305
Имам същия УВ крем, още не съм стигнала до него обаче, понеже имам 3 други отворени и наченати... трудно се сдържам Grinning
А го купих, заради горещите препоръки на една дерматоложка-ютубърка, която уважавам. Ето тук можеш да видиш какво казва тя за крема (започва да го коментира на 10тата минута) https://youtu.be/ElKZdoVPyvg

# 306
Бързам да кажа, че вчера с алерголожката стигнахме до заключението, че е почти невероятно подобна силна алергична реакция да бъде предизвикана от козметика (каквато и да е тя!) и че за алерия от козметика е много характерно локално раздразнение на кожата (каквото при мен нямаше изобщо)!

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 16:38 от Agent Provocateur

# 307
Имам същия УВ крем, още не съм стигнала до него обаче, понеже имам 3 други отворени и наченати... трудно се сдържам Grinning
А го купих, заради горещите препоръки на една дерматоложка-ютубърка, която уважавам. Ето тук можеш да видиш какво казва тя за крема (започва да го коментира на 10тата минута) https://youtu.be/ElKZdoVPyvg
Когато решиш да го пробваш кажи как е? И съответно с каква кожа си, защото моята е суха и го усещам като много овлажняващ крем. Нещо обаче ми парят очите днес и трябва да видя дали е от него или от един друг мой проблем.
А мацката от клипа съм я засичала и друг път, не знаех че е дерматолог.

# 308
  • София
Agent, от сърце ти желая да намериш решение за проблемите с реагирането!

Аз съм все още в търсене на нов галактомицелов тоник. Започвам да обмислям дали да е от този тип въобще или да взема някакъв бомбастично хидратиращ с хубав състав.

# 309
IceIce, едва ли скоро ще стигна до него... оказа се, че кремовете които съм започнала, не са само 3 броя Head Band
Скрит текст:
Планирала съм го за лятно ползване, защото е голямо количество, а не знам колко му е срока на годност след отваряне и понеже зимата си мажа само лицето, а лятото - лице, деколте, ръце и т.н.  - та ще стои по-малко време отворен преди да го изразходвам.
Впрочем, имаш ли идея как се четат японските срокове на годност? На моето кремче пише 8F2, но не знам това код за дата ли е що ли...

Agent Provocateur, хубаво е, че козметиката е вън от подозрения, надявам се да сте открили виновника.

Да похваля една шийт маска, която пробвах снощи и много ми хареса ефекта. Доста богата и "хранителна" есенция, тънък и идеално прилепващ към кожата шийт, но формата му е ужасна - за малки и приближени очички, отвор за детска устичка, който на мен ми идва някъде към долната устна и брадичката. Как я мразя тази форма на маските... ама пък есенцията е разкошна и голямо количество.
Скрит текст:

# 310
Тепърва ще правим кръвни и други тестове, защото съм все още на лекарства, но дано!

Като си сложа шийт маска с ножичка си я доразширявам винаги Simple Smile

# 311
Agent Provocateur, вярвам че ще се уточни какво е провокирало реакцията.
Моето лице е малко и тези маски са ми точно по мярка. Дори лицето ми има азиатски черти, често ме питат дали имам  азиатски корени.

# 312
Няма маска, на която да не разширявам отворите за очите, не че моите са някакви огромни, но всичко което съм ползвала е с много малки отвори.

# 313

Айй, Dr.Dreу може и да е дерматолог, но има доста спорни видеа и коментари на продукти. Честно казано ми е трудно да й се доверявам на мненията, защото тя често  пренебрегва проблемни съставки и откровено хвали козметики с не добър състав без дори да го спомене ("продуктът е просто прекрасен" ама е с алкохол като основна съставка, пълен пакет силикони , парабени, феноксиетанол, парфюм и това само на пръв поглед Simple Smile )

# 314
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Айй, Dr.Dreу може и да е дерматолог, но има доста спорни видеа и коментари на продукти. Честно казано ми е трудно да й се доверявам на мненията, защото тя често  пренебрегва проблемни съставки и откровено хвали козметики с не добър състав без дори да го спомене ("продуктът е просто прекрасен" ама е с алкохол като основна съставка, пълен пакет силикони , парабени, феноксиетанол, парфюм и това само на пръв поглед Simple Smile )
+1
По никакъв начин не ми вдъхва доверие и на мен - очевидно има сериозен хранителен проблем и е наясно с това, защото всякакви критични коментари под клиповете биват изтрити. Гласът й пък съвсем не ми е убедителен - фалцетен и нервен и просто си я представям как пищи.
Сори за офтопика, но не се сдържах.

Като си сложа шийт маска с ножичка си я доразширявам винаги Simple Smile
Съвсем ме отказа с това, точно се бях навила да пробвам.
Агент, пиши като се изясни към какво реагираш така Hug В първия момент си помислих, че прилича на niacin flush, но не е това, с тези симпотми.

Колко най-много са ви задържали шипване на пратки от Yesstyle? Na 6.12. съм пуснала поръчка и още не е изпратена.

Общи условия

Активация на акаунт