Азиатска козметика и грим 6

• 46 188
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
IceIce, едва ли скоро ще стигна до него... оказа се, че кремовете които съм започнала, не са само 3 броя Head Band
Скрит текст:
Планирала съм го за лятно ползване, защото е голямо количество, а не знам колко му е срока на годност след отваряне и понеже зимата си мажа само лицето, а лятото - лице, деколте, ръце и т.н.  - та ще стои по-малко време отворен преди да го изразходвам.
От biore-то и apieu какви са ти впечатленията?
inisfree парфюмиран ли е много? Аз имам 3 продукта от тях, и трите много силно парфюмирани, до степен че чак ми става гадно от един спрей.Сега поръчах зимната им слънцезащита и дано да не мирише толкова силно.

Аз съм все още в търсене на нов галактомицелов тоник. Започвам да обмислям дали да е от този тип въобще или да взема някакъв бомбастично хидратиращ с хубав състав.
Виждаш ли някакъв ефект от галактомисето? Аз и с него, и без него, не виждам разлика.

Шийт Маските са ми добре като размер, само веднъж съм изрязвала,по-скоро размерът между очите ми беше къс, но дори не помня коя марка,явно някаква мостра към поръчка е била.

# 316
Момичета, искам да ви кажа, че съм много щастлива, защото от понеделник  излизам без капка грим. Лицето ми е толкова чисто, бяло, нежно и блестящо...не мога да му се нагледам...

# 317
Момичета, искам да ви кажа, че съм много щастлива, защото от понеделник  излизам без капка грим. Лицето ми е толкова чисто, бяло, нежно и блестящо...не мога да му се нагледам...

Супер Heartbeat

Колко най-много са ви задържали шипване на пратки от Yesstyle? Na 6.12. съм пуснала поръчка и още не е изпратена.
Ако продуктът не е бил наличен, може да си почакаш.Общо взето си спазват сроковете указани за доставка за неналични продукти.
Имала съм поръчки с 21 дни срок на доставка и са го шипвали на 22 ден, имала съм и случаи още на 5-6 ден да я изпратят.

На мен ми се мотат от Розата с 2 поръчки, едната от 15.12. още не е изпратена.Май са започнали коледната ваканция по рано Disappointed Relieved

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 08:47 от michelle_ma_bell

# 318
Относно шипването в  Yesstyle, аз имах поръчка направена на 13.12 на JMsolution - Marine Luminous Pearl Deep Moisture Eye Patch
които в последствие написаха, че са изчерпани и до последно мислех, че ще ми пишат, че ги няма но явно съм уцелила последни бройки, та днес е шипната.
Иначе на продукта си пише какъв е макс. срока за шипване.
Някой да е ползвал тези

# 319
Поздравления, Теодора, пожелавам ти да се задържи добрият резултат от грижата.
Не съм имала забавена пратка от йесстайл, но и нямам поръчки от декември.

# 320
Поздравления, TeAdоRa! Пожелавам ти тези резултати да се задържат дълго!

Колко най-много са ви задържали шипване на пратки от Yesstyle? Na 6.12. съм пуснала поръчка и още не е изпратена.

Аз имам поръчка от 22.11, която все още не е шипната, т.к. единият продукт все още е в статус "Waiting for Stock". По принцип shipping time му беше 21 дни, но не е наличен и вече два пъти писаха (автоматично-генерирани мейли) дали искам да чакам или да откажа поръчката.

# 321
Тази примоция заслужава ли си? Какво беше действието на серамидите? Да възстанови кожната бариера или се бъркам....

# 322
blixa, това 8F2 може и да не е срок за годност, защото го имам същото. Какъв е шанса да са ни кремовете от една партида? Joy Още като го получих и доста усуквах опаковката да видя срок, но не ми се получи. Пишеше всичко на японски с малки рекламни изключения на английски. Накрая я изхвърлих, не съхранявам никакви опаковки аз, дразнят ме.
Тедиииии, много ме радват постове като твоя! Радвам се, че се чувстваш добре, пожелавам на всички ни да се похвалим с перфектни кожи.

Което ми напомня пък аз да ви се пооплача и да поискам съвет. Писала съм, че кожата ми е по скоро суха, нямам широки пори, акне никога съм нямала, излиза някоя случайна пъпчица покрай цикъл и така. Откакто съм обаче почти изцяло на азиатска забелязах, че ми излизат пъпчици. Понякога като обрив, на слепоочието или брадичката и минават скоро, понякога болезнени подкожни. В момента имам една отстрани на брадичката от три дена (всеки момент очаквам цикълът между другото), която не избива, но много ме боли и е зачервена. Покрай нея имам и някакви по-малки, абе ужас! Понеже никога съм нямала пъпки, аз и не знам как да ги третирам, нито имам с какво. Моля ви, кажете какво да ги правя и съответно как да разбера от кой продукт ми излизат? Като ги изключвам по един предполагам, но за колко време? А може ли да е от комбинация от продукти? Всичко това ми е много странно, защото моята кожа не е чувствителна и мнооого рядко имам негативни реакции към козметика.

# 323
IceIce нещо локално ли ти трябва или за цялото лице?Защото мисля че Виола беше писала преди 2-3 страници за някакъв продукт.Нямам пъпки аз, обаче ми се беше появил нещо като обрив на челото,някакви като ситни пъпчици без връх.Спрях и аз всичко ново и започнах да ги вкарвам един по един продуктите, но обривът се задържа доста дълго-над 10 дни,така че нови продукти-поне след 2 седмици според мен трябва да се въвеждат.

Подозирам го FTF на Secret Key,но засега съм го прибрала и ще го пробвам пак след няколко дни.

# 324
  • София
michelle, не знам дали виждам кой знае какъв резултат от галактомицелите. Може би има някакво заглаждане, но пък ползвам така или иначе какво ли не с такъв ефект. Харесва ми усещането, което дава непосредствено, макар и да е близко до плискане с нещо алкохолно.

На шийт маските, никога нищо не съм рязала. Добре ми пасват. Покриват голяма част от околоочната зона, което би ме притеснило, ако дразнеха кожата ми, но не го правят. Най-проблемно ми е около устата частта, но там свивам и понамествам.

# 325
michelle, не знам дали виждам кой знае какъв резултат от галактомицелите. Може би има някакво заглаждане, но пък ползвам така или иначе какво ли не с такъв ефект. Харесва ми усещането, което дава непосредствено, макар и да е близко до плискане с нещо алкохолно.
Грам не мога да го разбера този продукт, все едно вода слагам, а толкова положителни мнения имаше че бил хидратиращ,и за заглаждане имаше стотици мнения.Май ферментите не са моя продукт, и SK ІІ essence така не я разбрах, пък е толкова хвалена.

# 326
  • София
Може наистина да не са твоят продукт Simple Smile
Аз съм див почитател на ферментите откъм вътрешен прием и вярвам, че много помагат за баланса на тялото ни. Сигурно затова съм си навила на пръста, че са чудни и за кожа (и нокти!), но и забелязвам някакво действие, де Simple Smile

# 327
Може наистина да не са твоят продукт Simple Smile
Аз съм див почитател на ферментите откъм вътрешен прием и вярвам, че много помагат за баланса на тялото ни. Сигурно затова съм си навила на пръста, че са чудни и за кожа (и нокти!), но и забелязвам някакво действие, де Simple Smile
Хе хе, и аз обичам ферменти, особено св. с кис.зеле и винце много ми помагат. Smile
Шегичка.Щом забелязваш разлика,супер.

# 328
Не мога да ви смогна, когато имам време да чета, нищо не пишете, когато нямам - цели фермани редите Grinning TeAdora, много се радвам за чистата кожа - това значи, че следвам правилните хора и си давам парите за хубави продукти, дано и аз видя такива резултати след време.
Исках да питам - трябва ли да очаквам някакви изненади от корейската козметика, докато кожата привикне?  Поръчала съм на Бентон продукти с охлювен муцин и пчелна отрова, падовете на Косерекс с киселини и т.н - тоест, все вещества, които досега не съм използвала. Вашият опит какъв беше?

# 329
Sambo09, лично при мен не е имало издненади т.е. нещо негативно.

Общи условия

Активация на акаунт