Азиатска козметика и грим 6

• 46 105
  • 735
  •   1
Отговори
# 420

michelle_ma_bell,
Взимаш подходящ съд, в който може да си потопиш ръцете, за предпочитане стъклен, че по-лесно се мие, сипваш топла вода, но не прекалено, 1-2 супени лъжици зехтин, една ролка кухнеска хартия до импровизираната ваничка и потапяш ръцете. 10-20 минути и това е. Забърсваш лекичко ръцете като ги извадиш, ако може да изчакаш без да правиш нищо да попие малко зехтина и после доизбърсваш.

За краката правя такава ексфорираща със зехтин и морска сол и съм много доволна.

А с това крема и олиото за баня оправих на децата атопичния дерматит без кортикостероиди
https://apteka.framar.bg/30000041/%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BB … -50-%D0%B3%D1%80-

Чудна работа да не са му сменили състава, преди пишеше основно китова мас, сега гледам че в състава пише свинска мас, опаковката и производителя са същите.

# 421
# 422
V V, доволна ли си от крема Skin Watchers Green Snail Intensive Cream
В момента е на hot deal в jolse и се чудя трябва ли ми Joy

# 423
Да. Този ми е четвъртия

# 424
Ползвали ли сте тези продукти или нещо от тази марка?
Имам една мостра на spot whitening VITA clinic нанесох и страшно много ми харесва, в начолото усетих едно пощипване, освежи и придаде блясък на кожата.

И искам насоки кой рефил за къшан на Миша да взема за glow ефект
Този дали е подходящ, гледам името му е такова
http://jolse.com/product/missha-glow-tension-refill-spf50-pa-15g … p;display_group=1

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 16:31 от Анонимен

# 425
И искам насоки кой рефил за къшан на Миша да взема за glow ефект
Този дали е подходящ, гледам името му е такова
http://jolse.com/product/missha-glow-tension-refill-spf50-pa-15g … p;display_group=1
Имай предвид че tension pack не са като другите кушъни, с гъбка,а е едно като бинт и вътре е течността и са по-гъсти като консистенция.Мисля че няма да ти харесат.Аз поръчах от тази формула на Apiue от любопитство и заради готината лимитирана опаковка,но още не е шипнато даже.

От тази формула която ползваше на Миша-cover нямаше ли и glow вариант?

Херата рефил, версията която Виола похвали също е на промо в момента в йесстайл, ако ти се дават повече пари.

# 426
Момичета, как почиствате гъбичката на къшъна на Миша? Страх ме е да не му стане нещо.

# 427
Момичета, как почиствате гъбичката на къшъна на Миша? Страх ме е да не му стане нещо.
С бебешки ш-н, до сега не се е повредила.

# 428
Не я прегъвай на две !, а отгоре мокриш и мнаваш с пръста с натискане да излезе фдт.Може и в плик с вода и течен сапун и търкаш от външната страна на плика.
Дано ме разбра.Имаше към някой кушън и картинки как точно се мие,ако се сетя-ще сложа линк.

# 429
Ако не се мият са много опасни, съдържат толкова много бактерии не мога да разбера някои жени как не си мият гъбичките за фдт и четките.
Днес се олях момичета и Коледа не може да ме спре, вместо да си седна мирно като за празника.........
Но пък съм доволна от себе си. Зная, че тук има фенки на PURITO и аз реших да пробвам нещо тяхно и поръчах  ХК, къшъна за който питах на Missha и него взех /michelle_ma_bell ако не ми хареса съм била предупредена Grinning /. Чакам и маски на JMSolution и разни други нещица, бях забравила падовете на Neulii, но гледам все още пътуват. Чакам си и моя любим молив за вежди TONYMOLY - Easy Touch Auto Eyebrow.
От yesstyle ми добавиха това A'PIEU - Free Gift - Milk One Pack (Random)  като подарък тъкмо исках да пробвам някой вид.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 20:46 от Анонимен

# 430
Черната перла на JMSolution  и neulii -то и аз ги чакам Smile

# 431
Весела Коледа! В stylekorean са пуснали всичко на Benton за $10.99...приятно опазване на портфейлите. Grinning

# 432
Честито Рождество Христово! Здраве и благоденствие на всички Simple Smile

Всички четки и гъбки пера със сапун за петна (от големите, жълти, продават ги в ДМ) и до момента не съм имала проблем (варианта с пликче е много практичен и за бютиблендърите) . Иначе в ежедневието при козметиката си държа две спрей шишета -едното с разтвор спирт/вода/лавандула, а другото с медицински дезинфектант и почиствам със салфетка.

Теди, тъкмо сега махам A'PIEU Milk One Pack зеления чай- много е хубава, кремова, идеално за през деня.

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 21:01 от Viola Tarakanova

# 433
Весела Коледа! В stylekorean са пуснали всичко на Benton за $10.99...приятно опазване на портфейлите. Grinning
Весела коледа момичета!
Приключих за тая година нещо много се олях Satisfied
Не ми е ясно кога ще изразходвам наличните продукти, а тези които ще дойдат не ги и смятам.

# 434
  • Prismatica Aerie
Весела Коледа! Nature Dizzy

Общи условия

Активация на акаунт