Азиатска козметика и грим 6

• 45 643
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Yes Style ли са най-смотаните с доставките? Имам неуспешна доставка от 31 декември. Причината е неизвестна, дълго време не искаше да ми тракне доставката, днес най-сетне успя. Писах им и да видим какво ще стане. Лошото е, че съм пуснала още една от там и ме притеснява и с нея да не стане нещо.

# 691
В пощата ли ходите да си взимате поръчките? Или получавате известия в пощ.кутия. Пускала съм ги стандартни/икономични. Без DHL или някоя от по-скъпите опции.

# 692
Да в пощата се взимат, в зависимост на навиците на пошенския клон могат да ти позвънят, да ти оставят съобщение или нищо, при последното или ако мине повече от 3-4 седмици си проверяваш в пощата.

# 693
  • София
В пощенския клон ги получавам. Всичко останало безумно оскъпява поръчката. Никога досега  не съм имала проблеми с доставка, изгубена пратка, невъзможност да ме намерят или каквото и да било.

# 694
Yes Style ли са най-смотаните с доставките? Имам неуспешна доставка от 31 декември.
Ако гледаш тракинга по холандските пощи,така изписва когато го доставят в клона.
Не им пиши на сайта, а отиди в пощата.
Пробвай тракингът да го въведеш в сайта на бълг.пощи-да видим какво ще ти изпише.

# 695
  • София
Мишел, благодаря! Стигнала е до клона, но статусът й 2 часа след това е Unsuccessful item delivery attempt (Inb). Дали да намина през пощенския клон, за да си я потърся?

# 696
Дали да намина през пощенския клон, за да си я потърся?
Направо отивай.
Аз имам някакво смътно съмнение че наШте или холандските пощи трябва да го доставят до вратата, обаче нещо се ослушват и затова така изписва.
Другата подробност е че от йесстайл изписват всички данни отдолу на кашончето и наште ги мързи да го въртят и никога не се обаждат.В понеделник като ходих в нашия клон, беше фрашкано с пратки, аз имах 2 още от декември месец от Розата  и хем са с тракинг и не ми се обадиха, обаче съм се примирила.

# 697
Здравейте, момичета!
Най-после смогнах да изчета темата!
ЧНГ! Да сте все така позитивни и прекрасни! Flowers Hibiscus  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Cherry Blossom

Имах 3 въпроса, но единия го забравих, та сега ще си задам двата Simple Smile

1. Benton fermentation lotion на кой етап се слага - след есенцията или след серумите Flushed

2. От околоочните пачове получавам обратен ефект - вместо изглаждане и освежаване на околоочен контур, след тях зоната е ужасно сбръчкана. Първият път помислих, че пачовете  Panda Eye Essence Mask не ми понасят. Но същото се получи и с BERRISOM Placenta Firming Hydrogel Eye Patch.
При някой друг случвало ли се е? Дали има някакво обяснение?
Досега не съм имала никакви проблеми с околоочни кремове Animal Cat

# 698
1. Benton fermentation lotion на кой етап се слага - след есенцията или след серумите Flushed
Щом е lotion, и след есенцията и след серума.
За пачовете-нямам обяснение.

# 699
Мисля да започна да пускам повече поръчки  от Розата, доста тестери изпращат, които мога да тествам и след което по-лесно да избера продукт, докато йесстайл до сега са пращали само при по-голяма поръчка.
Днес дойде и Glow cusion НА missha тези дни ще го отворя, защото сегаштния свърши.

# 700
  • София
Здравейте момичета, имам една неполучена пратка от Джолсе, изпратена на 09.12. Другите ми пристигаха за около две седмици. Има ли забавяне и при вас с пратките от декември?

# 701
Аз имам една неполучена от джолсе от ноември миналата седмица им писах нямам отговор, вчера пак си препратих запитването.

# 702

2. От околоочните пачове получавам обратен ефект - вместо изглаждане и освежаване на околоочен контур, след тях зоната е ужасно сбръчкана. Първият път помислих, че пачовете  Panda Eye Essence Mask не ми понасят. Но същото се получи и с BERRISOM Placenta Firming Hydrogel Eye Patch.
При някой друг случвало ли се е? Дали има някакво обяснение?
Досега не съм имала никакви проблеми с околоочни кремове Animal Cat

И на мен ми се е случвало. Да не кажа повечето пъти. И едните ми пачове са същите на Berrisom, които всички хвалят. Проблемът не е в тях явно. Мислила съм си да не би да ги държа прекалено дълго.. И аз нямам обяснение, но ги ползвам много рядко.

# 703
Днес с къшъна от розата дойде и мостра на този крем-концентрат.
Двойна функция би трябвало да има - анти ейдж и избелващ.
https://www.roseroseshop.com/cnp-laboratory-idebenone-concentrat … ratory&page=4
току що нанесох крема, доста е мазен, хидратиращ, леко лепне/но лепненето отминава/, има някакъв глоу ефект, попи бързо. Интересен продукт ми се вижда, имам 2 мостри ще ги изразходя и може да взема 1 опаковка за -подълъг период да видя как ще ми действа.
В розата е 27д. в йесстайл е 30дол., но като ползвам разни отстъпки и кодове, може и под цената на розата да падне.

# 704
Точно тези маски имах предвид, че ги издирвам на по-нормална цена от от доста време Simple Smile
Хе хе, и аз ги търся отдавна.Даже скоро ги заредиха в йесстайл и се зарадвах, но като видях цените и се отказах.
Ще погледна на Ника ревютата, в ютюб съм засичала да ги хвалят, май бяха на някаква известна корейска клиника за пластична хирургия.
Да, в Yesstyle цените са бая солени. Дано да им направят някакво намаление по-сериозно някой ден Simple Smile
И Ника ги хвали, и Мария Серт, мисля че и при англоезичните съм ги засичала. Маските са собствена марка на много известен салон за красот в Сеул.

Harpalike, много хора пазаруваме от Yesstyle и мисля, че няма проблеми обикновено. Аз в момента чакам 3 пратки от там (едната още от началото на декември с изчакване) и , като изключим, че се моткат след шипването докато се появи в проследяването, до сега недоставени не съм имала. Какво ти излиза като пуснеш проследяване в сайта на БГ Пощи? Интересно ми е просто Wink

Blue, Benton fermentation lotion няма. Simple Smile Продуктът е Fermentation Essence и е FTE - ползва се като първа стъпка след измиване преди тониците.
Околоочните пачове в хладилник ли ги съхраваш преди ползване?

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 02:09 от Viola Tarakanova

Общи условия

Активация на акаунт