Азиатска козметика и грим 6

• 45 656
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Аз чакам бета глюкан серума, но не мисля да я отварям веднага. Мария Серт има хубаво ревю за цялата марка Iunik  и след него сега искам и серума с охлюв Money Дори се замислих дали планираната втора опаковка от Бентън или да взема този на Iunik? Отивам да сравнявам състави. Някой с отзив, който е ползвал и двата продукта?
https://www.youtube.com/watch?v=lFCbcFKuWKM

zari65, заредила съм една кошница и се удържам (за сега Grin) само заради намалението утре в Stylekorean.

# 721
Момичета, току що изгледаш едно видео на бг блогърка, в което тя си сложи почистваща бълбукаща маска след няколко нанесени стъпки. Такова нещо за пръв път виждам.
Не мога да намеря намаления серум на Бентън този https://www.yesstyle.com/en/benton-snail-bee-ultimate-serum-35ml … 7?cpid=1068050736
нали казвахте, че ще е намален.

# 722
Момичета, току що изгледаш едно видео на бг блогърка, в което тя си сложи почистваща бълбукаща маска след няколко нанесени стъпки. Такова нещо за пръв път виждам.
Ахахах, думи нямам.
Ако питаш за Stylekorean ето го серума.
https://www.stylekorean.com/shop/benton-snail-bee-ultimate-serum/1534397519/
В Yesstyle не мисля, че е бил намаляван. Там на добра цена са есенцията и околоочния

# 723
Виола, за какви цели ще го ползваш бета глюкана

# 724
Зари, бета глюканът е антиоксидант, успокоява, има противовъзпалително действие и влияе добре при акне; хидратира, защото подпомага синтеза на хиалурон; подхранва и подобрява еластичността чрез стимулиране синтеза на колаген, заздравява стените на капилярите. Препоръчва се да се съхранява в хладилник и не е нодходящ за хора с чувствителност към глюкозни препарати. по принцип може да направи реакция и при чувствителна кожа, затова трябва да се направи тест първо.

# 725
Аз чакам бета глюкан серума, но не мисля да я отварям веднага. Мария Серт има хубаво ревю за цялата марка Iunik  и след него сега искам и серума с охлюв Money Дори се замислих дали планираната втора опаковка от Бентън или да взема този на Iunik? Отивам да сравнявам състави. Някой с отзив, който е ползвал и двата продукта?
Виола, според мен Бентън е по-регенериращ,това казва и Мария, че от серума на Юник не е забелязала толкова силно действие,както от др.продукти с охлюв.
Ако ти харесва и е изпитан Бентън, по-добре не го сменяй.
ПП.Не съм ползвала нито едното,нито другото лично.

ТЕС от 11-ти януари е намалението в стайлкореан.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 16:01 от michelle_ma_bell

# 726
Виола, благодаря, страхотна си.

# 727
Пощурях с тоя серум, бях останала с впечатление че е днес Grinning
Мария Серт гледам,че е пуснала видео за меди пийл отдавна гледам продуктите им.

# 728
Виола, според мен Бентън е по-регенериращ,това казва и Мария, че от серума на Юник не е забелязала толкова силно действие,както от др.продукти с охлюв.
Ако ти харесва и е изпитан Бентън, по-добре не го сменяй.
ПП.Не съм ползвала нито едното,нито другото лично.
Мишел, ми няма такова нещо HeartHug Мария никъде не споменава нищо за по-лошо регенериране в сравнение с други продукти, освен че като цяло  охлювът си работи стандартно за регенерция, антиейдж,против петна и тн. Дори напротив казва, че този серум е по-добър от други, които е ползвала, защото за разлика от тях, заради допълнителните компоненти, дава и много овлажняване. Иначе -да, много съм доволна от  на Бентън серума,  много е хубав и наистина не е изсушаващ, но винаги съм в търсене на по-добър продукт Joy

:
Мария Серт гледам,че е пуснала видео за меди пийл отдавна гледам продуктите им.
Отивам да гледам Simple Smile. Аз съм много доволна от крема за шия, а покрай Maria вече имам един бая голам уишлист с Medipeel и Real barier. За съжаление освен ebay ги има на много малко места (Beautynetkorea)

# 729
Виола сега нямам възможност,но довечера като се прибера, ще прегледам пак видеото,въпреки че не съм сигурна дали в това за марката като цяло,или за др.видео съм го гледала,но точно това ми направи впечатление че казва че е овлажняващ,но няма такава силно изразена регенерация като др.продукти с тази съставка.Аз точно затова го взех охлювът /освен и че беше на някаква смешна цена в йесстайл /.
На мен cosrx есенията не ми харесва особено,и реших да пробвам нещо др.с охлюв като последен шанс за тази съставка, плюс и на Мария мнението.

# 730
Момичета,това може ли да се използва и около очите? На едно място пише-да,на друго-не,та и Вас да попитам.

# 731
  • Prismatica Aerie
Момичета ползвали ли сте нещо с бета глюкан, заглеждам тези, попрочетох нещо оттук оттам, по описание гледам са за суха кожа, та ще се радвам ако имате наблюдения за тези съставки.
http://www.nowzenith.com/iunik/iunik-beta-glucan-daily-moisture-cream-60ml.html
http://www.nowzenith.com/iunik/iunik-beta-glucan-power-moisture-serum-50ml.html
Кремът мисля, че Пит го беше купила (извинявам се ако греша). Аз го чакам, но от Yesstyle.
Фен съм на бета глюкан за вътрешен прием.

От Наузенит нищо не ми се задържа в количката, не мога да сътворя поръчка. Приех го като знак Simple Smile

# 732
Виола, Two Hearts
ето за това клипче ти говоря,към 12: 40 минута
https://www.youtube.com/watch?v=Gp0-UzeKGzs
че кой знае каква супер регенерация не е усетила,
но го препоръчва защото подхранва и има меко действие.
Важното е че явно го харесва и се очертава хубав продукт,чак ми се приисква да го отворя това шишенце,но ще мъча КосАрЕкс-а още малко.

Аз продължавам да съм железна,разгледах го новия сайт nowzenith и дотам.Ако устискам 1 месец-ще е цяло чудо.

# 733
  • Варна
Момичета, чета в един руски сайт за корейската грижа и попадам на информация, че има правило на трите секунди.
Скрит текст:
В областта на корейската грижа за кожата има "правило от три секунди". В него се казва, че интервалът от време между почистването и прилагането на тонизиращ лосион или овлажнител не трябва да надвишава три секунди. В същото време не е нужно да изтривате кожата с кърпа, тя трябва да остане влажна - това е цялата точка. Първо, продуктите, приложени върху мократа кожа, се абсорбират по-добре. На второ място, някои съставки работят, за да задържат влагата. Те се наричат ​​"оклузални" и образуват преграда върху кожата. Най-ефективните сред тях са сквален, вазелин, пчелен восък, какаово масло, лецитин и алантоин. Ако приложите такива продукти "на сухо", ефектът ще бъде няколко пъти по-малък. По отношение на кожата на тялото, "правилото от три секунди" работи със същата ефективност.
http://missbonus.ru/bg/k-beauty-ili-novye-trendy-korejskoj-kosmetiki/

Не го бях чувала и не го спазвах.

# 734
Хексе аз го спазвам поне веднъж дневно.Това е най-важното правило и наистина има голям ефект.

Има ли шанс някой да пусне нова тема?Не знам кога изписахме 50 стр.

Общи условия

Активация на акаунт