Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 422
  • 272
  •   1
Отговори
# 15
Ехооооооооооо, къде се изгубихте всички?
Вярно, времето е страхотно, кой на почивка на море, кой на планина? Разказвайте де, ще ни бъде интересно.
И ние в петък заминаваме за 10 дни на гости на моите родители в Горна Оряховица. Ще ходим по разходки на Арбанаси, във Велико Търново, може и до Габрово да отскочим на гости на леля ми. После ще докладвам.

# 16
  • София
Ние днес бяхме на консултациата за 1,3 г.Тежим 13 кг и сме дълги 87 см. Сложиха ни най-после ваксината за морбили, параотит и рубеола.Много се надявам да я понесе добре и да нямаме Т и обриви.
И ние най вероятно ще заминаваме малко ( за 2 седмици) на селото ни в Родопите.Малко ме притеснява, че няма да бъдем със съпруга ми( ще е отпуска през целия август), а само с майка ми и децата.Дано всико е о.к и сме здрави, а за другото ще си изккараме чудесно!
После от края на юли ще отидем до морето и после пак на Балкан- да се калим максимално- че на есен ни чака яслата!

# 17
  • Sofia
Привет и от мен   Grinning
Миналата събота кръстихме Яна в една църквичка в Благоевград. Милото, нали е свикнало с мама, та през цялото време аз я държах. Да, ама за да я топнат във водата попа трябваше да я вземе и тогава какъв рев настана   ooooh!  Иначе се държахме много послушно, та чак не ми се вярваше. След малко ще кача снимки и ще пратя линка.
След църквата отидохме на ресторант и там направихме прощъпулника. Наредих аз нещата на един бял чаршаф, търкулнах питката и я пуснах да тича към предметите. Гледа ги, гледа ги, чуди се, а тва, а онова и накрая отиде най-отстрани и взе черпака  hahaha  Не виждало детето друг път черпак и това и се стори най-интересно  Joy  После налетя на питката, а накрая след много подкани от наша страна събра де що книжки и списания имаше. Та в крайна сметка детето гладно няма да остане, а за разнообразие може да стане журналистка или учителка. Получихме и много подаръци, които главно бяха дрешки, но вече имаме и колело с дръжки за бутане, още една количка за кукли, 2 златни буквички и синджирче, една златна богородица и кръстче от кумовете.
Аз съм много доволна от празненството, всичко мина прекрасно   Hug
Айде започвам да качвам снимките   Grinning

# 18
Liana, като спомена за детските колички, кажи ми моля те, каква е цената им в БГ. Нашето връщане се отлага засега с един месец.... Ще останем в Люксембург през юли при татето. Та си мисля да й купя такава количка да си я бута (тук за по 13 евро)

# 19
  • Sofia
Ето и снимките:
http://yana2005.fotopic.net/p30741193.html
с Next може да разгледате другите снимки, че като са всички на една страница, не всички се виждат.
Вильоне, цените на количките са според модела. Аз и купих една за 7,50лв., която е най-простия модел, а съм виждала и за 45лв. Отделно зависи една и съща количка от кой магазин я купуваш. Тази за 7,50лв. една майка каза, че я е взела за 10лв. Ето за каква количка става дума:
http://yana2005.fotopic.net/p30741762.html

# 20
Привет и от мен!
Нямам време за писане, за което ме извинете, но се надявам да ме разберете, гледам на всички да угаждам и на всякъде да бъда. ooooh!
Дани е много добре, засега нямаме проблеми, хапваме храна от кухнята и дебелеем. Бяхме и на море, голяма мъка е да го извадим от водата (не от морето, от басейнчето), а за череши сме първи под дървото.
Днес най-после успях да кача малко снимки http://vessela.multiply.com/photos/album/20, ако нямате какво да правите, моля на снимите...

Поздрави на всички, надявам се скоро да се включа пак. Heart Eyes

# 21
Честито на Яна! Ама милата как реве! Да е живо, здраво и добро християнче занапред!
Въпреки, че Марти не е момиче, и той бута такава бебешка количка. Купих му я само за 5 лв, много е лека и той дори я вдига и разнася, без да му тежи.
Дани е страхотен черешоман. Аз опитах да дам на Марти черешка, но той веднага я изплю. Явно не му хареса. За сметка на това пък не отказва кебапчета и пържени картофи. Да не е прост!

# 22
  • Варна
liana, честито ви кръщене! Снимките са много хубави  Peace. Голяма принцеса е станала малката Яна  Hug.
Mama Vessi и вашите снимки от родна зема са върха, като го гледам Дани как яде, чак ми се дояжда и на мен Wink.
Аз все се каня да кача някоя друга снимка и все не остава време  Blush.

# 23
Много хубави снимки на Яна и Дани! Разнообразихте ми работния ден.

И Мариана има такава количка - и тя не обича да вози кукли и животни, кара си я празна, и възмутено изхвърля зверовете, които се опитвам да набутам вътре. Не знам защо.  Laughing

Хайде, Тедулина, качвай и ти снимки!

# 24
Лиана, да ти е жива и здрава малкото християнче. Много е сладка- особено с тази розова рокля....
но свиквай я вече да не седи само с мама

Мамо Веси, Дани сладуранко- също като моя Ран обича да папка- черешки, манджички- пу-пу
вашата ваканция до кога е 

# 25
Tedi sa6to e rodena prez mart na 24 Sunglasses

# 26
Tedi sa6to e rodena prez mart na 24

# 27
Добре дошли на Теди и мама! При нас е хубаво!

# 28
Момичета, аз още не мога да се освестя!!!!
Станислав няколко дена ще има майка с глава в облаците..........
Само вървя и си пея "Do you waaaannttt....peeersooonaaaalll... Jeeesssuuuuusss".
Извинете за офтопика-неадекватна съм още. bowuu

# 29
TEDI05, добре дошли при нас !  Grinning Разкажи нещо повече за вас .  Simple Smile

liana , честито християнче ! Ние, обаче, ако кръстим Дариа това лято няма да дам да я мокрят цялата и да я събличат  Crossing Arms

Ние имаме същата количка и разбира се е розова  Mr. Green за 7,5 я купих и аз....

Аз ходих на изпит вчера, ама ме скъсала  Rolling Eyes...

Mama Vessi от снимките се разбира колко добре си прекарват двамата юнака в България . Не е лесно да се угоди на цялата рода...... Tired

Общи условия

Активация на акаунт