Тичат МАРТенчета малки с лeтни шапки и сандалки !!!

• 14 457
  • 272
  •   1
Отговори
# 60
 blizna4e, много неприятно  Cry
Как е Калина сега ? Сега е лято и ако не става с локални компреси давай с ваничка с 30 градусова вода .....
Ако е ефикасен анбиотика би трябвало утре вече да вдига много по-ниска , а може и да не вдигне хич температура ... Лошо е ,че е получила гърч  Cry........ Пази я .

# 61
Пак е така,промяна няма....Очичките и светят като въглени.Опитвахме какво ли не и НИЩО не помага Cry
Първо дадохме сиропче (Ефералган,панадол и Нурофен - сменях ги)
После - свещички.Обливахме със спирт.Обливахме с оцет и ракия.Правихме компреси.Къпах я.Накрая дадох и течен аналгин (като крайна мярка,по препоръка на педиатър) Нищо !Спада за около 2 часа и то малко и айде пак . Лошото е че ми казаха с тези бактерии да не я пускам на ясла поне половин година,а ние се гласехме за септември... Sad
Докато не се изчистят бактериите и не и се засили имунната система,никакви ясли.
Тъпото е че предишния път,когато лежахме в болница,е била с вирусна инфекция и не е трябвало да я лекуват с антибиотик !!! А те и даваха два и то много силни. #Cussing out
С две думи само са замазали положението,не са я излекували.И проблема пак се появи.
Мами,пазете дечицата и внимавайте с докторите ! Има и някои доста некомпетентни #2gunfire
И стискайте палци скоро да се оправим защото силички не ми останаха...да не говорим за детенцето... Cry

# 62
БЛИЗНАЧЕ-ако имате транспорт-защо не се метнете до Педиатрията? newsm78
Аз имам много позитивни спомени за там.....когато се бях ошашкала със Станислав.
Само че при нас дозата Нурофен помогна, та оттогава вече знам, че за висока Т ще го пускам само-като тежка артилерия.

# 63
 Абе да се метнем до Педиатрията,ама няма смисъл ...От вчера сме обиколили поне четирима доктори и всички са единодушни че става въпрос за бактериална инфекция.И казват да си пием антибиотика и това е.А и колата ни е тъпа и без климатик и детето се увари вътре...
ДЕПЕШАРчице,ти не си разваляй кефа от хубавото преживяване с моите проблеми,ние ще се оправим..
Пази много Стани и дано никога не ви си случва нещо подобно...
А уж се имах за корава жена,ама ей на...предадох се !
Хайде лека вечер на всички,утре ще докладвам .

# 64
  • Варна
blizna4e, много неприятно  Tired. Дано Калинче скоро се оправи, че това нещо е ужас и повече да не я повтаря. Незнам какво да те посъветвам. Нашата д-рка ни е препоръчала при много висока т-ра, която не спада да слагам свещики Ефералган и ако и така не стане - с мокри чаршафи. Мокриш в хладка вода 30 градуса примерно чаршаф и повиваш детето както е голичко и после в топло одеало така 10мин, процедурата се повтаря 3 пъти.
Дано се оправите и този път да е качествено.
Ти си силна жена ще се справиш, няма да се предаваш!

# 65
  • София
Аааааа, Близначе, няма да се предаваш! Малчовците издържат на висока температура повече от нас! Давай лекарствата и продължавай с другите антитемпературни мероприятия! Да нагушиш много малкото Калинче и по- бързо да се оправяте! Дано ви е лека нощта, да си починете и двечките! smile3524

# 66
  • MERIGNAC, FRANCE
Близна4е, дано да спадне бързо Т на Калин4ето и да ги унищожите тези бактерии  Praynig

# 67
Здравейте всички!Отдавна не съм се включвала.

Близна4е,наистина дръж се.Ще се оправи детенцето,ама бактериите са много упорити и ще трябва бая търпение.

Мойто мартенче приплаква откакто си легна,та и аз не мога да заспя.От вчера заспива вечер,само ако ми усеща ръката до нея и иска да се гуши,за да заспи.И като я видя,че се унася,се изнасям на пръсти от стаята.И след малко пак същото.А винаги е заспивала само с връчване на шишето с вода.
Зъби ли,не знам...

# 68
 blizna4e, наистина много неприятно Sad дано се оправи Калина и то в най- скоро време. То наистина какви жеги настанаха нее истина имам чувството че тук при нас в Русе 33 градуса са 40 така пече жестоко и въздуха е един тежък Rolling Eyes абе едва дишаме.
Най мее страх за Виктор, да не слънчаса нещо детето че незнам, гледам все сутрин да излизаме и следобяд след 17.30ч ...и едни вирусни инфекции пак върлуват страшна работа. 

# 69
Ето ме ,включвам се пак.Тази нощ Калинче пак беше с температура,дежурихме да и правим компреси.Варираше от 38 до 39.
но сутринта стана бодра и засмяна и до сега не е вдигала Praynig
Даже успя да направи куп бели и да разхвърля къщата Grinning Това е добре,нали ?
Мами,благодаря за подкрепата !  bouquet
Дано скоро се оправим и всичко мине.
Лек ден и бъдете здрави ! Heart Eyes

# 70
Милото Калинче......  Hug Толкова добре разбирам болката ти, близначе.... С голямата ми дъщеря преживяхме същия кошмар, когато беше на 1,5 година. Косата ми настръхва от високите температури. За жалост, до миналата година все така тежко и често си боледуваше. Дори миналата зима, когато бях бременна изкара скарлатина... и на два пъти вдигна 41° ...... И аз не знам как издържаме на това напрежение.... Мобилизираме се, въпреки че ни се е свил стомахът на топка и са ни омекнали колената. Кураж, миличка  Hug Някои дечица са по податливи на гадните буби.
Дано днес само добри новини да чуваме от теб   bouquet

# 71
  • Габрово
но сутринта стана бодра и засмяна и до сега не е вдигала Praynig
Даже успя да направи куп бели и да разхвърля къщата Grinning Това е добре,нали ?

Е,това са добри новини.Щом е бодра и засмяна и без Т значи са уцелили антибиотика.Желая на малката Калинка да "върви"  към подобрение и то бързо,че и мама да си отдъхне и да се успокои! Hug.

Мойто мартенче приплаква откакто си легна,та и аз не мога да заспя.От вчера заспива вечер,само ако ми усеща ръката до нея и иска да се гуши,за да заспи.И като я видя,че се унася,се изнасям на пръсти от стаята.И след малко пак същото.А винаги е заспивала само с връчване на шишето с вода.
Зъби ли,не знам...

И Мишо имаше преди известно време такъв период,но отмина и то без използването на някакви хитрини и номера от моя страна.

# 72

И Мишо имаше преди известно време такъв период,но отмина и то без използването на някакви хитрини и номера от моя страна.

Дано,дано.Може би е свързано с това,че искаме сега да си ляга вечер малко по-късно,защото стоим навън до по-късно.Преди заспиваше към 19:30-20:00.Сигурно пропускаме момента.Ама то на тия жеги може ли да се прибереш в седем...

# 73
  • Габрово

Дано,дано.Може би е свързано с това,че искаме сега да си ляга вечер малко по-късно,защото стоим навън до по-късно.Преди заспиваше към 19:30-20:00.Сигурно пропускаме момента.Ама то на тия жеги може ли да се прибереш в седем...
Сега като се замисля при Мишо трудното заспиване се появи май при смяната на времето/в края на март като че ли беше/.Явно после се е адаптирал.Ние също сме до към 20 ч. навън и той яко се изморява. Заспива като "труп" Mr. Green.

офф:Ал Пачино е велик  Peace

# 74
Майчета, искам да ви предупредя да не се увличате с капането на витамин C в носа. Въпреки че е ефективно, води до нежелателни дългосрочни резултати. Киселината раздразва, изсушава и дори изгаря лигавицата на носа и ще ви ходят децата сополиви с години наред. Съветвала съм се с педиатър.

Съжалявам, че нямам време да пиша, но на Мая и избиват 7 зъба наведнъж и ми се струва, че не е необходимо да умра, за да отида в ада.... Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт